Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Fiat Marea 1.6 16V vs Ford Focus 1.8TD

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Не бе ние няма да караме с багаж и тия неща просто ще отида за ден два и там ще се пробваме,а ако смяташ,че дрехите с който сме и още еани заедно с едни чхли е мн. значи ще съм с много багаж.

Коментар

Не бе ние няма да караме с багаж и тия неща просто ще отида за ден два и там ще се пробваме,а ако смяташ,че дрехите с който сме и още еани заедно с едни чхли е мн. значи ще съм с много багаж.

Коментар

Недейте така с Фордовете, че с Фиеста 1,4 Zetec S 90 коня ще ви правят Бравотата 1,6 спрели. Аз съм фен на италианките, ама все пак да сме обективни, а жената имаше такова Фиаско и знам как върви:http://catalog.autoarena.ru/ford/fie...o/6687.htmЗа другите марки не с лошо, защото после и нас ни плюят.
        Fiat Seicento Sporting 1998, Alfa 145 1.6 TS, KIA Sorento 2.5 CRDI
        Alfa 155 Silverstone - ex, Renault 19 GTS - ex, Opel Kadett 1.3 S - ex

Коментар

От голямо значение е и сезона .Ако е зима, форда хич не го чакай

Коментар

pastora написа:
            Недейте така с Фордовете, че с Фиеста 1,4 Zetec S 90 коня ще ви правят Бравотата 1,6 спрели. Аз съм фен на италианките, ама все пак да сме обективни, а жената имаше такова Фиаско и знам как върви:http://catalog.autoarena.ru/ford/fie...o/6687.htmЗа другите марки не с лошо, защото после и нас ни плюят.
            Хм.. много крайно се изказваш. Като си толкова сигурен във Фиаското сложи някой лев зад него и те чакам да ми направиш Бравото 1.6 спряло...
            fiat bravo 1.6 103+k.c. ex..
            volvo s40 1.9

Коментар

Фиаското го продадох преди седмица, че не ми се сменяше съединител(600 кинта с помпата) и истината е, че вървеше с идейка по-малко от Алфа 1,6 ТС 120 коня, вече на дълго го разтягах с алфата, на сфетофарна беше безкомпромисно. Да казвам ли резултата между алфата и бравото?

Коментар

Ами , сигурен съм че форд са боклуци , щото колеги само RS е кола и това е, някой беше казал мустанг..... ще го разочаровам , ГОЛЯМА БОЗА Е , отвсякъде, всичко от двигател до ключ, който си мисли обратното да заповяда имаме такива бараки , ще се убеди сам , а относно бравите , аз дори нямам брава, имах преди , и някви мършави фиести и ескортове ги ям с парцалите ..... душманин съм си , така че ми е крайно мнението ама не е ей така казано , напразно , просто не си кривя душата , иначе нямам нищо против , да си се гонят хората , но за мен видя ли форд или го плюя или го изпреварвам или не се качвам
                Petrol Engine slogan: Because life begins at 6,000rpm

Коментар

Е нз във фирмата ми има Ford FOcus TDI 1.8 с червените DI демек май е 115к.с. Преди, когато не зареждахме от ЛУкойлската нафта вървеше та се късаше... много добро окачване и удобно и върви и е супер икономично. Хвана ме яд, за пунтото ми :/ Според мен ще изяде бравото
                  Танцувай с любов!
                  Fiat Punto SX 1.2 60+ ;=]

Коментар

115 коньовия форд върви доста, но не и 90 коньовия, разликата е от небето до земята. За форд не мога да кажа лошо, защото съм сменил 2 броя и съм адски доволен, но бензинови с мазда-ямаха двигатели, тоест - Зетек. Дизелите не ги знам, не ща и да ги знам, но вадят скрити жокери винаги "стоковиците". Айде, няма ли резултат вече, че се изпотрепахме )

Коментар

pastora написа:
                      Фиаското го продадох преди седмица, че не ми се сменяше съединител(600 кинта с помпата) и истината е, че вървеше с идейка по-малко от Алфа 1,6 ТС 120 коня, вече на дълго го разтягах с алфата, на сфетофарна беше безкомпромисно. Да казвам ли резултата между алфата и бравото?
                      От поста ти да разбирам, че си продал форда, но имаш алфа 1.6 ТС (ама каква 145, 146, 156..) така ли ?
                      volvo s40 1.9

Коментар

Да, имам 145 1,6 ТС с чип, конус и след разработка на двигател - дадох я на жената да си я кара и да се радва.

Коментар

pastora написа:
                          Да, имам 145 1,6 ТС с чип, конус и след разработка на двигател - дадох я на жената да си я кара и да се радва.
                          Дай да ги сложим на чертата с мойто браво да видим какво ще стане
                          volvo s40 1.9

Коментар

Мини през паркинга на кино Арена (Люлин)някоя вечер след 21 часа, но само драсни едно лично, че иначе ще съм със 155-цата и ще ги тестваме

Коментар

pastora написа:
                              Мини през паркинга на кино Арена (Люлин)някоя вечер след 21 часа, но само драсни едно лично, че иначе ще съм със 155-цата и ще ги тестваме
                              други гости приемате ли
                              fiat bravo 1.6 16v gt
                              fiat marea 1.9 8v jtd
                              fiat punto 1.7 td
                              fiat marea 1.6 16v

Коментар

Естествено, то има и представители от този форум на срещите, тамън 3-ма

Коментар

Working...
                                X