Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Мареа 1,6 16В комби срещу Мерцедес 124 250Д на баир

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

sugarboy написа:
    Ами какъв е смисълът да сравнявате JTD с атмосферен бензин? Те повечето теми в тоз раздел са безсмислени. Не можем да се състезаваме с JTD, щото по подразбиране е ракета, хайде сега и с атмосферки не можем, щото те пък били много бавни. Че и ние имаме място под слънцето и не искам да си седя само в гаража. Ясно ми е, че не е с лоши чувства, нали си споделяме тука... :D
    Прочете ли това което съм написал по-горе.
    FIAT Bravo JTD GT '99

Коментар

emzo написа:
      sugarboy написа:
      Не можем да се състезаваме с JTD, щото по подразбиране е ракета
      Колко истина и само в едно изречение !
      Ти недей, че там нещо, с опелчето, какво се случи?
      Fiat Marea Weekend 1,6 16V

Коментар

Виж к’во се случва с мареата Опелчето е ХЕ и:1. не върви добре, щом само половин-една кола разлика ми прави2. на тебе сигурно 3 тира разстояние ще ти направи
        F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Мареата ясно, че не е наред, не може 2.0 20В да върви толкоз, но тука не става дума за това де, ами как издухвам атмосферния дизелак :D

Коментар

Защо се оправдаваш??? Или за да сте спокойни трябва с 1.2 8 клапана 60 к.с. бензин да се пускате ??? А ако астра-та е с С20ХЕ наистина, то трябва да е бая изтормозено.... Мареа ХГТ не е критерий как върви един 2.0 бензин!!!

Коментар

Честито и извинявай, че оцапах леко темата.
              F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

emzo написа:
                Честито и извинявай, че оцапах леко темата.
                Няма проблем, аз съм я пуснал за цапане, ама затова с опели не се пускам, освен единствено срещу 1,7Д, който може би е най-куцият дизел, че да има с какво да се похваля Срещу такъв двигател, сложен във всичките им купета, съм се пускал многократно с дъртия ми полски Фиат и резултатът за Опелчето винаги е бил отчайващ.

Коментар

Не се съмнявам, че си го бил мерцедеса, виж тук какво става 1.6 комби срещу Lancer EVO 7 с 400 коня ) И то по топ гиър.. не е като да си измислям http://www.metacafe.com/watch/203232/evo_vs_fiat_stilo/

Коментар

sugarboy, я засечи едно време 80-120 на 5-та и на 4-та да видим как е.
                    FIAT Bravo JTD GT '99

Коментар

vsd написа:
                      sugarboy, я засечи едно време 80-120 на 5-та и на 4-та да видим как е.
                      Няма проблем, другата седмица, както писах по-нагоре, ще минавам през оня правия участък, който е и абсолютно равен и ще пробвам да засека, а ако може, и да снимам.

Коментар

sugarboy написа:
                        Хич не ми беше мъчно, много весело ми беше даже. Колегата в онази тема показваше недостатъците на по-новата скоростна кутия за набиране на скорост. Аз съм със старата скоростна кутия и съм правил 190 за много по-кратко време - от Нова Загора в посока Асеновец отсечката е абсолютно права, даже сега я измерих по Гугъл ърт, че е 3,7 километра и понеже отсечката свърши, не можах да вдигна повече от 190. Навярно можеш да сметнеш, че това разстояние с тази скорост се взема за малко повече от минута. Естествено, не съм почнал да набирам още от табелата на селото и, естествено, малко преди Нова Загора съм намалил.
                        Хаха аз съм от Нова Загора На таази отсечка принципно се правят гонките Чудесен асфалт и доста широк път
                        Аlfa Romeo 156 2.4 JTD 99'

Коментар

Jivko7777 написа:
                          sugarboy написа:
                          Хич не ми беше мъчно, много весело ми беше даже. Колегата в онази тема показваше недостатъците на по-новата скоростна кутия за набиране на скорост. Аз съм със старата скоростна кутия и съм правил 190 за много по-кратко време - от Нова Загора в посока Асеновец отсечката е абсолютно права, даже сега я измерих по Гугъл ърт, че е 3,7 километра и понеже отсечката свърши, не можах да вдигна повече от 190. Навярно можеш да сметнеш, че това разстояние с тази скорост се взема за малко повече от минута. Естествено, не съм почнал да набирам още от табелата на селото и, естествено, малко преди Нова Загора съм намалил.
                          Хаха аз съм от Нова Загора На таази отсечка принципно се правят гонките Чудесен асфалт и доста широк път
                          Днес пътувах към София и обратно и като видях изобилие от малоумие, почвам да се отказвам от тази отсечка, а ще се пробвам на летището между Межда и Скалица, макар че асфалтът не е толкова добър.

Коментар

Понеже бях обещал, като пътувам вчера да направя клипче, само да информирам, че това беше абсолютно невъзможно - до след Нова Загора валя проливен дъжд, а за капак, още на излизане от Гурково, в локвите и дупките покрай язовир Жребчево, попаднах в една дупка и си изкривих джантата, та чак като пристигнах, видях, че гумата е спаднала. Явно, спадала е постепенно, защото нямаше щети по гумата, а и не съм усетил колата да занася. Днес изправихме джантата и вече всичко е наред. Клипът обаче остава за по-нататък.

Коментар

Working...
                            X