sugarboy написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Мареа 1,6 16В комби срещу Мерцедес 124 250Д на баир
Collapse
X
-
emzo написа:Честито и извинявай, че оцапах леко темата.Fiat Marea Weekend 1,6 16V
Коментар
-
Не се съмнявам, че си го бил мерцедеса, виж тук какво става 1.6 комби срещу Lancer EVO 7 с 400 коня ) И то по топ гиър.. не е като да си измислям http://www.metacafe.com/watch/203232/evo_vs_fiat_stilo/
Коментар
-
sugarboy написа:Хич не ми беше мъчно, много весело ми беше даже. Колегата в онази тема показваше недостатъците на по-новата скоростна кутия за набиране на скорост. Аз съм със старата скоростна кутия и съм правил 190 за много по-кратко време - от Нова Загора в посока Асеновец отсечката е абсолютно права, даже сега я измерих по Гугъл ърт, че е 3,7 километра и понеже отсечката свърши, не можах да вдигна повече от 190. Навярно можеш да сметнеш, че това разстояние с тази скорост се взема за малко повече от минута. Естествено, не съм почнал да набирам още от табелата на селото и, естествено, малко преди Нова Загора съм намалил.Аlfa Romeo 156 2.4 JTD 99'
Коментар
-
Jivko7777 написа:sugarboy написа:Хич не ми беше мъчно, много весело ми беше даже. Колегата в онази тема показваше недостатъците на по-новата скоростна кутия за набиране на скорост. Аз съм със старата скоростна кутия и съм правил 190 за много по-кратко време - от Нова Загора в посока Асеновец отсечката е абсолютно права, даже сега я измерих по Гугъл ърт, че е 3,7 километра и понеже отсечката свърши, не можах да вдигна повече от 190. Навярно можеш да сметнеш, че това разстояние с тази скорост се взема за малко повече от минута. Естествено, не съм почнал да набирам още от табелата на селото и, естествено, малко преди Нова Загора съм намалил.Fiat Marea Weekend 1,6 16V
Коментар
-
Понеже бях обещал, като пътувам вчера да направя клипче, само да информирам, че това беше абсолютно невъзможно - до след Нова Загора валя проливен дъжд, а за капак, още на излизане от Гурково, в локвите и дупките покрай язовир Жребчево, попаднах в една дупка и си изкривих джантата, та чак като пристигнах, видях, че гумата е спаднала. Явно, спадала е постепенно, защото нямаше щети по гумата, а и не съм усетил колата да занася. Днес изправихме джантата и вече всичко е наред. Клипът обаче остава за по-нататък.Fiat Marea Weekend 1,6 16V
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар