Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

FIAT BRAVA 1.6 16v

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

хех то и мойто браво пълни километража, но реално надали прави над 200/км.ч. все пак по книга го дават макс. 205 и то като нова, не на незнайни километри и години! и още нещо.. можеш сам да сметнеш с колко си се движил реално, в нета е пълно с калкулатори!
    "То, правото, е като хубава кобила на пазара. Който има повече пари, той я купува..." Йордан Радичков.

Коментар

Смятал съм, аз на 400 метра не съм засичал, това което написах е от сметнатото, а за до 100 е засичано над 10 пъти и винаги дава около толкова. А и аз знам какво съм видял вие мислете каквото щете, може и километража да не ми е верен, може и нещо да е пипано по двигателя-незнам, но откакто аз съм я взел нищо не е тунинговано по тоя двигател и ви казвам данните които прави

--------------------

Коментар

колеги не го напрадайте така , в семейството имаме два фиата 1.6 16в единия браво а другия мареа и на двата сам слагал g teck , най доброто време на бравото е 17.12 а на мареата 16.89 и ускорение от 0-100 (също по g teck ) съответно бравото - 10.xx ( ne pomnq ) а на мареата 9.6 сек. за невярващите ще направя клипчета и снимки. иво98 .... 19.xx какви са тези времена брат тва да не е голф 3 1.6 моно
        Fiat Stilo JTD ....sold
        Volvo C 70 ....

Коментар

Айде бе колеги, да не сме голфаджии (голфони) или рибари ?!9 секунди ... по какъв наклон ? Свободно падане ?Не искам да обиждам никой, но за ново браво 1.8 по книга е ускорението 0-100 е за 10 секунди.(Брава 1.6 (103кс) е 11)
          Fiat Bravo GT -> дзверчето

Коментар

Mescalin написа:
            колеги не го напрадайте така , в семейството имаме два фиата 1.6 16в единия браво а другия мареа и на двата сам слагал g teck , най доброто време на бравото е 17.12 а на мареата 16.89 и ускорение от 0-100 (също по g teck ) съответно бравото - 10.xx ( ne pomnq ) а на мареата 9.6 сек. за невярващите ще направя клипчета и снимки. иво98 .... 19.xx какви са тези времена брат тва да не е голф 3 1.6 моно
            еми брат, пусни мареата на божурище и ще видиш че и 18.хх ще са ти зорни, тия Г-тек-ове са супер оптимиситични, има смисъл от ттях ако правиш промени по колата и да видиш разликата, като замерване не са точни, аз залагам и на Бравата на колегата и на твойта Мареа че ше са ниски 19 на Божурище
            ex Fiat Bravo GT

Коментар

http://www.catalog.auto.ru/catalog/cars/card/2731.html :D :D :D

Коментар

Как 19 сек. ще дава на божурище бре. Аз със самарата имам 19.1с личен рекорд там. Ако някой има претенции към начина на измерване да пише. Аз съм част от екипа, който мери там

Коментар

Re: FIAT BRAVA 1.6 16v

BatVas написа:
                  Huku написа:
                  Аз мисля че Фиат Брава/о е една от най-бързите СТОК коли в малкия клас. Все пак 1.6 - 103 коня си е доста сериозно. Аз с моята Брава (която е абсолютно СТОК, без никакви подобрения-спортен филтър и т.н.) правя на втора 110, а на 4 190. От 0-100 за 9.4 секунди, а за 400 метра (1/4 миля) ги минавам за 17,184 секунди . Какво мислите
                  Мисля че ако се пуснеш на Божурище ще останеш учуден от време 18+ или в най добрия случай над 17,70- аз залагам на 18,10сек. Вярно че 1,6 си е много добро зверче - ама има доста други бързаци в класа. Например Алфа 1,6 ТС - 120 к.с или 1,6 боксер 103 к.с или Хонда сивик 1,6 че и 1.5 даже - не ми се мисли за още. Обаче въпреки това дори аз бях учуден от една Брава 2001 г 1,6 - много добре дърпаше, а и беше служебна(демек юркана здраво)На 4-та 190 че колко правиш на пета тогава
                  BatVas преди месец пусках на Божура моята Алфа и даде 19.18, а знаеш с какво маторче е! Според мен е въжможно едно такова време като на колегата, ама знам ли....
                  BMW E90 320D
                  ех. FIAT COUPE 2.0 16V
                  ex. FIAT BRAVO 1.6 16V
                  ex. ALFA ROMEO 145 BOXER engine

Коментар

И аз карам BRAVA 1.6,на 82000км реални,зна4и сам и правил 200км/ч и стрелката бе6е малко преди 6000 оборота,на бензин 95.инжекцията изключва на 6600-700,някаде,и на 2 прави 100км.пускал сам се с венто гт 1.8 113кс и го правя сме6но,с сивик 1.5 са6то сам бил,даже с сивика бе6е на дълаг пат,не на драг.доволвн сам от колата,за 1.6 си е самолет,и засега ня мисля да я сменям :D

Коментар

maiden написа:
                      Как 19 сек. ще дава на божурище бре. Аз със самарата имам 19.1с личен рекорд там. Ако някой има претенции към начина на измерване да пише. Аз съм част от екипа, който мери там
                      :D хех чак претенции.. щом мериш, значи знаеш, че във времената на две различни писти би трябвало да има разлика, а и на божура нямаше ли лек наклон :D
                      "То, правото, е като хубава кобила на пазара. Който има повече пари, той я купува..." Йордан Радичков.

Коментар

Working...
                      X