колкото и да е тежък колкото и да е автоматик все пак разликата е 70 коня, тоя дет кара знае ли как се натискат педалите или ...........
Аз пък му вярвам...дърпал съм се с такова пунто,и на старта се изстрелва доста добре,после го отвявам но добре се държи..... пунтака..
добре де аз съм с JTD-100 браво начи тоя МЦ тряя го права спрял
Не си мисли, че Бравото ти върви кой знае колко повече от Пунтото (ако е така изобщо).Човека с Пунтото се е филмирал яко, не знам какви 190+ и е пред него Дори и да му вземе старта, след 100-110км/ч. е до там.190км/ч. (ако все пак е възможно да ги вдигне) ще ги развива бая МИНУТКИ
Добре колеги, утре ще има клипче, няма смисал да коментираме повече
а като се има в предвид аз с 103 коня кола колко време правя 190++ ти с 80 коня сигурно до пловдив.нищо лично но все пак си знаеме фиатките
Не ! Знаеме за колко време прави 180км/ч 1.6 16в !При ЖТД това е просто удоволствие и отнема малко време.Има клипове с ускорение, разтърси се Пунтото е леко и е стеличка, на старт с браво жтд, стокови идвете бравото няма шанс.
Дори и да му вземе старта, след 100-110км/ч. е до там.190км/ч. (ако все пак е възможно да ги вдигне) ще ги развива бая МИНУТКИ
Няма да издържи и до 100км/ч, освен ако не ги взима за по-малко от 10 секунди(колкото ги взима мерника, по каталог). Ако колегата е толкова навит да губи пари - да идва в София, аз му намирам въпросния мерцедес(100% сток, в идеално състояние) и се пускат.
Да не е колегите в Хасково да се бъркат че мерцедеса е турбо-печка, а той да си е чистия дизел - комби с автомат? Щото ако е така, съм имал такова служебно и да ви кажа че с берлинго/партнер 1.9д 71 к.с. бая зор виждах.....
не знам за вас колеги , ама аз си направих труда да изгледам няколко клипчета с такъв мечок 250тд автоматик както е посочил колегата , и това пунто трябва да е 1,4 турбото сток примерно тогава ДА , ама тай като карам автоматик , прекрасно знам че един запазен такъв без проблеми в кутията до 80-90 км/ч доста коли ще са отзад
Petrol Engine slogan: Because life begins at 6,000rpm
а като се има в предвид аз с 103 коня кола колко време правя 190++ ти с 80 коня сигурно до пловдив.нищо лично но все пак си знаеме фиатките
Не ! Знаеме за колко време прави 180км/ч 1.6 16в !При ЖТД това е просто удоволствие и отнема малко време.Има клипове с ускорение, разтърси се Пунтото е леко и е стеличка, на старт с браво жтд, стокови идвете бравото няма шанс.
Колкото и да е тежка си се смята по колко килограма се падат на к.с. но и това не доказва пак кой ще е победителя. А тия смешки с 1.6 колко вървяло ............................
Ама това клипче го гледам вече в няколко теми.Ако наистина си мислиш, че разликата е такава между 1.9 и 1.6 то директно се мятай срещу ХГТ, и то като гледам няма да има шанс.
Коментар