Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Punto 1.9jtd vs Mercedes c250td

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

vixata написа:
    sasho_izgrev написа:
    николофф написа:
    sasho_izgrev написа:
    колкото и да е тежък колкото и да е автоматик все пак разликата е 70 коня, тоя дет кара знае ли как се натискат педалите или ...........
    Аз пък му вярвам...дърпал съм се с такова пунто,и на старта се изстрелва доста добре,после го отвявам но добре се държи..... пунтака..
    добре де аз съм с JTD-100 браво начи тоя МЦ тряя го права спрял
    Не си мисли, че Бравото ти върви кой знае колко повече от Пунтото (ако е така изобщо).Човека с Пунтото се е филмирал яко, не знам какви 190+ и е пред него Дори и да му вземе старта, след 100-110км/ч. е до там.190км/ч. (ако все пак е възможно да ги вдигне) ще ги развива бая МИНУТКИ
    Добре колеги, утре ще има клипче, няма смисал да коментираме повече
    Fiat PUNTO 1,9jtd+remap

Коментар

hol1gans написа:
      Trojaneca написа:
      Абсолютно никакъв шанс срещу мерцедеса. Явно драйвъра му е бил с протеза, вместо десен крак
      Колега ако искаш ела на место и заложи за мергела
      190++.брат кой филм гледа днес
      fiat bravo 1.6 16v gt
      fiat marea 1.9 8v jtd
      fiat punto 1.7 td
      fiat marea 1.6 16v

Коментар

а като се има в предвид аз с 103 коня кола колко време правя 190++ ти с 80 коня сигурно до пловдив.нищо лично но все пак си знаеме фиатките
        fiat bravo 1.6 16v gt
        fiat marea 1.9 8v jtd
        fiat punto 1.7 td
        fiat marea 1.6 16v

Коментар

е до 180 добре но до 190 и туш до там е признаам си ама си ги праи
          Fiat PUNTO 1,9jtd+remap

Коментар

superfiata написа:
            а като се има в предвид аз с 103 коня кола колко време правя 190++ ти с 80 коня сигурно до пловдив.нищо лично но все пак си знаеме фиатките
            Не ! Знаеме за колко време прави 180км/ч 1.6 16в !При ЖТД това е просто удоволствие и отнема малко време.Има клипове с ускорение, разтърси се Пунтото е леко и е стеличка, на старт с браво жтд, стокови идвете бравото няма шанс.
            F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

vixata написа:
              Дори и да му вземе старта, след 100-110км/ч. е до там.190км/ч. (ако все пак е възможно да ги вдигне) ще ги развива бая МИНУТКИ
              Няма да издържи и до 100км/ч, освен ако не ги взима за по-малко от 10 секунди(колкото ги взима мерника, по каталог). Ако колегата е толкова навит да губи пари - да идва в София, аз му намирам въпросния мерцедес(100% сток, в идеално състояние) и се пускат.
              3.0CRD

Коментар

Aз имам френд с такава цедка, но е улегнал човек и едва ли ще се навие пак на моите глупости, иначе пада с много ама много
                F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Да не е колегите в Хасково да се бъркат че мерцедеса е турбо-печка, а той да си е чистия дизел - комби с автомат? Щото ако е така, съм имал такова служебно и да ви кажа че с берлинго/партнер 1.9д 71 к.с. бая зор виждах.....

Коментар

не знам за вас колеги , ама аз си направих труда да изгледам няколко клипчета с такъв мечок 250тд автоматик както е посочил колегата , и това пунто трябва да е 1,4 турбото сток примерно тогава ДА , ама тай като карам автоматик , прекрасно знам че един запазен такъв без проблеми в кутията до 80-90 км/ч доста коли ще са отзад
                    Petrol Engine slogan: Because life begins at 6,000rpm

Коментар

за сравнение само ще ви кажа че със сивик купе 101 на ~400м са кантар с мергела,пускали сме ги и знам.
                      F.I.A.T-fix it again tomorrow xaxaxaxa

Коментар

Аз имам такова JTD доста добър старт има за тия коне,цедеса сие бая тежък и автомат незнам до 100-120 пунтото може и да е отпреде
                        Alfa Romeo MiTo 1.3Mjet
                        Fiat Punto GT 1.4 Turbo 97 ex
                        Fiat Punto 1.9 JTD 01

Коментар

emzo написа:
                          superfiata написа:
                          Не ! Знаеме за колко време прави 180км/ч 1.6 16в !При ЖТД това е просто удоволствие и отнема малко време.Има клипове с ускорение, разтърси се Пунтото е леко и е стеличка, на старт с браво жтд, стокови идвете бравото няма шанс.
                          аз не съм печка.ето ти разликата в бензин и дизел с еднакви мощности. http://vbox7.com/play:33696b93
                          fiat bravo 1.6 16v gt
                          fiat marea 1.9 8v jtd
                          fiat punto 1.7 td
                          fiat marea 1.6 16v

Коментар

Точно, доускорението на 1.6/1.8/2.0 е трагедия.Цедката е тежка, не виждам какво се учудвате.Поне до едно 140км/ч Пунта Мара е отпреде.
                            F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Колкото и да е тежка си се смята по колко килограма се падат на к.с. но и това не доказва пак кой ще е победителя. А тия смешки с 1.6 колко вървяло ............................

Коментар

superfiata написа:
                                emzo написа:
                                superfiata написа:
                                аз не съм печка.ето ти разликата в бензин и дизел с еднакви мощности. http://vbox7.com/play:33696b93
                                Ама това клипче го гледам вече в няколко теми.Ако наистина си мислиш, че разликата е такава между 1.9 и 1.6 то директно се мятай срещу ХГТ, и то като гледам няма да има шанс.
                                A20DTH ЖТД ама не баш
                                1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
                                Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда

Коментар

Working...
                                X