Привет колеги, аз съм с пунтото, и приятеля с мергела е мераклия да ги пускаме. Пунтото 80 а мергела 150 коня, и е автоматик. Според вас имам ли шанс за старт. Моля за мнение
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Punto 1.9jtd vs Mercedes c250td
Collapse
X
-
sasho_izgrev написа:колкото и да е тежък колкото и да е автоматик все пак разликата е 70 коня, тоя дет кара знае ли как се натискат педалите или ...........
Коментар
-
николофф написа:sasho_izgrev написа:колкото и да е тежък колкото и да е автоматик все пак разликата е 70 коня, тоя дет кара знае ли как се натискат педалите или ...........
Коментар
-
Добре, ейсега пак идвам от стартове, но този път небях с пунтака а само гледах. 1ви рунт Х6 35д срещу а5 30д, на старта бмв-то направи големи ластици, но след 190 аудито малка преднина даде, и 2рия рунт БМВ 318 115коня е май, пак дизелче, срещу мергела 250тд 150коня, на старта бмв-то се изтреля, но на 3та мергела мина и даде малко преднина, но да знаете че бмв-то е с 18ки джанти. Има и клипчета но утре вече. Даже утре вечерта ако се събереме пак, този път ще самм с пунтака и клипче ши имаFiat PUNTO 1,9jtd+remap
Коментар
-
sasho_izgrev написа:николофф написа:sasho_izgrev написа:колкото и да е тежък колкото и да е автоматик все пак разликата е 70 коня, тоя дет кара знае ли как се натискат педалите или ...........
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар