Привет колеги, аз съм с пунтото, и приятеля с мергела е мераклия да ги пускаме. Пунтото 80 а мергела 150 коня, и е автоматик. Според вас имам ли шанс за старт. Моля за мнение
Мергела туш от сякъде. На старта г/д 1 кола разлика, и извънградско аз наберах по-бързо 190+ и той неможа да ме настигне и след 100 метра каране пътя свърши и намалихме. Ся едно свястно чипосане да му направя и сичко ок
Добре, ейсега пак идвам от стартове, но този път небях с пунтака а само гледах. 1ви рунт Х6 35д срещу а5 30д, на старта бмв-то направи големи ластици, но след 190 аудито малка преднина даде, и 2рия рунт БМВ 318 115коня е май, пак дизелче, срещу мергела 250тд 150коня, на старта бмв-то се изтреля, но на 3та мергела мина и даде малко преднина, но да знаете че бмв-то е с 18ки джанти. Има и клипчета но утре вече. Даже утре вечерта ако се събереме пак, този път ще самм с пунтака и клипче ши има
колкото и да е тежък колкото и да е автоматик все пак разликата е 70 коня, тоя дет кара знае ли как се натискат педалите или ...........
Аз пък му вярвам...дърпал съм се с такова пунто,и на старта се изстрелва доста добре,после го отвявам но добре се държи..... пунтака..
добре де аз съм с JTD-100 браво начи тоя МЦ тряя го права спрял
Не си мисли, че Бравото ти върви кой знае колко повече от Пунтото (ако е така изобщо).Човека с Пунтото се е филмирал яко, не знам какви 190+ и е пред него Дори и да му вземе старта, след 100-110км/ч. е до там.190км/ч. (ако все пак е възможно да ги вдигне) ще ги развива бая МИНУТКИ
Коментар