и за разлика от повечето състезатели който вдигат по 320 на gps :P аз ще зеснема за да покажа
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
fiat bravo 1.6 200
Collapse
X
-
Все си мисля че е по -добре да не си правите експерименти за максимална скорост с кола на 10+ години по разбитите магистрали в България, като по този начин застрашавате освен своят живот живота на случайни хора пътуващи по "магистралата".Като резултата от експеримента ще докаже.... какво точно?
Коментар
-
pr_00f написа:Все си мисля че е по -добре да не си правите експерименти за максимална скорост с кола на 10+ години по разбитите магистрали в България, като по този начин застрашавате освен своят живот живота на случайни хора пътуващи по "магистралата".Като резултата от експеримента ще докаже.... какво точно?Petrol Engine slogan: Because life begins at 6,000rpm
Коментар
-
chaveto написа:Какво значение има възрастта Даваш газ и за няколко стотин метра си на 200............. След това спокойно може да намалиш. Аз в това не виждам проблем.П.С колега @pr_00f случайно твоята либра да е сив седан.
Коментар
-
chaveto написа:Какво значение има възрастта Даваш газ и за няколко стотин метра си на 200............. След това спокойно може да намалиш. Аз в това не виждам проблем.П.С колега @pr_00f случайно твоята либра да е сив седан.
Коментар
-
[quote="pr_00f"]chaveto написа:Какво значение има възрастта Даваш газ и за няколко стотин метра си на 200............. След това спокойно може да намалиш. Аз в това не виждам проблем.П.С колега @pr_00f случайно твоята либра да е сив седан.fiat bravo 1.6 16v gt
fiat marea 1.9 8v jtd
fiat punto 1.7 td
fiat marea 1.6 16v
Коментар
-
[quote="pr_00f"]chaveto написа:Какво значение има възрастта Даваш газ и за няколко стотин метра си на 200............. След това спокойно може да намалиш. Аз в това не виждам проблем.П.С колега @pr_00f случайно твоята либра да е сив седан.fiat bravo 1.6 16v gt
fiat marea 1.9 8v jtd
fiat punto 1.7 td
fiat marea 1.6 16v
Коментар
-
vixata написа:И това с кое точно? 100-200км/ч. не се правят за няколко стотин метра (поне не с този клас автомобили.
Коментар
-
superfiata, колега карай си колата, радвай й се и наистина не карай с такива скорости. Ускорението е трагично. Нищо лишо към 1.6 и към собствениците на такава кола, но 1:50 min за да стигне до 200 е убийствена мъка и за шофьора и за тези които са в колата и за тези които са около колата. Хора, не се трепете. Още по-лошо, заради такива експерименти могат да пострадат хора които изобщо не са виновни за това че са били наблизо.ПАЗЕТЕ ЖИВОТА НА ДРУГИТЕ
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар