Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

fiat bravo 1.6 200

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Добре, най-лесният начин е да се засече с някой от радарите (които са като пътни знаци) - примерно със 100км/ч. Тези радари-табели нямат за идея да показват повече нито по-малко, а точната скорост, с която се движи автомобила.На GPS (GBS - Global bullshit system) не може да се вярва. В Опел Астра ’93г. при скорост от 140 ми показва около 120 :D А скоростта си се усещаше като за 140. Усъмних се и пробвахме по гореописания начин и нямаше почти никакво отклонение (+/- 3-4%).Та на ГПСите вече не им вярвам.

Коментар

vixata написа:
      Добре, най-лесният начин е да се засече с някой от радарите (които са като пътни знаци) - примерно със 100км/ч. Тези радари-табели нямат за идея да показват повече нито по-малко, а точната скорост, с която се движи автомобила.На GPS (GBS - Global bullshit system) не може да се вярва. В Опел Астра ’93г. при скорост от 140 ми показва около 120 :D А скоростта си се усещаше като за 140. Усъмних се и пробвахме по гореописания начин и нямаше почти никакво отклонение (+/- 3-4%).Та на ГПСите вече не им вярвам.
      Мога да ти кажа ,че по-точно от ГПС е само радара на полюцаите...Явно Астрата нещо не е разполагала с верен километраж...На мен ми дава точно 2.5 километра отклонение от таблото...таблото показва повече разбира се...На Ауди А4 също толкова показва...
      Fiat Stilo Multi Wagon 1.9JTD 85KW/115к.с. '03 powered by emzo
      Fiat Punto SX mk2 1.2 44KW/60к.с. '00
      EX : Fiat Tipo 1.6 i.e DOHC 149C2.046 1585cc. 66KW/90к.с -6250об./мин. - Изповядващ религията FIAT

Коментар

Извода от цялата тема е, че сток Браво 1.6 с каквато и да е скоростна кутия, не може да вдигне 200км/ч, освен по километраж или в нечии сектантски фантазии :D
        Това, което не ни убива, ни прави още по-досадни.
        ex FIAT Bravo 1.6 - RIP

Коментар

Защо да не може.Със сигурност ще успее ако се засили надолу по баирите на Витиня.Но на равно с 2-ма пътници и багаж....
          Alfa 147 1.9 JTDm '07 Q2 - хем червена, хем пуши черно;Zafira 1.9 JTD@120++ - белият кенеф
          ex. Alfa 155 1.7 '93 ### ex, Alfa 147 1.9 JTDm '03 R.I.P. ###Lancia Lybra 2.4 JTD@140HP+ 2001,

Коментар

pr_00f написа:
            Защо да не може.Със сигурност ще успее ако се засили надолу по баирите на Витиня.Но на равно с 2-ма пътници и багаж....
            Става въпрос за максимална скорост.А максимална скорост по правило се мери на хоризонтален участък от пътя в двете посоки за да се елиминира влиянието на вятъра,и се взима средно аритметичното от двете стойности.Така че 200 клм за 1,6 може само по километраж,и то с попътен вятър.

Коментар

Stefan Hadjov написа:
              [Така че 200 клм за 1,6 може само по километраж,и то с попътен вятър.
              Трябва да е някой ураган - я Ел Ниньо, я Катрина
              Това, което не ни убива, ни прави още по-досадни.
              ex FIAT Bravo 1.6 - RIP

Коментар

dikanio написа:
                Трябва да е някой ураган - я Ел Ниньо, я Катрина Mr. Green
                Мани не думай..... че ще счупи километража и ще покаже 80 след превъртане та тогава чудо за всички коли по 500+ коня..... 1.6 ще вдига повече и от тях

Коментар

хихи :P
                  leave something of the happiness you bring

Коментар

аз поне сам документирал колко мога на 5-та без да цедим 4-та.снимал съм.показъл съм.а вие по 500 коня май само седите пред www.youtube.com и се вайкате на разни клипчета казвайки ’’въии тоз дигна 220’’
                    fiat bravo 1.6 16v gt
                    fiat marea 1.9 8v jtd
                    fiat punto 1.7 td
                    fiat marea 1.6 16v

Коментар

Като гледам клипа все ми се струва, че това не е въобще за хвалба. На теб ти трябваха километри за да достигнеш въпросната скорост. На колко места в БГ този фиат има възможност да достигне тази скорост

Коментар

я па ти.аз мисля че съм написал’недостатъка на дългите скорости’ а не най бързия фиат на планетата.и никаде не казван в постовете ми че съм очарован или изненадан от факта че сам вдигнал 197 км с 3-ма човека а по скоро съм разочарован от прекалено дългата 5-та.
                        fiat bravo 1.6 16v gt
                        fiat marea 1.9 8v jtd
                        fiat punto 1.7 td
                        fiat marea 1.6 16v

Коментар

Недостатък до някъде колега.В тая криза си само в +.Пък и къде да караш повече от 140-150 по нашите пътища.Аз на 5000 об. съм на 160или170,не помня точно,а със 120 на 4000об.При теб 120-предполагам3000-3200,така,че разхода ти ще е поне 1.5лт надолу.За драгче дългите са недостатък-само там.Моя километраж лъже доста-160-154,225-203,а веднъж по наклон в моя полза подмина доста 240-но на навигацията -218км,но ме достраша да снимам,а и наклпна свърши и омаля веднага.
                          Не е важно какво говорят зад гърба ти,важно е когато се обърнеш всички да мълчат!

Коментар

BUMAR написа:
                            Недостатък до някъде колега.В тая криза си само в +.Пък и къде да караш повече от 140-150 по нашите пътища.Аз на 5000 об. съм на 160или170,не помня точно,а със 120 на 4000об.При теб 120-предполагам3000-3200,така,че разхода ти ще е поне 1.5лт надолу.За драгче дългите са недостатък-само там.Моя километраж лъже доста-160-154,225-203,а веднъж по наклон в моя полза подмина доста 240-но на навигацията -218км,но ме достраша да снимам,а и наклпна свърши и омаля веднага.
                            120-3000об/мин.
                            fiat bravo 1.6 16v gt
                            fiat marea 1.9 8v jtd
                            fiat punto 1.7 td
                            fiat marea 1.6 16v

Коментар

За возене ти е перфектно колега, за стартове и спорт - сбъркали сте колата

Коментар

Tie написа:
                                За возене ти е перфектно колега, за стартове и спорт - сбъркали сте колата
                                ми не е точно така защото 1-ва 2-ра и 3-та са къси предавки като на дригите бравоци.няма разлика.но за да вдигна повече от 200 трябва да вкарам 4-та в седмицата за да дам на 5-та повече обороти.мисля тази седмица да го пробвам.таван съм и правил 210 с 2-ма разбира се по километраж.
                                fiat bravo 1.6 16v gt
                                fiat marea 1.9 8v jtd
                                fiat punto 1.7 td
                                fiat marea 1.6 16v

Коментар

Working...
                                X