Смелчаци за калибрата не се намериха почти.... та сега взех една бавна алфа тааа някой ако се надъха...Alfa Romeo 145 2.0 16v предизвиква Bravo/Punto HGT от Варна и региона
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Alfa 145 предизвиква Fiat Bravo/Punto HGT
Collapse
X
-
Колега тая твойта ’’вървежна’’ калибра има късмет,че наистина не е била набарана от мен или някои от мойте близки приятели съфорумци с ’’бавни’’ ГТ-та Тази алфа която си взел я пусни с някой В-Тек(говоря за малкия В-Тек, разбирасе в РЕКС или сивик-ХЕЧ) защото са малко ХГТ-тата които ще я бият(може би на колегата суки е едно от малкото).Успех и като си намериш конкуренти постни клипчета да се накефиме и ниеКара на сгъстен въздух
-
asdd
аиде тошето пак ги метна ... алфичката варви доста добре .. даже ме учуди вчера ... хгт-няма шансове ама ако се пак искаш да се пробваш с такова знаеш аз продадох мойто на един авер може да го навия ... иии се пак трябваше да ги пробваме вчера и с моята астра ...Ex Bravo HGT 20.20v 150hp+
Коментар
-
Re:
CMAXHAT написа:.... защото са малко ХГТ-тата които ще я бият(може би на колегата суки е едно от малкото)Fiat Bravo GT 1.8 16V 113hp с малко тЮнинг (снегорин)
KONI SPORT SUSPENSHION+EIBACH SPORT SPRINGS
Изработка на всякакви изделия от стъклопласт за леки и товарни автомобили-брони,прагове,калници,капаци,маски,надстройки и други!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар