Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

От 1-ва до 5(6)-та максимална скорост

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Ха, то на моята едновалка по книжка на първа може да 45км, а твоята, дори двувалка, как прави 70 на първа не знам, тя на трета може да литне тогава
    N.Y. State of Mind

Коментар

Grisha написа:
      Fiat Tipo 1.6 двувалка 90hp,1ва:682ра:100 нагоре не съм пробвал :D а и не мисля да пробвам
      Малко не се ли изхвърли Maximum speeds. Fully laden car after running in, km/h: 1st gear .................................................. .... 48 km/h 2nd gear .................................................. ... 83 km/h 3rd gear .................................................. .... 131 km/h 4th gear .................................................. .... 178 km/h Top gear .................................................. .... 175 km/h
      Fiat Tipo 1.6 DOHC

Коментар

emillio написа:
        Grisha написа:
        Fiat Tipo 1.6 двувалка 90hp,1ва:682ра:100 нагоре не съм пробвал :D а и не мисля да пробвам
        Малко не се ли изхвърли Maximum speeds. Fully laden car after running in, km/h: 1st gear .................................................. .... 48 km/h 2nd gear .................................................. ... 83 km/h 3rd gear .................................................. .... 131 km/h 4th gear .................................................. .... 178 km/h Top gear .................................................. .... 175 km/h
        Колко пари слагаш :D На първа съм на 68 при 8000 оборота
        ex'Fiat Tipo | ex'Lancia Dedra 2.0 | ex'Alfa 155 1.7TS | ex'98 Lancia Dedra 1.9td SW | ex'ALFA 164 2.0TS | ex'Lancia Delta 1.6i | ex'Fiat Coupe 1.8 16V VFD | ex'Fiat Bravo 2.0 20V HGT

Коментар

Ама това на газ, нали

Коментар

ivanko написа:
            Ама това на газ, нали
            Не,на бензин Ама на мотора хич не му беше добре Все едно ми казваше "моля те не ме убивай"
            ex'Fiat Tipo | ex'Lancia Dedra 2.0 | ex'Alfa 155 1.7TS | ex'98 Lancia Dedra 1.9td SW | ex'ALFA 164 2.0TS | ex'Lancia Delta 1.6i | ex'Fiat Coupe 1.8 16V VFD | ex'Fiat Bravo 2.0 20V HGT

Коментар

Е тогава каде ти е прекъсвача ...Иначе какво си... Моно... Пълна... или Карб . Че ако си последното те разбирам

Коментар

ivanko написа:
                Е тогава каде ти е прекъсвача ...Иначе какво си... Моно... Пълна... или Карб . Че ако си последното те разбирам
                Някво американско лайно General Motors,моно се води,прекъсвач нямам

Коментар

Тогава гледай да не изкарваш стрелката извън цифрите на циферблата

Коментар

ivanko написа:
                    Тогава гледай да не изкарваш стрелката извън цифрите на циферблата
                    Знам знам

Коментар

То ние и стрелки нямаме Изпопадаха! И ма километражите и на оборотомерите, на часовниците...

Коментар

Е да, който е с дигитални да му бере грижата

Коментар

0 до 100 км/ч за колко време вдигате, горе-долу ? Аз мойта не съм я засичал точно , но мисля че за не повече от 10-11 сек ...

Коментар

Ami az moiata sam ia zasi4al okolo 8!No moje i o6te!
                            Fiat Bravo 2.0 20v 154hp
                            Audi 2.6 150hp
                            Audi RS2 2.2turbo 360hp

Коментар

Пунтото до 100 ги прави под 14 сек (не знам колко точно, но е под 14, защото веднъж ми засичаха без да я напъвам до край и даде малко под 14 ... А едната бобина май не ми работи както трябва ...На първа не съм го изпъвал повече от 40на втора ми се включва ограничителя на 98трета до 120 съм го натискалчетвърта 160пета 160

Коментар

еееееееееееееееееееевала много весело ми беше докато я прочетох тая тема ас не си падам по скоростите понеже с 10г кола че и на горе маитап не ми се прави а и после дая правя когато ходихме да гледаме гонки имаше много в началото които си тесваха колите но после взеха да си тесват музиката или мозика ас колкото и коли да съм карал мксимум гледам до 4500об. да ги мъча че ме е жал за колите малко сам и прекалявал но тогава не ми е било да гледам километража :P

Коментар

Working...
                                X