Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

От 1-ва до 5(6)-та максимална скорост

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

kiler_4o написа:
    Abarth. написа:
    kiler_4o написа:
    Abarth. ако минаваме през софия на пътя за блг да ти звънна ли да провериш скоростите, които чинкуто развива дали са същите ? Не ми давай телефон, ще звънна на 2-3 и ще го намеря :P:P:P
    Бате да не си мутра,че ше ми намериш телефона без да ти го давам бре
    хаха, не бе Просто в един форум тука намерих 4 телефона без да са ми ги давали и хората после се скъсаха да ме питат от къде ги имам Ще звънна на 2-3 съфорумници от софия и все някой ще го има, предполагам Иначе се шегувах, де може и да не е така
    Епа добре :P
    ex'Fiat Tipo | ex'Lancia Dedra 2.0 | ex'Alfa 155 1.7TS | ex'98 Lancia Dedra 1.9td SW | ex'ALFA 164 2.0TS | ex'Lancia Delta 1.6i | ex'Fiat Coupe 1.8 16V VFD | ex'Fiat Bravo 2.0 20V HGT

Коментар

днес на пунтака му дойде силата на ръчка направи :1ва 402ра 703та 110..... /и видях патрулката на бул.Мария Луиза в Пловдив Shell V-power racing

Коментар

МАКСИМАЛНАТА МОщНОСТ Е ПРИ 5500 ОБОРОТА В МИНУТА НАГОРЕ НяМА СМИСЪЛ НО НЯКОИ ТУК СЕ ПРЕВъЗБУЖДАТ И МАЙ КАРАТ"РАЛИ КОЛИ" А ВСЪщНОСТ КАТО ЗАВАЛИ СНЯГ ПъПЛяТ С НЕ ПОВЕчЕ ОТ 40КМ. АЗ КАРАМ ПУНТО 2005 JTD ОТ СКОРО И ВъРВИ ПРиЛИЛИчНО ЗА ГРАДА НО 165КМ НА ТРЕТА ТОВА Е ЛЪЖА! 200КМ С 1.2 ДОСТА ТРУДНО А С 260+ ДАВАМ 100ЛВ. ДА ГО ВИДЯ ВЕДНАГА viky99@abv.bg ми е мейла за контакт А НА СНЯГ С ЛАДА щЕ РАЗЦЕПЯ ВСЕКИ ЖЕЛАЕЩ !

Коментар

viky99 написа:
          МАКСИМАЛНАТА МОщНОСТ Е ПРИ 5500 ОБОРОТА В МИНУТА НАГОРЕ НяМА СМИСЪЛ НО НЯКОИ ТУК СЕ ПРЕВъЗБУЖДАТ И МАЙ КАРАТ"РАЛИ КОЛИ" А ВСЪщНОСТ КАТО ЗАВАЛИ СНЯГ ПъПЛяТ С НЕ ПОВЕчЕ ОТ 40КМ. АЗ КАРАМ ПУНТО 2005 JTD ОТ СКОРО И ВъРВИ ПРиЛИЛИчНО ЗА ГРАДА НО 165КМ НА ТРЕТА ТОВА Е ЛЪЖА! 200КМ С 1.2 ДОСТА ТРУДНО А С 260+ ДАВАМ 100ЛВ. ДА ГО ВИДЯ ВЕДНАГА viky99@abv.bg ми е мейла за контакт А НА СНЯГ С ЛАДА щЕ РАЗЦЕПЯ ВСЕКИ ЖЕЛАЕЩ !
          Как ще разцепиш? На права отсечка или на носене? Нещо си се превъзбудил ти ми се струва
          ex'Fiat Tipo | ex'Lancia Dedra 2.0 | ex'Alfa 155 1.7TS | ex'98 Lancia Dedra 1.9td SW | ex'ALFA 164 2.0TS | ex'Lancia Delta 1.6i | ex'Fiat Coupe 1.8 16V VFD | ex'Fiat Bravo 2.0 20V HGT

Коментар

viky99 написа:
            Няма да е лошо да се научиш да цитираш , защото така все едно си излезнал на площада и просто си говориш , а и създаващ впечатление на гръмогласен с тоя Shift, дето не го пускаш На коя кола макс мощност й е на 5500 ? Или на всички е така ? П.П. За 100-лв остава ли уговорката за началото на сезона ?

Коментар

МАКСИМАЛНАТА МОщНОСТ Е ПРИ 5500 ОБОРОТА В МИНУТА НАГОРЕ НяМА СМИСЪЛ НО НЯКОИ ТУК СЕ ПРЕВъЗБУЖДАТ И МАЙ КАРАТ какво караме Аз и трактори и косачки съм карал :D за мен ли намекваш нещо , понеже моя пост е последен преди твоя...ако е така ..съм готов на 50метра с теб , колегаа и шофьора е важен , то с повишаване на тон не става само ......ей ако те накаже пунто 1.1 ще трябва да сменяш името си тук :D хехе PS....майтап да става Весела Нова Година :D

Коментар

хахаха, кола със задно да е по-добра от кола с предно на сняг ? Оптимист ... или дрифтър Ако можеш да я управляваш както трябва - евала ... но ей така да се правиш на най-добрия срещу всички - успех ...

Коментар

По-принцип,според тестове на коли със задно,предно и 4х4 предаване,най-доброто управление има колата със задното,след 4х4 разбира се и стига шофьора да е мастер Макар,че на последните модели коли със ЕСП системи и др.подобни,това не е много от значение-компютъра не позволява да си видиш задницата просто
                  1.4, 12V, 80к.с., ноем.'95, на газ

Коментар

nadq написа:
                    По-принцип,според тестове на коли със задно,предно и 4х4 предаване,най-доброто управление има колата със задното,след 4х4 разбира се и стига шофьора да е мастер Макар,че на последните модели коли със ЕСП системи и др.подобни,това не е много от значение-компютъра не позволява да си видиш задницата просто
                    Наистина най-добро е със задно предаване, но само ако задницата е достатъчно тежка.
                    N.Y. State of Mind

Коментар

sachma написа:
                      nadq написа:
                      Наистина най-добро е със задно предаване, но само ако задницата е достатъчно тежка.
                      Aлфа 75

Коментар

Не съм от любителите на високите скорости но преди месец и половина пътувахме четири човека с Бравата към Пловдив и изведнъж ми се прииска все пак да видя на какво е способна!Има едно леко спускане някъде около Пазарджик и реших да го ползвам за по-добро ускорение! Та давам яко газ и в равната част успях набера до 180км/ч но участъка беше с много кръпки и бабуни, и се отказах от експеримента че, все пак исках да стигна до Филибето !!!Kолеги въпреки желанието, нека бъдем по-внимателни с високите скорости!!!
                        FIAT Brava 1.4 12V, FIAT Punto 1.7 TD
                        FIAT Stilo 1.9 Jtd, FIAT Brava 1.2 16V CNG
                        FIAT Stilo 1.2 16V LPG

Коментар

Stoyo написа:
                          Не съм от любителите на високите скорости но преди месец и половина пътувахме четири човека с Бравата към Пловдив и изведнъж ми се прииска все пак да видя на какво е способна!Има едно леко спускане някъде около Пазарджик и реших да го ползвам за по-добро ускорение! Та давам яко газ и в равната част успях набера до 180км/ч но участъка беше с много кръпки и бабуни, и се отказах от експеримента че, все пак исках да стигна до Филибето !!!Kолеги въпреки желанието, нека бъдем по-внимателни с високите скорости!!!
                          и да искам не мога да се сдържа...добре че пунтото замира на 140 че иначе.......... затова пък служебният пасат няма проблеми до 180-190

Коментар

Преди да удара Пунтото Направих 6500 ограничител~205 км/ч на цариградско с СХ60 с новитек вал 276 градоса,раздути колектори,спортна изпускателна с-ма и кул-аер интайк,разбира се по нанадолниището Още не съм стигнал до никъде с Уно 1,0литър с двигател 1242 с 6 предавки...

Коментар

нов рекорд - 1ва - 42-43 км/ч... повече просто ме е страх да го форсирам а в случая се наложи...

Коментар

kiler_4o написа:
                                нов рекорд - 1ва - 42-43 км/ч... повече просто ме е страх да го форсирам а в случая се наложи...
                                Що да те е страх? Италианката от обороти неможеш да я уплашиш Аз на първа правя 70

Коментар

Working...
                                X