kiler_4o написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
От 1-ва до 5(6)-та максимална скорост
Collapse
X
-
МАКСИМАЛНАТА МОщНОСТ Е ПРИ 5500 ОБОРОТА В МИНУТА НАГОРЕ НяМА СМИСЪЛ НО НЯКОИ ТУК СЕ ПРЕВъЗБУЖДАТ И МАЙ КАРАТ"РАЛИ КОЛИ" А ВСЪщНОСТ КАТО ЗАВАЛИ СНЯГ ПъПЛяТ С НЕ ПОВЕчЕ ОТ 40КМ. АЗ КАРАМ ПУНТО 2005 JTD ОТ СКОРО И ВъРВИ ПРиЛИЛИчНО ЗА ГРАДА НО 165КМ НА ТРЕТА ТОВА Е ЛЪЖА! 200КМ С 1.2 ДОСТА ТРУДНО А С 260+ ДАВАМ 100ЛВ. ДА ГО ВИДЯ ВЕДНАГА viky99@abv.bg ми е мейла за контакт А НА СНЯГ С ЛАДА щЕ РАЗЦЕПЯ ВСЕКИ ЖЕЛАЕЩ !
Коментар
-
viky99 написа:МАКСИМАЛНАТА МОщНОСТ Е ПРИ 5500 ОБОРОТА В МИНУТА НАГОРЕ НяМА СМИСЪЛ НО НЯКОИ ТУК СЕ ПРЕВъЗБУЖДАТ И МАЙ КАРАТ"РАЛИ КОЛИ" А ВСЪщНОСТ КАТО ЗАВАЛИ СНЯГ ПъПЛяТ С НЕ ПОВЕчЕ ОТ 40КМ. АЗ КАРАМ ПУНТО 2005 JTD ОТ СКОРО И ВъРВИ ПРиЛИЛИчНО ЗА ГРАДА НО 165КМ НА ТРЕТА ТОВА Е ЛЪЖА! 200КМ С 1.2 ДОСТА ТРУДНО А С 260+ ДАВАМ 100ЛВ. ДА ГО ВИДЯ ВЕДНАГА viky99@abv.bg ми е мейла за контакт А НА СНЯГ С ЛАДА щЕ РАЗЦЕПЯ ВСЕКИ ЖЕЛАЕЩ !ex'Fiat Tipo | ex'Lancia Dedra 2.0 | ex'Alfa 155 1.7TS | ex'98 Lancia Dedra 1.9td SW | ex'ALFA 164 2.0TS | ex'Lancia Delta 1.6i | ex'Fiat Coupe 1.8 16V VFD | ex'Fiat Bravo 2.0 20V HGT
Коментар
-
viky99 написа:МАКСИМАЛНАТА МОщНОСТ Е ПРИ 5500 ОБОРОТА В МИНУТА НАГОРЕ НяМА СМИСЪЛ НО НЯКОИ ТУК СЕ ПРЕВъЗБУЖДАТ И МАЙ КАРАТ"РАЛИ КОЛИ" А ВСЪщНОСТ КАТО ЗАВАЛИ СНЯГ ПъПЛяТ С НЕ ПОВЕчЕ ОТ 40КМ. АЗ КАРАМ ПУНТО 2005 JTD ОТ СКОРО И ВъРВИ ПРиЛИЛИчНО ЗА ГРАДА НО 165КМ НА ТРЕТА ТОВА Е ЛЪЖА! 200КМ С 1.2 ДОСТА ТРУДНО А С 260+ ДАВАМ 100ЛВ. ДА ГО ВИДЯ ВЕДНАГА viky99@abv.bg ми е мейла за контакт А НА СНЯГ С ЛАДА щЕ РАЗЦЕПЯ ВСЕКИ ЖЕЛАЕЩ !
Коментар
-
МАКСИМАЛНАТА МОщНОСТ Е ПРИ 5500 ОБОРОТА В МИНУТА НАГОРЕ НяМА СМИСЪЛ НО НЯКОИ ТУК СЕ ПРЕВъЗБУЖДАТ И МАЙ КАРАТ какво караме Аз и трактори и косачки съм карал :D за мен ли намекваш нещо , понеже моя пост е последен преди твоя...ако е така ..съм готов на 50метра с теб , колегаа и шофьора е важен , то с повишаване на тон не става само ......ей ако те накаже пунто 1.1 ще трябва да сменяш името си тук :D хехе PS....майтап да става Весела Нова Година :D
Коментар
-
По-принцип,според тестове на коли със задно,предно и 4х4 предаване,най-доброто управление има колата със задното,след 4х4 разбира се и стига шофьора да е мастер Макар,че на последните модели коли със ЕСП системи и др.подобни,това не е много от значение-компютъра не позволява да си видиш задницата просто1.4, 12V, 80к.с., ноем.'95, на газ
Коментар
-
nadq написа:По-принцип,според тестове на коли със задно,предно и 4х4 предаване,най-доброто управление има колата със задното,след 4х4 разбира се и стига шофьора да е мастер Макар,че на последните модели коли със ЕСП системи и др.подобни,това не е много от значение-компютъра не позволява да си видиш задницата простоN.Y. State of Mind
Коментар
-
sachma написа:nadq написа:По-принцип,според тестове на коли със задно,предно и 4х4 предаване,най-доброто управление има колата със задното,след 4х4 разбира се и стига шофьора да е мастер Макар,че на последните модели коли със ЕСП системи и др.подобни,това не е много от значение-компютъра не позволява да си видиш задницата простоex'Fiat Tipo | ex'Lancia Dedra 2.0 | ex'Alfa 155 1.7TS | ex'98 Lancia Dedra 1.9td SW | ex'ALFA 164 2.0TS | ex'Lancia Delta 1.6i | ex'Fiat Coupe 1.8 16V VFD | ex'Fiat Bravo 2.0 20V HGT
Коментар
-
Не съм от любителите на високите скорости но преди месец и половина пътувахме четири човека с Бравата към Пловдив и изведнъж ми се прииска все пак да видя на какво е способна!Има едно леко спускане някъде около Пазарджик и реших да го ползвам за по-добро ускорение! Та давам яко газ и в равната част успях набера до 180км/ч но участъка беше с много кръпки и бабуни, и се отказах от експеримента че, все пак исках да стигна до Филибето !!!Kолеги въпреки желанието, нека бъдем по-внимателни с високите скорости!!!FIAT Brava 1.4 12V, FIAT Punto 1.7 TD
FIAT Stilo 1.9 Jtd, FIAT Brava 1.2 16V CNG
FIAT Stilo 1.2 16V LPG
Коментар
-
Stoyo написа:Не съм от любителите на високите скорости но преди месец и половина пътувахме четири човека с Бравата към Пловдив и изведнъж ми се прииска все пак да видя на какво е способна!Има едно леко спускане някъде около Пазарджик и реших да го ползвам за по-добро ускорение! Та давам яко газ и в равната част успях набера до 180км/ч но участъка беше с много кръпки и бабуни, и се отказах от експеримента че, все пак исках да стигна до Филибето !!!Kолеги въпреки желанието, нека бъдем по-внимателни с високите скорости!!!
Коментар
-
kiler_4o написа:нов рекорд - 1ва - 42-43 км/ч... повече просто ме е страх да го форсирам а в случая се наложи...ex'Fiat Tipo | ex'Lancia Dedra 2.0 | ex'Alfa 155 1.7TS | ex'98 Lancia Dedra 1.9td SW | ex'ALFA 164 2.0TS | ex'Lancia Delta 1.6i | ex'Fiat Coupe 1.8 16V VFD | ex'Fiat Bravo 2.0 20V HGT
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар