Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Bravo HGT 147 hp

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Цял ден търся външен накрайник за ХГТ-то и няма никъде.И те различни.
    Не е важно какво говорят зад гърба ти,важно е когато се обърнеш всички да мълчат!

Коментар

bjlagypa написа:
      Аз пък имам един приятел с Сейченто 900 кубика и оня ден направи един автовоз разстояние на едно Ламбо Галардо
      Вие се базикате, ама не са чак толко бързи тия печици :D . Изстрелва се много ама бързо му свършва оборотомера. Между другото момчето каза, че не го било настъпило естествено: :D
      Bravo HGT

Коментар

BUMAR написа:
        Цял ден търся външен накрайник за ХГТ-то и няма никъде.И те различни.
        Александър ауто в Пловдив от там аз си намерих...Имат разлика от другите бравота...на 2.0 е по-дълаг и дебел

Got nos?

Коментар

Поръчаха ми от някъде и в 14 ще е тук.Дано е такъв,иначе ще се разходя до Филибето.Тенкс колега.
          Не е важно какво говорят зад гърба ти,важно е когато се обърнеш всички да мълчат!

Коментар

http://www.zeperfs.com/en/duel153-3254.htm Не знам как се взима летящ старт на такава кола
            Fiat Punto MK2 HGT 1.8 16V
            Опитвам се да стана малко преди да си легна ....хаха
            Аз съм животно и имам страхотен нюх- обуняние на сляп и зрение на глух !!!

Коментар

bjlagypa написа:
              http://www.zeperfs.com/en/duel153-3254.htm Не знам как се взима летящ старт на такава кола
              Още една гонка мина .... То за това ме кефи раздела
              ТУНИНГА СТРУВА ПАРА! ДРУГОТО Е ..... МУНИНГ

Коментар

bjlagypa написа:
                Аз знам.Като се проведе старта , а не като се гледат тези измислени сайтове.

Got nos?

Коментар

sUkI написа:
                  bjlagypa написа:
                  Аз знам.Като се проведе старта , а не като се гледат тези измислени сайтове.
                  Данните в сайта показват че Бравото е по-бързо, както се е случило и в реалната дръпка.По-малко тегло за конска сила, по-бързо при ускорение на 1 км.А данните за доускоренията на дадена предавка са просто безсмислени и не казват нищо за реалният вървеж
                  sigpic
                  Fiat Tipo HF Integrale powered by ICIDesign
                  475HP 11,5/1,9/191
                  YouTube

Коментар

smokie написа:
                    А вчера навръщане от работа се засекох с моя приятел с А4-ката 2.0 TDI 170 коня и познайте. От движение на 2ра от 4000 rpm за Бравото се сдърпахме и не можа да ме изпревари даже изостана малко .
                    Аз виждам до ускорение а не тръгване от място

Коментар

И аз това виждам, а според мен доускорението е по-важно при летящ старт...........

Коментар

Значи тия данни са доколкото виждам за 155 коня ХГТ. Така, че за мойто ше е още по зле :D . Ма както казах, моя приятел каза че не го е настъпил, така че споко. Браво ХГТ не бие от летящ старт TDI 170 коня. Не ще да ги пуснеме от место да видиме, ама ако го навия ще напраиме клипче, щото дори и да падна съм сигурен, че няма да е с много.
                        Bravo HGT

Коментар

На мене ми е интересно, що тука сички пишат, че ХГТ тряя да "прескача" 320ки като в тоя сайт дават това:Duel : BMW 320 i (E36) vs Fiat Bravo HGT. Данните тука са за 320i е36. Нещо като дам е46 и ми дава данните на 320ci, не на 320i. За е46 даже нютоните са 192, срещу 186 за фиата. И точно както в реалната дръпка стана дават Бравото евентуално на 4та чак да дръпне. Като се гледа power/weight ratio значи от място трябва с малко да дръпне ХГТ-то, а не чак да го "прескача".
                          Bravo HGT

Коментар

Имай в предвид че на тоя сайт данните са за нови коли в перфектните условия и перфектните шофиори. В реалността резултатите може да са коренно различни и дори и по бавната кола да бие, но това е само ако характеристиките на колите не се различават много. В моя случай винаги бия стоковите 320-ки Е36 и Е46 - не веднаж тествано.http://www.zeperfs.com/en/duel155-568.htm

Коментар

Тоя сайт е толко измислен, че няма къде повече. ХГТ-то прай смешно 20-ки където ги напипа (няма значение дали 36-ци, 46-ци и т.н.). На късо, на дълго на всякакво. И то не със малко ами направо си им слага 3-4-5 коли

Коментар

Ми и аз съм бил 320ка е36, когато нямах 2ра, от 1ва на 3та директно, ама ето на, сега на кантар. Със сигурност тая е46ца е стокова и мнооого пазена. Човека въобще не я ръчка и не се гони с нея. Или ХГТ-то не е било на кеф нещо или заради летяшия старт нещо стана така. Ще има гонка от място със сигурност в скоро време и ще споделя резултата. Ако и тогава не я бия с толкова, колкото казвате, значи с тоя вариатор ще се разправяме сериозно. Не може така да си върви кога му е кеф на тоз кошник, тряя постоянно да се раздува :D
                                Bravo HGT

Коментар

Working...
                                X