Uox написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Bravo HGT 147 hp
Collapse
X
-
Princo написа:То това хгт не е кола ... Това си е ниско прелитащ самолет.Bravo HGT
Коментар
-
Uox написа:emzo написа:Не знам за 1000 оборота или повече, ама честно, карал ли си модерен дизел поне 130 коня ?F9Q750 @ 151hp/332.2Nm
Коментар
-
Трябва да ме повозите с някое дизелово стило ремапнато, да видя какво ги хвалите толкоз. Карал съм едно дизелово пежо 307 CC под наем, не го знам какъв мотор, еми нищо невероятно не беше и на баща ми королата съм карал... да набират дизелите още от 1500, ама той като включва на 3500 бензиновата кола има още 3000 оборота, като са им еднакви предавателните отношения, каква е логиката да бие дизела? По-бързо достига тия обороти ли? Така като си пишете, няма да разберете кой е по-бърз...
Коментар
-
16valve написа:Uox написа:emzo написа:Не знам за 1000 оборота или повече, ама честно, карал ли си модерен дизел поне 130 коня ?
Коментар
-
emzo написа:Uox написа:emzo написа:Не знам за 1000 оборота или повече, ама честно, карал ли си модерен дизел поне 130 коня ?
Коментар
-
neonglow написа:Трябва да ме повозите с някое дизелово стило ремапнато, да видя какво ги хвалите толкоз. Карал съм едно дизелово пежо 307 CC под наем, не го знам какъв мотор, еми нищо невероятно не беше и на баща ми королата съм карал... да набират дизелите още от 1500, ама той като включва на 3500 бензиновата кола има още 3000 оборота, като са им еднакви предавателните отношения, каква е логиката да бие дизела? По-бързо достига тия обороти ли? Така като си пишете, няма да разберете кой е по-бърз...F9Q750 @ 151hp/332.2Nm
Коментар
-
emzo написа:neonglow написа:Трябва да ме повозите с някое дизелово стило ремапнато, да видя какво ги хвалите толкоз. Карал съм едно дизелово пежо 307 CC под наем, не го знам какъв мотор, еми нищо невероятно не беше и на баща ми королата съм карал... да набират дизелите още от 1500, ама той като включва на 3500 бензиновата кола има още 3000 оборота, като са им еднакви предавателните отношения, каква е логиката да бие дизела? По-бързо достига тия обороти ли? Така като си пишете, няма да разберете кой е по-бърз...
Коментар
-
Нещо умря темата колеги. За да я раздвижа малко споделям последните си светофарни гонки. 1-вата беше с Браво ХГТ- едно златисто тунинговано с един страшен спойлер(който е от софия почти на 100% го е виждал), та резултата-еми бих го доста доволно на два светофара. Първия старт-бих го с малко, втория-доста по сериозно(виждах го в огледалото :D ). И тамън реших, че ми е много бърз Фиата:D и снощи с един приятел с 320и Е46 от летящ старт от 2500 оборота на 2ра-абсолютен кантар. Може би на 4та чак тръгна Бравото да му дърпа леко ама нямаше мегдан и до там приключиха нещата. След това понеже се издразних лекичко реших да го замера Бравото от 0-100км/ч и даде 8.13, мерено с телефон. Нещо напоследък се държи странно-понякога пълни оборотомера за секунди, а понякога много мудно. Свещите не са сменяни одавна(срам ме е да кажа откога). Дали може от тях нещо да се държи така?Bravo HGT
Коментар
-
smokie написа:След това понеже се издразних лекичко реших да го замера Бравото от 0-100км/ч и даде 8.13, мерено с телефон. Нещо напоследък се държи странно-понякога пълни оборотомера за секунди, а понякога много мудно. Свещите не са сменяни одавна(срам ме е да кажа откога). Дали може от тях нещо да се държи така?Fiat Punto MK2 HGT 1.8 16V
Опитвам се да стана малко преди да си легна ....хаха
Аз съм животно и имам страхотен нюх- обуняние на сляп и зрение на глух !!!
Коментар
-
bjlagypa написа:smokie написа:След това понеже се издразних лекичко реших да го замера Бравото от 0-100км/ч и даде 8.13, мерено с телефон. Нещо напоследък се държи странно-понякога пълни оборотомера за секунди, а понякога много мудно. Свещите не са сменяни одавна(срам ме е да кажа откога). Дали може от тях нещо да се държи така?Bravo HGT
Коментар
-
smokie написа:bjlagypa написа:smokie написа:След това понеже се издразних лекичко реших да го замера Бравото от 0-100км/ч и даде 8.13, мерено с телефон. Нещо напоследък се държи странно-понякога пълни оборотомера за секунди, а понякога много мудно. Свещите не са сменяни одавна(срам ме е да кажа откога). Дали може от тях нещо да се държи така?ТУНИНГА СТРУВА ПАРА! ДРУГОТО Е ..... МУНИНГ
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар