В този раздел понякога се пишат егати глупостите. Г60 пада от ХГТ...........................
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Bravo HGT 147 hp
Collapse
X
-
Е вие пък Пасатчето как го отсвирихте набързо.Първо Пасат 2.0ТДИ има 140 и 170 коня.Колегата не знам дали не се е объркал за 2.0ТДИ,а да е имал в предвид 1.9ТДИ-незнайно коя модификация-90,101,110,116,131,150?Вярно че е тежичък Пасатора но пък понавървява особено ако е чипиран.А пък приказките от 1002 нощи че ХГТ бие Гоуф II G60 Само ако компресора е свален и двигателя е много сдухан.
Коментар
-
ivanko_rs написа:Много интересно,аз досега не съм виждал вървящ Голф 2 Г60,
Коментар
-
Re: По темата
CMAXHAT написа:Твойто трябва да е пазено адски много и да е 155коня версията за да биеш ВТи 160коня,че мудния петак докато се развърти,а онези японски валове лошииии та знае ли се!!!!!Фиат Типо 1,6.m.i : Мерцедес С190
Коментар
-
А така и тука тръгна приказката Кво сега викате .... с Хондата или с G - 60 то..... Аз пък съм гледал как ХГТ "препарира" /ли беше тарикатския термин/ Сивик СРХ малкия В-тек с три коли и то 4 пъти .... А сега де .... да видим кой кого тука .... Виждал съм Браво ХГТ да се кантари и с чипирано Ауди А-3 1,8 20 ВТ, виждал съм да турга ХГТ и 2 коли на Калибра С 20 ХЕ ...... Говоря за 2 различни фиата с поосвободена генерация и моднат с подръчни "матриали" интейк.... И двата екземпляра бяха просто добре гледани ХГТ-та и в 2000 кубиковия клас рядко имаше кола да им се доближи.... Тука примерно гледам опитните рейсъри -автори на теми в тоз комичния раздел не отделят нужното внимание и на Клио Уилямс или Меган 2000 16 V, които според мен /елем пък Клиото/ са на върха в 2000 кубиковия клас...... И са колегите, с Голфо-Хондаджийски наклонности, ако имат сверки и опит с такива Рена кажете нещо, да видим тез пришълци от други планети Голф - 2 и Сивик как ли ш"са представят срещу такива Рена...... Междувременно колега "Троянеца" ти нямаше ли ХГТ по едно време Ако си имал и ти е такова отрицателно мнението за ХГТ сметам да не си попаднал на читав екземпляр.... Просто някой ти е "напарил кашлицата" с някое лустросано ХГТ, чиито мотор се е крепял на последни капки адреналин и ти вече си толко разочарован, че чак и на мен влияеш Давайте ! Темата се развива в правилната посока /предвид раздела в който се намира/ по натам ще почнем и с вицовете Така де поне да е пълен смеха Поздрави на всички :DТУНИНГА СТРУВА ПАРА! ДРУГОТО Е ..... МУНИНГ
Коментар
-
Re: По темата
CMAXHAT написа:Като размисля Хондата може и да падне,може и да бие,поне е от класа на ХГТ макар и с 126коня под капака.SuKi Твойто трябва да е пазено адски много и да е 155коня версията за да биеш ВТи 160коня,че мудния петак докато се развърти,а онези японски валове лошииии та знае ли се!!!!!Alfa Romeo 33 QV 92' - Ex
Fiat Coupe 2.0 20V TURBO Kinugawa TD06SL2 20g Turbo; Madness motorsport ECU Upgrade; OMP Lowering Springs Kit -30mm;HDI EBC;17" Fittipaldi Avon; 390HP & 426NM
Коментар
-
janyboy написа:ivanko_rs написа:Много интересно,аз досега не съм виждал вървящ Голф 2 Г60,Peugeot Partner 1.6 HDI - служебно
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар