Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Bravo HGT 147 hp

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Trojaneca написа:
    Bravo 1.9 JTD написа:
    Да бе знам и ти си от вървежните помпери
    За мен не се грижи, вървежен съм там, където трябва А ти дай някакви снимки със себе си и тая Корола, за която така говориш...щото адски ме съмнява изобщо да я имаш.
    На стойки е търся части в момента се подготвя за стрийт кола, имам и АЕ86 и тя в процес на работа като ги довършиме ще пусна повечер писък за колите, за тва не искам да се разчува много много че ги има тия коли, София е малка предполагам ше се разбере веднага !В момента колата е около 170 коня на вала, ще се мери още и има да се доизпипва но всичко с времето си, джанти гуми и окачване, но и с Браво-то мога да ги посиния ако искат
    leave something of the happiness you bring

Коментар

Като я направиш, ела за по кафенце на ЕКО-то на Бул.България
      3.0CRD

Коментар

Kaто я направи, лично ми е обещал да ми изправи косите На мене що не ми показа и тия снимки бре ?
        F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

тва са на ае82-ката аз ти показах ае86цата едното е стрийт с предно предаване другото е дрифтспец. със заводски шпер, са намерих рейсингов екзауст в е-бай ако не ми дигнат на търга цената ше я зема 70мм/ф, бронзови !
          leave something of the happiness you bring

Коментар

Bravo 1.9 JTD написа:
            тва са на ае82-ката аз ти показах ае86цата едното е стрийт с предно предаване другото е дрифтспец. със заводски шпер, са намерих рейсингов екзауст в е-бай ако не ми дигнат на търга цената ше я зема 70мм/ф, бронзови !
            Евала колега че поне подкрепяш думите си с факти, а не си поредния бърборко. Едно голямо + от мен Успех в начинанията
            Fiat Punto MK2 HGT 1.8 16V
            Опитвам се да стана малко преди да си легна ....хаха
            Аз съм животно и имам страхотен нюх- обуняние на сляп и зрение на глух !!!

Коментар

гффхх

По темата - имах такова браво същите подобрения генерация и филтар .. та само вектрата бяга повече имам победи над црх 125 коня сас сивик не сам се пробвал ... др 2 коли ги биеш със сиг...
              Ex Bravo HGT 20.20v 150hp+

Коментар

Ако някой желае, да заповяда с радост ще повторя гонките.

Коментар

Като гледам тази сериозна японка, с тея въшлеви ХГТ загубена кауза
                  Petrol Engine slogan: Because life begins at 6,000rpm

Коментар

skyline написа:
                    Като гледам тази сериозна японка, с тея въшлеви ХГТ загубена кауза
                    Ей то тия ХГТ най куците коне на хоризонта бе. То Голфове, Астри, Хонди по 125 коня. От сичко падат бе. Еми падат като не могат да ги карат някой хора. Как па мойто не падна от GTI 16V или от CRX 125 коня. Не се занимавам по принцип с клипчета и други, но специално за някой хора май си трябват. До колегата дето е осъществил гонката-евала брат, явно можеш да си караш колата.
                    Bravo HGT

Коментар

Записах още две победи.Едната е срещу Голф 2 G60 , другата срещу Хюндаи 2.0.Пича с Хюндая щеше да си пререже вените надълго още не може да повярва какво стана.А голфа на 1-ва и 2-ра остава около една кола назад, обаче като включа 3-та и започва бавно да ме настига, да ама 402-то метра свършват и пак е отзад Някой ако иска да види колата на Италфеста ще има възможност

Коментар

toto_ написа:
                        Записах още две победи.Едната е срещу Голф 2 G60 , другата срещу Хуйдаи 2.0.Пича с Хуйдая щеше да си пререже вените надълго още не може да повярва какво стана.А голфа на 1-ва и 2-ра остава около една кола назад, обаче като включа 3-та и започва бавно да ме настига, да ама 402-то метра свършват и пак е отзад Някой ако иска да види колата на Италфеста ще има възможност
                        За Хюндай купе ако става въпрос с тия няма смисал да се пускаш. Много изостават. Направо съм си правил гаври с едно две такива . А Голфа колко коня е, че си го бил? Тия G60 не са ли с турбо, много вървежни?
                        Bravo HGT

Коментар

Или твоето браво е пипано или Г60-ката е със здухан компресор, щото иначе трябва много лошо да те изнасили.

Коментар

за хондата и пасата няма смисъл да казвам мнения,само вектрата е малко по-сериозна,но аз ти вярвам понеже имам приятел с ХГТ и се пуска с такава вектра и я би с по-малко от половин кола,но я би.
                            Alfa Romeo 145 Quadrifoglio Verde 2.0 16V T.S. 150hp

Коментар

Голфа не знам колко коня е и в какво състояние е, защото собственика му е супер надъхан и приказва неща от сорта на "Моята кола е 500 коня".А интересното при вектрата е че при 1-ва дръпвам малко напред 2-ра задържам разстоянието на 3-та почва да ме настига и вече на 4-та изостава много рязко.С вектрата гонката беше до около 190 км/ч не знам на какво разстояние но беше повече от 402 метра.

Коментар

По темата

Лелеее какво ли не се чува По темата пасата ще падне 100% (ако няма ремап),вектрата сигурно ще бие(макар да не е станало така по твои думи),а хондата ще те държи прилично(лично мнение).Само незнам как си бил така този Г60 при положение,че още на старта ти заспиваш отзад и няма как да го стигнеш?Компресора му е бил ужасен(сигурно на 300 000км без профилактика,пред разпадане).Иначе,ако това са реалните резултати браво на теб Честити победи Като размисля Хондата може и да падне,може и да бие,поне е от класа на ХГТ макар и с 126коня под капака.SuKi Твойто трябва да е пазено адски много и да е 155коня версията за да биеш ВТи 160коня,че мудния петак докато се развърти,а онези японски валове лошииии та знае ли се!!!!!
                                Кара на сгъстен въздух

Коментар

Working...
                                X