Trojaneca написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Bravo HGT 147 hp
Collapse
X
-
leave something of the happiness you bring
-
Bravo 1.9 JTD написа:тва са на ае82-ката аз ти показах ае86цата едното е стрийт с предно предаване другото е дрифтспец. със заводски шпер, са намерих рейсингов екзауст в е-бай ако не ми дигнат на търга цената ше я зема 70мм/ф, бронзови !Fiat Punto MK2 HGT 1.8 16V
Опитвам се да стана малко преди да си легна ....хаха
Аз съм животно и имам страхотен нюх- обуняние на сляп и зрение на глух !!!
Коментар
-
skyline написа:Като гледам тази сериозна японка, с тея въшлеви ХГТ загубена каузаBravo HGT
Коментар
-
Записах още две победи.Едната е срещу Голф 2 G60 , другата срещу Хюндаи 2.0.Пича с Хюндая щеше да си пререже вените надълго още не може да повярва какво стана.А голфа на 1-ва и 2-ра остава около една кола назад, обаче като включа 3-та и започва бавно да ме настига, да ама 402-то метра свършват и пак е отзад Някой ако иска да види колата на Италфеста ще има възможност
Коментар
-
toto_ написа:Записах още две победи.Едната е срещу Голф 2 G60 , другата срещу Хуйдаи 2.0.Пича с Хуйдая щеше да си пререже вените надълго още не може да повярва какво стана.А голфа на 1-ва и 2-ра остава около една кола назад, обаче като включа 3-та и започва бавно да ме настига, да ама 402-то метра свършват и пак е отзад Някой ако иска да види колата на Италфеста ще има възможностBravo HGT
Коментар
-
Голфа не знам колко коня е и в какво състояние е, защото собственика му е супер надъхан и приказва неща от сорта на "Моята кола е 500 коня".А интересното при вектрата е че при 1-ва дръпвам малко напред 2-ра задържам разстоянието на 3-та почва да ме настига и вече на 4-та изостава много рязко.С вектрата гонката беше до около 190 км/ч не знам на какво разстояние но беше повече от 402 метра.
Коментар
-
По темата
Лелеее какво ли не се чува По темата пасата ще падне 100% (ако няма ремап),вектрата сигурно ще бие(макар да не е станало така по твои думи),а хондата ще те държи прилично(лично мнение).Само незнам как си бил така този Г60 при положение,че още на старта ти заспиваш отзад и няма как да го стигнеш?Компресора му е бил ужасен(сигурно на 300 000км без профилактика,пред разпадане).Иначе,ако това са реалните резултати браво на теб Честити победи Като размисля Хондата може и да падне,може и да бие,поне е от класа на ХГТ макар и с 126коня под капака.SuKi Твойто трябва да е пазено адски много и да е 155коня версията за да биеш ВТи 160коня,че мудния петак докато се развърти,а онези японски валове лошииии та знае ли се!!!!!Кара на сгъстен въздух
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар