Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Bravo HGT 147 hp

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

2000 20v turbo написа:
    От тях - никаква, ако твойте са здрави Оправи вариатора
    Много си прав - и аз си ложих такива и разлика не се видя
    Fiat Punto MK2 HGT 1.8 16V
    Опитвам се да стана малко преди да си легна ....хаха
    Аз съм животно и имам страхотен нюх- обуняние на сляп и зрение на глух !!!

Коментар

От тях - никаква, ако твойте са здрави Оправи вариатора [/quote]Еми и вариатора и водната помпа, сичко ще се прави при смяната на ангренажа. А вариатора оправя ли се с тоя ремонтен комплект дето го продават или по добре да го сменям направо?
      Bravo HGT

Коментар

На алфата сложих ремонтен комплект и изкара 15000км.Ако имаш възможност слагай нов/но да знаеш че е цифра/-около 400-500лв
        Не е важно какво говорят зад гърба ти,важно е когато се обърнеш всички да мълчат!

Коментар

smokie написа:
          Вариатора е прецакан да. В ниските работи малко като дизел, ма ми бяха казали, че тва не влияело на вървежа. Скоро предстои смяна на ангренаж и тогава ще се прави. За сега ще му бодна едни иридиеви свещи, че много ме надъхаха кварталните рацери за такива :D да видиме ква разлика ще има.
          Не знам кой ти го е казал това за вариатора, но те е заблудил здраво. За какво иначе е там тази джаджа и защо без нея мотора е доста по малко коне ?!?Поразрови се малко из нета и почети за функциите му и ще си отговориш сам на тези въпроси и както и на въпроса защо понякога колата не се изрязва като хората. Това са случаите когато той не е среботил. цената му е между 300 и 400 лв. и знай такава част не се копува втора ръка и не се оправя с рем. комплект !!!

Коментар

Даже с рем. комплекта ако изкара 15 000 км е пълно щастие Колега "BUMAR" прав си за цената на вариатора , но нека все пак се поразрови и поразпита малко защото съм чувал че е еднакъв с моя вариатор. А като го поръчаш като за Пунто ХГТ е по евтин Wink

Коментар

bjlagypa написа:
              Даже с рем. комплекта ако изкара 15 000 км е пълно щастие Колега "BUMAR" прав си за цената на вариатора , но нека все пак се поразрови и поразпита малко защото съм чувал че е еднакъв с моя вариатор. А като го поръчаш като за Пунто ХГТ е по евтин Wink
              Попрочетох преди като разбрах, че е преебан за какво служи. Тука има бая теми по въпроса, ама заради тва нещо се играе като за смяна на ангренаж и за тва не съм го оправял. А колко пари е за Пунтото или незнаеш?
              Bravo HGT

Коментар

За Пунто ХГТ го дават в един каталог да е еднакъв с Алфа156/1.6тс/ и струва 370лв.За Браво ХГТ няма снимка и не мога да ги сравня,но цената е около 500лв.За смяната се сваля задния разпределителен вал и затова го таксуват като смяна на ангренажен ремък.
                Не е важно какво говорят зад гърба ти,важно е когато се обърнеш всички да мълчат!

Коментар

Според ЕПЕР, вариатора на Пунто ХГТ не става на Браво.
                  F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Няма нищо общо вариатора на петака с този "другия" използван в алфовите двигатели и в двигателите с вфд. Т.е. има общо ама не точно и затова цената му е различна . Разлика в двигател вфд с потракващ вариатор и с чисто нов вариатор в мощността няма, или поне аз не съм усетил нищо.

Коментар

то на 5-ка всичко му е по различно........и по скъпо де.

Коментар

BUMAR написа:
                        То за туй е и по-кеф да караш 5-так.Вариатора е важен за вървежа! Коригира фазите на газоразпределението, подобрявайки пълненето на маторя баш кат му трябвя пълнене И с ремонтния комплект става добре стига да не ти го ремонтира некадърник
                        ТУНИНГА СТРУВА ПАРА! ДРУГОТО Е ..... МУНИНГ

Коментар

2000 20v turbo написа:
                          BUMAR написа:
                          То за туй е и по-кеф да караш 5-так.Вариатора е важен за вървежа! Коригира фазите на газоразпределението, подобрявайки пълненето на маторя баш кат му трябвя пълнене И с ремонтния комплект става добре стига да не ти го ремонтира некадърник
                          Еми след 16000км ще видиме кво ще се прави :D . А вчера навръщане от работа се засекох с моя приятел с А4-ката 2.0 TDI 170 коня и познайте. От движение на 2ра от 4000 rpm за Бравото се сдърпахме и не можа да ме изпревари даже изостана малко . Не знам дали я е настъпил напълно ама ми се стори, че да. Да допълня обаче, че тъкмо си бях сипал V-POWER-че, а оня ден с 320ката бях на светеща лампа с остатъци от OMV гняс :D . Незнам при вас ма при мене има огромна разлика с V-power колата.
                          Bravo HGT

Коментар

А вчера навръщане от работа се засекох с моя приятел с А4-ката 2.0 TDI 170 коня и познайте. От движение на 2ра от 4000 rpm за Бравото се сдърпахме и не можа да ме изпревари даже изостана малко Twisted Evil
                            Блажени са верващите

Коментар

Защо? Ено и шес прави на въпросното Ауди поне 3 рейса

Коментар

Аз пък имам един приятел с Сейченто 900 кубика и оня ден направи един автовоз разстояние на едно Ламбо Галардо

Коментар

Working...
                                X