Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Bravo HGT 147 hp

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

В този раздел понякога се пишат егати глупостите. Г60 пада от ХГТ...........................

Коментар

Браво HGT ще бие VTI160 коня, ако второто е със заяла ръчна. Само тогава. Иначе, Пасата пада.
      3.0CRD

Коментар

Е вие пък Пасатчето как го отсвирихте набързо.Първо Пасат 2.0ТДИ има 140 и 170 коня.Колегата не знам дали не се е объркал за 2.0ТДИ,а да е имал в предвид 1.9ТДИ-незнайно коя модификация-90,101,110,116,131,150?Вярно че е тежичък Пасатора но пък понавървява особено ако е чипиран.А пък приказките от 1002 нощи че ХГТ бие Гоуф II G60 Само ако компресора е свален и двигателя е много сдухан.

Коментар

Аз разбрах че се замерва Пасат Г60. Ако е Голф 2, то тогава шансовете на бравото клонят към отрицателни
          3.0CRD

Коментар

toto_ написа:
            Записах още две победи.Едната е срещу Голф 2 G60 , другата срещу Хюндаи 2.0.

Коментар

Много интересно,аз досега не съм виждал вървящ Голф 2 Г60,щом Алфа 155 2.0 8V го пляска,какво остава за Браво ХГТ.Да не говорим че такъв Голф пада и то доста от Пежо 205 ГТИ 1,9.Всичко това е от реални мерения
              Peugeot Partner 1.6 HDI - служебно

Коментар

ivanko_rs написа:
                Много интересно,аз досега не съм виждал вървящ Голф 2 Г60,
                Това че ти не си виждал и срещал не значи че няма такъв Плюс това тия теми еди кво си срещу еди кво си са много хипотетични.Едната кола може да е в перфектно техническо състояние,а пък другата да е предала богу дух.И се почват после едни обобщени изказвания колко вървели едните и колко не вървели другите.Освен това да не забравяме и факторът шофъор.

Коментар

Re: По темата

CMAXHAT написа:
                  Твойто трябва да е пазено адски много и да е 155коня версията за да биеш ВТи 160коня,че мудния петак докато се развърти,а онези японски валове лошииии та знае ли се!!!!!
                  ...aко ще и чисто ново да е Хонда ВТИ ще го препарира,не да го бие с малко а поне 4 коли минимум ще му направи на ФиатаYellow_Flash_Colorz_PDT_18
                  Фиат Типо 1,6.m.i : Мерцедес С190

Коментар

А така и тука тръгна приказката Кво сега викате .... с Хондата или с G - 60 то..... Аз пък съм гледал как ХГТ "препарира" /ли беше тарикатския термин/ Сивик СРХ малкия В-тек с три коли и то 4 пъти .... А сега де .... да видим кой кого тука .... Виждал съм Браво ХГТ да се кантари и с чипирано Ауди А-3 1,8 20 ВТ, виждал съм да турга ХГТ и 2 коли на Калибра С 20 ХЕ ...... Говоря за 2 различни фиата с поосвободена генерация и моднат с подръчни "матриали" интейк.... И двата екземпляра бяха просто добре гледани ХГТ-та и в 2000 кубиковия клас рядко имаше кола да им се доближи.... Тука примерно гледам опитните рейсъри -автори на теми в тоз комичния раздел не отделят нужното внимание и на Клио Уилямс или Меган 2000 16 V, които според мен /елем пък Клиото/ са на върха в 2000 кубиковия клас...... И са колегите, с Голфо-Хондаджийски наклонности, ако имат сверки и опит с такива Рена кажете нещо, да видим тез пришълци от други планети Голф - 2 и Сивик как ли ш"са представят срещу такива Рена...... Междувременно колега "Троянеца" ти нямаше ли ХГТ по едно време Ако си имал и ти е такова отрицателно мнението за ХГТ сметам да не си попаднал на читав екземпляр.... Просто някой ти е "напарил кашлицата" с някое лустросано ХГТ, чиито мотор се е крепял на последни капки адреналин и ти вече си толко разочарован, че чак и на мен влияеш Давайте ! Темата се развива в правилната посока /предвид раздела в който се намира/ по натам ще почнем и с вицовете Така де поне да е пълен смеха Поздрави на всички :D
                    ТУНИНГА СТРУВА ПАРА! ДРУГОТО Е ..... МУНИНГ

Коментар

...ХГТ е 16,2 някъде на 400м доскато ВТИ-то е 15,5/8 говоря за сток коли не едната да е засилвана допълнително.Нека говорим реално не на еди кой си бараното ХГТ пребило сток Голф,Хонда,Ауди или др.
                      Фиат Типо 1,6.m.i : Мерцедес С190

Коментар

Re: По темата

CMAXHAT написа:
                        Като размисля Хондата може и да падне,може и да бие,поне е от класа на ХГТ макар и с 126коня под капака.SuKi Твойто трябва да е пазено адски много и да е 155коня версията за да биеш ВТи 160коня,че мудния петак докато се развърти,а онези японски валове лошииии та знае ли се!!!!!
                        http://vbox7.com/play:5540585b Това е на SuKi бравото... резултата мисля беше към 178коня.
                        Alfa Romeo 33 QV 92' - Ex
                        Fiat Coupe 2.0 20V TURBO Kinugawa TD06SL2 20g Turbo; Madness motorsport ECU Upgrade; OMP Lowering Springs Kit -30mm;HDI EBC;17" Fittipaldi Avon; 390HP & 426NM

Коментар

janyboy написа:
                          ivanko_rs написа:
                          Много интересно,аз досега не съм виждал вървящ Голф 2 Г60,
                          Това че ти не си виждал и срещал не значи че няма такъв Плюс това тия теми еди кво си срещу еди кво си са много хипотетични.Едната кола може да е в перфектно техническо състояние,а пък другата да е предала богу дух.И се почват после едни обобщени изказвания колко вървели едните и колко не вървели другите.Освен това да не забравяме и факторът шофъор.
                          Къде прочете да съм написал че НЯМА такъв вървящ голф Явно почти всички дето се карат са изтормозени до толкова че дори малкото ГТИ 115кс им пари кашлицата Щом замесваш и фактора шофьор тогава никога не може да има гонка,понеже няма как един и също шофьор да кара две коли едновременно Вариянта да има гонка между равностойни като състояние автомобили е ако са прясно изведени от автосалона чисто нови,в противен случай не

Коментар

2000 20v turbo написа:
                            .....
                            Абе,там в Поповско-Търговишката област мноо им разбирате на тия коли :D Евала ви свалям за това което постигате,при все че познавам и част от майсторите и собствениците Давай ти си наща гордост

Коментар

chaveto написа:
                              В този раздел понякога се пишат егати глупостите. Г60 пада от ХГТ...........................
                              напълно вярно
                              bravo 1.6

Коментар

ХГТ-то на Троянеца, вървеше наравно с малкия G3 VR6 И не крия, че НЕ беше стоково. Иначе, отрицателното мнение...ами качих се на кола и ми мина мерака от него
                                3.0CRD

Коментар

Working...
                                X