Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ръкавицата е хвърлена

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Re: shte mi se i az da se probvam na Bozurishte

Вече е направено.
    peter написа:
    iska mi se i az da se probvam na Bozurishte, samo dano do togava da ne se e razpadnala moiata karu4ka.1.4 dvigatel A160, karburator WEBER TLDE (originalnia si e), proizvodstvo January 1993, blaskana 4elno neiasen broi pati (sas sigurnost znam 4e sa pove4e ot 3), na 350 - 400 hil. km (po gruba ocenka na tia deto mi smeniaha klapanite naskoro), nishto ne sam butal po dvigatelia kato segmenti, butala, valove i t.n, a kato mi smeniaha klapanite spodeliha 4e tova mu e parvoto otvariane na moia izstradal dvigatel.Interesno mi e da vidia kak ste se predstavi zverski sasipan 10 godishen FIAT v sravnenie s ostanalite marki avtomobili.Kazvaite koga se otkriva sezona i da hodim v Bozurishte na sabitieto za koli treta vazrast.Колега регистрирай се и пиши на български моля.
    минимум електроника в колата = максимум възможности за "направи си сам" подобрения
    Tipo 1.4 карбуратор 350 000km без ремонт на двигателя. По последни данни-вероятно достоверни, но не 100%, май километрите са 250 000км.

Коментар

Данни

me_to_u написа:
      Tempra SX написа:
      ...
      Само дето явно нямаш много опит с този тип съревнования (незнам дали е така, само предполагам)...Данните, които си дал по никакъв начин немогат да покажат какво ще стане. Много, ама мнооого зависи от шофьора, техническото състояние на двете коли също е основен фактор. Част от тея данни отдавна не са същите вече...
      Взех ги от нет, не знам...
      Yellow_Flash_Colorz_PDT_45 Fiat Тempra 09.1990г. 159А2.000 Yellow_Flash_Colorz_PDT_45

КУПУВАМ: Теглич за Темпра
      КУПУВАМ: Халогени за Фиат Темпра...
      КУПУВАМ: Спортен волан

http://www.tempra-clube.hit.bg
      http://www.tempras.myfreebb.com

Коментар

Колеги ако има някой мерак да се дърпаме аз съм насреща.Моето браво е 1.6/16v 103 коня.Приемам коли до 115 120 коня.Ако има възможност да ми е градски-от Бургас.

Коментар

3 години и няколко месеца ...

Коментар

Tzarevo написа:
            Колеги ако има някой мерак да се дърпаме аз съм насреща.Моето браво е 1.6/16v 103 коня.Приемам коли до 115 120 коня.Ако има възможност да ми е градски-от Бургас.
            колега ако искаш да се посмеем на воля може да се пробваме 1.0/8v 45кончета :D
            FIAT uno 1.0Fire 45hp

Аск "Vromos"- Бургас

Коментар

bavareca написа:
              Tzarevo написа:
              колега ако искаш да се посмеем на воля може да се пробваме 1.0/8v 45кончета :D
              Ако го метнеш през рамо автомобилчето ще имаш шанс!

Коментар

Tzarevo написа:
                по полека да не ти се разцепи Браво-то
                Chrysler Voyager 2.5TD/ 2000г.
                ex. Fiat Tempra /`91 / 1.9TDS

Коментар

Working...
                X