Само дето явно нямаш много опит с този тип съревнования (незнам дали е така, само предполагам)...Данните, които си дал по никакъв начин немогат да покажат какво ще стане. Много, ама мнооого зависи от шофьора, техническото състояние на двете коли също е основен фактор. Част от тея данни отдавна не са същите вече...
Момчета, като цяло спора се почна за това, че Tempra SX 75 коня ще дръпне Tipo 1.6 DOHC. В последствие се разбрахме да се дръпна с Punto-то, защото срещу Tempra-та няма да е интересно на никого.
Приятели Темпрата е наи-слаба ,но предлагам като открият сезона на Божурище да отидем там групово(Пунто,Типо двуваловото,Регата и други с по-скромни моторчета) и да си направим кефа ! Да си разменим по-няколко старта и да си пиинем по-бира???? За мене не е важно кои колко върви а да има купон!
Момчета, като цяло спора се почна за това, че Tempra SX 75 коня ще дръпне Tipo 1.6 DOHC. В последствие се разбрахме да се дръпна с Punto-то, защото срещу Tempra-та няма да е интересно на никого.
Приятели Темпрата е наи-слаба ,но предлагам като открият сезона на Божурище да отидем там групово(Пунто,Типо двуваловото,Регата и други с по-скромни моторчета) и да си направим кефа ! Да си разменим по-няколко старта и да си пиинем по-бира???? За мене не е важно кои колко върви а да има купон!
Eee... Не е толкова слаба :D :D :D
Yellow_Flash_Colorz_PDT_45 Fiat Тempra 09.1990г. 159А2.000 Yellow_Flash_Colorz_PDT_45
КУПУВАМ: Теглич за Темпра
КУПУВАМ: Халогени за Фиат Темпра...
КУПУВАМ: Спортен волан
0,1 секунди при тази скорост са разлика от 3 метра
Selqatin написа:
400 метра при заводско състояние и т.н.резултатите според менPUNTO 75-17,6sec 122km/hTIPO 90-17,7sec 124km/hстарта ще е оспорван
Ако се потвърдят тези данни и на реалното каране, разликата във финала ще е доста видима. 0,1 секунди при скорост от над 100 км/ч са близо 3 метра преднина. Това изобщо не е малко при "дърпане".
Re: 0,1 секунди при тази скорост са разлика от 3 метра
Dobri написа:
Selqatin написа:
400 метра при заводско състояние и т.н.резултатите според менPUNTO 75-17,6sec 122km/hTIPO 90-17,7sec 124km/hстарта ще е оспорван
Ако се потвърдят тези данни и на реалното каране, разликата във финала ще е доста видима. 0,1 секунди при скорост от над 100 км/ч са близо 3 метра преднина. Това изобщо не е малко при "дърпане".
А защо не даваш данните на Темпрата и Регатата ? Маи не отписваш?
iska mi se i az da se probvam na Bozurishte, samo dano do togava da ne se e razpadnala moiata karu4ka.1.4 dvigatel A160, karburator WEBER TLDE (originalnia si e), proizvodstvo January 1993, blaskana 4elno neiasen broi pati (sas sigurnost znam 4e sa pove4e ot 3), na 350 - 400 hil. km (po gruba ocenka na tia deto mi smeniaha klapanite naskoro), nishto ne sam butal po dvigatelia kato segmenti, butala, valove i t.n, a kato mi smeniaha klapanite spodeliha 4e tova mu e parvoto otvariane na moia izstradal dvigatel.Interesno mi e da vidia kak ste se predstavi zverski sasipan 10 godishen FIAT v sravnenie s ostanalite marki avtomobili.Kazvaite koga se otkriva sezona i da hodim v Bozurishte na sabitieto za koli treta vazrast.Колега регистрирай се и пиши на български моля.
Коментар