sa6o_gt написа:
WhitePower написа:
Сашо стига си се оправдавал като малко дете Гледах клипа от драга на телефона на Твойте приятели дето ми обясняваха некви правила на драгстери и какво ли не още ка не съм бил по правилата или че нямам рол кейдж или как съм Уникално олекотен с 28 кила от седалките КЪДЕ Е КЛИПА ПТ ДРАГА ???? или се обработва още минаха 24 часа от гонката клип НЯМАимал си време за клип от който нищо не се разбра и дето стартира пръв къде са другите два ???незнам как отначалото бяха 2 после стана3 , коли , накрая ще кажеш че са 2 тира и един трамвайсам си призна едно тръгна пръв до 170 бях пред тебе после ме мина моятя терминална скорост на 400 метра е 170 километра , на бобо е 180 дай клипа до 30 минути или замълчи завинаги щото с всеки следващ пост става по зле дай клипа и от втория летящ чакамеи да заключват темата щото ми писна да се разправям с пубертетивашите номера са ми до болка познати , като нещо не ви изкифи на драг после летящи , ама летящите са 1на 1 ако броим това че на първия летящ ти тръгна а аз след тебе , на втория беше честен с свирене и ти сам видя че тръгнахме едновременно ама изостана - предполагам заради това че си чоплош буста щото пак нещо не те устройва по колата ти и резултата като цяло извода от този драг е един 1.4 бара с малка турбина е = на 1.7 бара с коляма
Коментар