Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Sa6o_gt vs. Withe power

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

sa6o_gt написа:
    WhitePower написа:
    Сашо стига си се оправдавал като малко дете Гледах клипа от драга на телефона на Твойте приятели дето ми обясняваха некви правила на драгстери и какво ли не още ка не съм бил по правилата или че нямам рол кейдж или как съм Уникално олекотен с 28 кила от седалките КЪДЕ Е КЛИПА ПТ ДРАГА ???? или се обработва още минаха 24 часа от гонката клип НЯМАимал си време за клип от който нищо не се разбра и дето стартира пръв къде са другите два ???незнам как отначалото бяха 2 после стана3 , коли , накрая ще кажеш че са 2 тира и един трамвайсам си призна едно тръгна пръв до 170 бях пред тебе после ме мина моятя терминална скорост на 400 метра е 170 километра , на бобо е 180 дай клипа до 30 минути или замълчи завинаги щото с всеки следващ пост става по зле дай клипа и от втория летящ чакамеи да заключват темата щото ми писна да се разправям с пубертетивашите номера са ми до болка познати , като нещо не ви изкифи на драг после летящи , ама летящите са 1на 1 ако броим това че на първия летящ ти тръгна а аз след тебе , на втория беше честен с свирене и ти сам видя че тръгнахме едновременно ама изостана - предполагам заради това че си чоплош буста щото пак нещо не те устройва по колата ти и резултата като цяло извода от този драг е един 1.4 бара с малка турбина е = на 1.7 бара с коляма
    Oрлине тва е единствения клип на който се вивда нещо, другия е на Любо на телефона на който пред ОМВ минавам с 2-3 коли пред теб, ти него си го видял както става ясно само искам да ми кажеш защо не ми каза, че съм пубер на бензиностанцията ??? И искам да знам пак ли ще мишкуваш и ще се правиш, че не съм ти предложил старт на 400м на пари, ти се пак си сигорен че ще ме биеш, ми давай бии ме. А за налягането не ми пука на колко си карал само знам, че си ходил на едно място при един човек да ти натяга гейта щото не си знаел как да надуеш колата повече хахахахахахахахаххаааааааааааааа и не ми викай пубер повече да не стане некоя беля, аре със здраве
    малка турбина голяма турбина, виш колко си зле, по този начин обесняваш на хората как не знаеш каква турбина да си купиш. да не ти я купих аз тая турбина а ?

Коментар

аре излизай на пари да припадаш сериозно с автовози тоя път та да млъкнеш накрая, и тея колеги дето те подкрепят без да са видели старта и те да си замълчат, нека като са толко сигорни в твойта кола да ти помогнат да съберете 1000лв. задружно и после да си разделите печалбата хахахаа ако 1000лв ти се виждат нереално много сложи 100лв. аз съм съгласен, просто трябва да ти взема нещо та да млъкнеш

Коментар

WhitePower написа:
        Сашо стига си се оправдавал като малко дете Гледах клипа от драга на телефона на Твойте приятели дето ми обясняваха некви правила на драгстери и какво ли не още ка не съм бил по правилата или че нямам рол кейдж или как съм Уникално олекотен с 28 кила от седалките КЪДЕ Е КЛИПА ПТ ДРАГА ???? или се обработва още минаха 24 часа от гонката клип НЯМАимал си време за клип от който нищо не се разбра и дето стартира пръв къде са другите два ???незнам как отначалото бяха 2 после стана3 , коли , накрая ще кажеш че са 2 тира и един трамвайсам си призна едно тръгна пръв до 170 бях пред тебе после ме мина моятя терминална скорост на 400 метра е 170 километра , на бобо е 180 дай клипа до 30 минути или замълчи завинаги щото с всеки следващ пост става по зле дай клипа и от втория летящ чакамеи да заключват темата щото ми писна да се разправям с пубертетивашите номера са ми до болка познати , като нещо не ви изкифи на драг после летящи , ама летящите са 1на 1 ако броим това че на първия летящ ти тръгна а аз след тебе , на втория беше честен с свирене и ти сам видя че тръгнахме едновременно ама изостана - предполагам заради това че си чоплош буста щото пак нещо не те устройва по колата ти и резултата като цяло извода от този драг е един 1.4 бара с малка турбина е = на 1.7 бара с коляма
        Аз съм ОНЗИ с червеното Audi S3 / set16v / аве лек немога да рзбера как ти хрумват тез глупости дето си написал кажи само къде измери 400м. и кога каза като дойде че ще давате газ на 400м. :D ти ся ли полуде или ДА и кажи на коя техника даде онова сиво нещо 170-80км. терминална скорост ??? аве ти сънуваш ли като пишеш ? това сериозно го питам ? нещото което ми хареса в теб е че си драгаджия на улицата :D ама на коя улица те питам пак,защото на омв те питах къде виждаш драг писта а ти явно си с потекло на ДОН КИХОТ /само дето той вижда мелници / а колата ти с това на Росинант :D защото каза че писти за драг много и булеварда бил чудесно драг трасе..муахаххахаай ся сериозно по-темата,Аз присъствах на всички стартове и ще кажа следното:На всичките нормално проведени стартове / тук изкл. тези в които няколко пъти се разминавахте,било пропусната предавка и тн...Бялото Пунто биеше / Сашо /... имаше кратки моменти в които Сивото-Пунто имаше малка преднина на ниските предавки но след 3ск.се виждаше как Сашо почва да излиза пред сивото,като тук ПОДЧЕРТАВАМ че разликата на 4ск. ставаше все по-голяма и когато ставаше грубо м/у тях 3-4коли сивото пунто натискаше спирачки...ТОВА СЕ СЛУЧВАШЕ ВСЕКИ ПЪТ,е ясно е защо? предполагам или го е хващало страх от високата скорост или не е искал да вижда по-голямо разтояние м/у него и бялото пунто...не виждам какво има да се спори тук повече
        Monster Performance/Помнете кои ви изпреварва
        Audi S3 VRT GT40R
        Toyota Celica Carlos Sainz HKS T51R
        Audi A3 1.8T KKK24

Коментар

Саше понеже си ми писал,че не ми прави чест(просто се прибрах късно и беше извън линия)нека ти обесня.Постовете ми НЕ СА НАСОЧЕНИ СРЕЩУ ТЕБ или който идее,аз казвам в всеки мой пост,че ТВОЯТА КОЛА е по-бърза от неговата,просто ми е неприятно като издребняваме и почва целия форум да се разделя на два лагера(ТВОЯ И НА ОРЛИН)Просто нещото в което се превърна темата е толкова СМЕШНО,че няма накъде.Зададох ти въпрос на който ти ми отговори с "не ти прави чест" с какво по точно провокирам това в теб?Неможе ли просто да ми отговориш?Аз немога да разбера защо като истински и доказали се фенове на модела и марката не се държите като такива,просто.............. Излезнете пак,пийте по кафенце с някво безалкохолно :D и се изяснете най-накрая,така просто настройвате неутралните потребители да взимат страна което е глупаво.Страшно се надявам МОДЕРАТОРИТЕ да вземат някакво отношение по темата.Ето нервирам се,че ме намесихте и мен,намесихте МаХо с който сте доста добри приятели навярно макар,че от други мои познати знам,че е с доста серьозни познания и колата му е огън :D Нещата са детински за които спорите и на момчето с S3-ката ще кажа евала за колата,но не си хабете нервите за глупости(ще ви трябват много занапред).И пак ви питам какво точно значи гонка с над 180км/ч ???????Направете летящ от 160 :D :D :D :D :D Саше Орлин няма да се навие да се дърпате на пари НИКОГА,защото наистина и ТОЙ както и ВСЕКИ друг знае изхода след като се подготвиш и ти!!!!В първите постове спорехте защо е бил ОРЛИН отпред(музиката ми тежи 70-80кг,той дойде олекотен) сега ИЗВЕДНЪЖ няма клипче и се оказва,че не е бил отпред никога след 3-та????Какво стана немога да разбера??????Дайте да се качим и днеска на Бояна всички и да видим какво ще излезе от спора???Ще пием по нещо и ако искате ще направите пак някой старт с по един неутрален пътник в колите??????Някои с GPS ще засече растоянието от 402метра и готово макар,че съм сигурен,че колата на Орлин ще падне на такова растояние,ако Сандето е подготвен както трябва за старта(може само да си махне музиката за да е интересно :D ) Може да си размените колите за по един старт Ако се видите след 22:00 аз лично ще присъствам и ще помогна с каквото мога за осъществяване на старта Но нека бъдем приятели,а не да се обиждаме и нападаме става ли????Ако нестава си копувам Голффффффффф макар да не ми се иска
          Кара на сгъстен въздух

Коментар

sa6o_gt написа:
            аре излизай на пари да припадаш сериозно с автовози тоя път та да млъкнеш накрая, и тея колеги дето те подкрепят без да са видели старта и те да си замълчат, нека като са толко сигорни в твойта кола да ти помогнат да съберете 1000лв. задружно и после да си разделите печалбата хахахаа ако 1000лв ти се виждат нереално много сложи 100лв. аз съм съгласен, просто трябва да ти взема нещо та да млъкнеш
            недей да откючваш темата за пари уважавай Орлин поне малко момчето си има деца,работи на 2-3 места за него 1000лв са пари,за теб незнам кой ти дава пари или как ги изкарваш и 1000лв може да са нищо(колата ти е направена за мноооого над 1000 явно парите са без проблем за теб) но орлин прави неговата над една година и не е правилно да искаш да ти подари 1000лв или дори по малко,нормално е да биеш Както и колегите които го подържат ни е ясно,че това са подарени пари Ние не те нападаме ТЕБ или който идее Знаем коя кола е по-бърза,но уважаваме Орлин заради него самия,заради това какъв човек е и какво отношение има към колите и колегите си от форума и в живота Дано с това провокирам замисъл във вас
            Кара на сгъстен въздух

Коментар

Добре бе ... нека не е на пари ... на лицеви опори!!! Просто загубилия като се обади след време ... ще има ... ама интересува ме ти прави ли лицеви опори на Бояна хаха И за да е по-фън ... ако Сашо падне ... и аз ще направя 30 лицеви опори!!!

Коментар

70-80кг музика - този агент май си е направил бетонна отливка за бас бокс у багажника :D Ако искаш си тури и едно Туле на тавана и така се състезавай, а после обяснявай че си бил натоварен и т.н.По всичко личи, че този с белия скрап не става - колата му върви добре, но като човек е пълна НУЛА.Аз не бих му се доверил да ми гледа колата от 30метра!!!Или ще се уважаваме като хора, колеги, състезатели и т.н. или САНЖЕ Ае със здраве!П.С. поздрави за УайтПауъра, че с по-слаба кола, като гледам оправданията на другия, се държи на ниво и до 400м е отпред

Коментар

батко няма смисъл да се пускам с тая с3 ка просто разтрела ще е голямзнам как ми върви колата знам и тази кола как вървиможе някой път ей така за шоуто ако иска момчето като е в пловдива ние май се знаем с него ако преди караше една гт4 тойота майпрайха старт с на джибрата форда.....
                  alfa 164 2.0ts .fiat tipo 2.0Т 16v

Коментар

С друга А3ка ти предлага ... 1.8Т на предно ... нали и ти си на предно и не си я правил 4х4.

Коментар

Аз предлагам да се направи ново състезание 2 от 3,този път всеки вади реже скубе надува затяга каквото иска и колкото му стиска и да няма оправдания после.Мисля че е крайно опасно да се гоните след 180.Затова старт от място и на 402рия метър седи някой с камера,а не с телефон и снима.Ако нпма някой с камера аз ще дойда и ще седя там
                      Продавам Бош дебитомер,стъпков мотор и бензинова помпа оригинална за Пунто ГТ.

Коментар

аха сетих се хахаха гледал съм клипове доста е сериозна (едно черно такова )ако иска за спорта може да тестваме ама на тоя етап няма смисълда слагам пара щот ще е загубя все пак съм 200плюс коне ...на предно
                        alfa 164 2.0ts .fiat tipo 2.0Т 16v

Коментар

Аз пък също като Орлин искам да видя първия клип качен тук! Клипа който рибата пусна на неговия телефон, на който се вижда как бялото пунто тръгва мааалко по-рано а после Орлин го изпреварва и после Сашо пак е отпред..Несериозно е да слагате САМО един клип и да говори за АВТОВОЗИ като онази вечер нямаше автовози Говорим конкретно за онази вечер..когато Сашо бил с музика с багаж, а Орлин "мега" олекотен...Безспортно колата на Сашо е по-бърза, ама НЕ Ви прави ЧЕСТ да говорите, че едва ли не е премазал колата на Орлин онази вечер, ПРИ ПОЛОЖЕНИЕ ЧЕ НЕ БЕШЕ ТАКА!! Някой друг път може, но конкретно онази вечер разликата не беше толкова голяма колко я изкарвате...Дайте другите 2 клипа и нека всеки САМ да си направи изводите..П.П Когато колите минаха пред ОМВ пред погледа на всички... Незнам как видяхте 3 коли разлика при първата гонка на ОМВ... Разликата беше точно 1.5-2 броя "фиат пунто дължини" от задната броня на САшо до предната броня на Орлин!!!П.П2 Другото е че незнам защо се държите така високомерно и заяждащо се...Още там на бояна...Едва ли не ще скачате на бой?!?! Правите си колите за да се нервите и дразните или за да се кефите?!?! Нещо не мога да разбера?!?! Отношението ви никак не бе спортсменско...П.П3 При това отношение честно казано ако бях на мястото на Орлин, аз НИКОГА повече не бих се пуснал със Сашо и една тълпа хора покрай Сашо да ми викат насреща и т.н..Както казах.....Липса на елеметарна спорстменска комуникация!Замислете се...

Alfa Romeo 155 1.8 8v MY Sport 95'
                          Alfa Romeo 155 T.SPARK 2.0 8V 92' & Браво 1.6 98'
                          Добло 02' 1.9 D- ех
                          Добло 06' 1.3 Mjet -ех

Коментар

Има клипче точно от ОМВто ... и ако се качи ясно ще се види, че разликата е 3 коли между тях ... демек реално 4 коли ... и сега ми кажи за колко метра от изоставащ ... той е излезнал 4 дължини напред ... дали пък не го е минал доста по-рано ... иначе тръгнаха някъде от ЕКО-то. Никой не се притеснява да качи клиповете ... просто Сашо е смотан и чака някой друг да го направи ... а другите ги мързи. :D Иначе нека да направим нови клипове ... старт на 402 м ... измерени и това е!!! Орлинеееееее айде време е да докажеш, че си отпред на драг дисциплината ... Орлине направи си кефа да вземеш парите на Сашо ... или да го накараш да направи 30 лицеви опори ... а заедно с него и аз ще правя ... или пък и без това ти е конкуренция в тунинговането на Пунто ГТ ... направо може да заложите писането в този форум за 1 година. :D

Коментар

Клип Няма ХАХАХАХАХ Поредните подмолни номерца което значи само едно ПОБЕДЕН!!!Чао Саше и си остани с здраве темата е приключена нямам намерение да чета постовете на некви комплексари дето ми обясняват как не съм бил драгстер хахах и как съм иимал уникални гими 15 ) 6 употреба и за това съм бил бърз ; и смазващо олекотен от 28 килограма Довиждане
                              Power Under Pressure

Коментар

MaXo написа:
                                Има клипче точно от ОМВто ... и ако се качи ясно ще се види, че разликата е 3 коли между тях ... демек реално 4 коли ... и сега ми кажи за колко метра от изоставащ ... той е излезнал 4 дължини напред ... дали пък не го е минал доста по-рано ... иначе тръгнаха някъде от ЕКО-то. Никой не се притеснява да качи клиповете ... просто Сашо е смотан и чака някой друг да го направи ... а другите ги мързи. :D Иначе нека да направим нови клипове ... старт на 402 м ... измерени и това е!!! Орлинеееееее айде време е да докажеш, че си отпред на драг дисциплината ... Орлине направи си кефа да вземеш парите на Сашо ... или да го накараш да направи 30 лицеви опори ... а заедно с него и аз ще правя ... или пък и без това ти е конкуренция в тунинговането на Пунто ГТ ... направо може да заложите писането в този форум за 1 година. :D
                                Приключих с вас и с сладката ви компаниика ( всички ми бяхте много смешни )Ако нещо не ви устройва резултата и ви човърка гледайте да не получите язва
                                Power Under Pressure

Коментар

Working...
                                X