sa6o_gt написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Sa6o_gt vs. Withe power
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Кара на сгъстен въздух
-
sa6o_gt написа:Тъй като има много спорове, за това кой е по-бърз на 400м, аз предлагам да се сложи край на спора, като се оргранизира старт на 402м, премерени предварително със свидетели и старта да бъде със залог от 1000лв или друга сума предпочетена от Орлин в случай, че му се виждат много парите.Тогава никога повече няма да има спор.Звънях на Орлин да му го предложа лично по телефона, но той не си вдигна телефона, може би не го е чул.Напълно сериозен съм и стоя зад думите си! Чакам отговор и след това, ще се разберем как да направим старта. Причината за горе написаното от мен са безкрайните спорове и дебати във форума, както и това, че не е коректно да се казва на черното бяло.
Коментар
-
damga написа:sa6o_gt написа:Тъй като има много спорове, за това кой е по-бърз на 400м, аз предлагам да се сложи край на спора, като се оргранизира старт на 402м, премерени предварително със свидетели и старта да бъде със залог от 1000лв или друга сума предпочетена от Орлин в случай, че му се виждат много парите.Тогава никога повече няма да има спор.Звънях на Орлин да му го предложа лично по телефона, но той не си вдигна телефона, може би не го е чул.Напълно сериозен съм и стоя зад думите си! Чакам отговор и след това, ще се разберем как да направим старта. Причината за горе написаното от мен са безкрайните спорове и дебати във форума, както и това, че не е коректно да се казва на черното бяло.
Коментар
-
1912 написа:колегата сашо мога ли да се въсползвам от твоето предложение за 1000 лева да се пуснем аз съм с типо 2,0 турбо ако орлин се откаже може да тестваме ако искаш?
Коментар
-
sa6o_gt написа:damga написа:sa6o_gt написа:Тъй като има много спорове, за това кой е по-бърз на 400м, аз предлагам да се сложи край на спора, като се оргранизира старт на 402м, премерени предварително със свидетели и старта да бъде със залог от 1000лв или друга сума предпочетена от Орлин в случай, че му се виждат много парите.Тогава никога повече няма да има спор.Звънях на Орлин да му го предложа лично по телефона, но той не си вдигна телефона, може би не го е чул.Напълно сериозен съм и стоя зад думите си! Чакам отговор и след това, ще се разберем как да направим старта. Причината за горе написаното от мен са безкрайните спорове и дебати във форума, както и това, че не е коректно да се казва на черното бяло.
Коментар
-
тунинг в кавички в скобки ако искаш и тиренца сложи ама не сери в темата особено като нямаш нищо общо, разбрахме ли се ? ела на бояна тази вечер и ми покажи истински тунинг да го видя хубаво и да го запомня, как пък няма един мъжкар в тоя форум да излезе и да каже да това е така не това не е така ама да е в очите на човек???
Коментар
-
1912 написа:колегата сашо мога ли да се въсползвам от твоето предложение за 1000 лева да се пуснем аз съм с типо 2,0 турбо ако орлин се откаже може да тестваме ако искаш?
Коментар
-
sa6o_gt написа:1912 написа:колегата сашо мога ли да се въсползвам от твоето предложение за 1000 лева да се пуснем аз съм с типо 2,0 турбо ако орлин се откаже може да тестваме ако искаш?Fiat Stilo Multi Wagon 1.9JTD 85KW/115к.с. '03 powered by emzo
Fiat Punto SX mk2 1.2 44KW/60к.с. '00
EX : Fiat Tipo 1.6 i.e DOHC 149C2.046 1585cc. 66KW/90к.с -6250об./мин. - Изповядващ религията FIAT
Коментар
-
Сашо стига си се оправдавал като малко дете Гледах клипа от драга на телефона на Твойте приятели дето ми обясняваха некви правила на драгстери и какво ли не още ка не съм бил по правилата или че нямам рол кейдж или как съм Уникално олекотен с 28 кила от седалките КЪДЕ Е КЛИПА ПТ ДРАГА ???? или се обработва още минаха 24 часа от гонката клип НЯМАимал си време за клип от който нищо не се разбра и дето стартира пръв къде са другите два ???незнам как отначалото бяха 2 после стана3 , коли , накрая ще кажеш че са 2 тира и един трамвайсам си призна едно тръгна пръв до 170 бях пред тебе после ме мина моятя терминална скорост на 400 метра е 170 километра , на бобо е 180 дай клипа до 30 минути или замълчи завинаги щото с всеки следващ пост става по зле дай клипа и от втория летящ чакамеи да заключват темата щото ми писна да се разправям с пубертетивашите номера са ми до болка познати , като нещо не ви изкифи на драг после летящи , ама летящите са 1на 1 ако броим това че на първия летящ ти тръгна а аз след тебе , на втория беше честен с свирене и ти сам видя че тръгнахме едновременно ама изостана - предполагам заради това че си чоплош буста щото пак нещо не те устройва по колата ти и резултата като цяло извода от този драг е един 1.4 бара с малка турбина е = на 1.7 бара с колямаPower Under Pressure
Коментар
-
WhitePower написа:Сашо стига си се оправдавал като малко дете Гледах клипа от драга на телефона на Твойте приятели дето ми обясняваха некви правила на драгстери и какво ли не още ка не съм бил по правилата или че нямам рол кейдж или как съм Уникално олекотен с 28 кила от седалките КЪДЕ Е КЛИПА ПТ ДРАГА ???? или се обработва още незнам как отначалото бяха 2 после стана3 ,сам си призна едно тръгна пръв до 170 бях пред тебе после ме мина моятя терминална скорост на 400 метра е 170 километра , на бобо е 180 дай клипа до 30 минути или замълчи завинаги щото с всеки следващ пост става по зле дай клипа и от втория летящ чакамеи да заключват темата щото ми писна да се разправям с пубертетивашите номера са ми до болка познати , като нещо не ви изкифи на драг после летящи , ама летящите са 1на 1 ако броим това че на първия летящ ти тръгна а аз след тебе , на втория беше честен с свирене и ти сам видя че тръгнахме едновременно ама изостана - предполагам заради това че си чоплош буста щото пак нещо не те устройва по колата ти и резултата като цяло извода от този драг е един 1.4 бара с малка турбина е = на 1.7 бара с коляма
Коментар
-
WhitePower написа:Сашо стига си се оправдавал като малко дете Гледах клипа от драга на телефона на Твойте приятели дето ми обясняваха некви правила на драгстери и какво ли не още ка не съм бил по правилата или че нямам рол кейдж или как съм Уникално олекотен с 28 кила от седалките КЪДЕ Е КЛИПА ПТ ДРАГА ???? или се обработва още минаха 24 часа от гонката клип НЯМАимал си време за клип от който нищо не се разбра и дето стартира пръв къде са другите два ???незнам как отначалото бяха 2 после стана3 , коли , накрая ще кажеш че са 2 тира и един трамвайсам си призна едно тръгна пръв до 170 бях пред тебе после ме мина моятя терминална скорост на 400 метра е 170 километра , на бобо е 180 дай клипа до 30 минути или замълчи завинаги щото с всеки следващ пост става по зле дай клипа и от втория летящ чакамеи да заключват темата щото ми писна да се разправям с пубертетивашите номера са ми до болка познати , като нещо не ви изкифи на драг после летящи , ама летящите са 1на 1 ако броим това че на първия летящ ти тръгна а аз след тебе , на втория беше честен с свирене и ти сам видя че тръгнахме едновременно ама изостана - предполагам заради това че си чоплош буста щото пак нещо не те устройва по колата ти и резултата като цяло извода от този драг е един 1.4 бара с малка турбина е = на 1.7 бара с коляма
Коментар
-
Орлинееее ... ако се имаш за по-бърз ... вади сумата и правете старта ... ще измерим предварително 400м Иначе това къде колко си давал и как си преценил, че не те е минал преди 400те метра е ала бала. Вади 1000лв и застани да решите спора. 2 от 3 старта ... измерени 400м ... старт може да ви го даваме както искате. Ще има и камера на финала ... Ако са ти много 1000лв ... и на 200-300 ще се навие Сашо ... ако не ти се залагат пари ... може баса да е, който падне да не пише във форума 1 година ... или който падне прави 30 лицеви опори на ОМВто.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар