Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Sa6o_gt vs. Withe power

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

И вопще не се орвдавам и аз имам други джанти и мога да олекотя, просто мислех, че старта ще е между две стриит коли, кво да направя, че Орлин се енасрал и е извадил всичко добре ,че не я беше нарязал с флекса от вътре :D не ми трябват оправдания при положение, че нагоре го минавам, на мен ми най ясно от на всички защо ми взима в началото. Понеже никой от вас не съм виждал на бояна ще ви кажа за една астра която нямаше дори валове, но толко олекотела и изрезана, че биеше Мки на бояна, и не само Мки а и други много по силни коли от нея

Коментар

sa6o_gt написа:
      worker написа:
      Браво Орлине! Така се прави отива се напълно подготвен Тези оправдания от типа "кой колко бил лек и ама ако така беше направи и той"...са леко несериозни Чакаме видеото
      И аз така мисля браво Орлине, сори че не можах да дойда ама нямах възможност щом има оправдания от сорта на джанти, музика,не можах да тръгна и не бях подготвен значи е припаднал доволно. Браво за вложеният труд и средства явно има ефект е при някой повече при други по малко :D
      КОЙ Е ПРИПАДНАЛ БЕ ХАХАХАХАХАХАХАХАХААААААААААААААА ТИ БЕШЕ ЛИ ТАМ БЕ КОЛЕГА??? СЛОЖИ НЯКОЙ ЛЕВ ТОГАВА НА ПУНТОТО НА ОРЛИН ИСКАШ ЛИ, ИДВАМ РАЗТОВАРЕН И ВИ ВЗИМАМ ПАРИТЕ И НА 400М И НА 1КИЛОМЕРЪР НА 5 КИЛОМЕТРА СЯКЪК, ТИ НЕ ЧЕТЕШ ЛИ, ЧЕ ДОРИ И ТАКА КОЛАТА МИ Е ПО СИЛНА ВЗИМАМ МИ ОТНАЧАЛОТО ЗАЩОТО Е ПО ЛЕК АКО ИМАШ НЯКАКВА ПРЕДСТАВА ОТ ДРАГ БИ ТРЯБВАЛО ДА СИ НАЯСНО КАКВА РОЛЯ ИГРАЯТ КИЛОГРАМИТЕ ОСОБЕНО НА СТАРТА
      Ти дойде ли на драг състезание вчера?Дойде!Падна ли на 400м?Падна!Кой ти е виновен,че ти е мн голямо самочувствието и не си подготвил?Проблема си е само твой братле.Върви ти колата спор няма.Но не си мисли,че си мн бърз.
      4 бири и турбината да свири

Коментар

еми и аз не знам , че имам вал ама може Орлин да ми го е сложил тайно хахахахахаххахааа

Коментар

DogForLife написа:
          sa6o_gt написа:
          worker написа:
          Браво Орлине! Така се прави отива се напълно подготвен Тези оправдания от типа "кой колко бил лек и ама ако така беше направи и той"...са леко несериозни Чакаме видеото
          И аз така мисля браво Орлине, сори че не можах да дойда ама нямах възможност щом има оправдания от сорта на джанти, музика,не можах да тръгна и не бях подготвен значи е припаднал доволно. Браво за вложеният труд и средства явно има ефект е при някой повече при други по малко :D
          КОЙ Е ПРИПАДНАЛ БЕ ХАХАХАХАХАХАХАХАХААААААААААААААА ТИ БЕШЕ ЛИ ТАМ БЕ КОЛЕГА??? СЛОЖИ НЯКОЙ ЛЕВ ТОГАВА НА ПУНТОТО НА ОРЛИН ИСКАШ ЛИ, ИДВАМ РАЗТОВАРЕН И ВИ ВЗИМАМ ПАРИТЕ И НА 400М И НА 1КИЛОМЕРЪР НА 5 КИЛОМЕТРА СЯКЪК, ТИ НЕ ЧЕТЕШ ЛИ, ЧЕ ДОРИ И ТАКА КОЛАТА МИ Е ПО СИЛНА ВЗИМАМ МИ ОТНАЧАЛОТО ЗАЩОТО Е ПО ЛЕК АКО ИМАШ НЯКАКВА ПРЕДСТАВА ОТ ДРАГ БИ ТРЯБВАЛО ДА СИ НАЯСНО КАКВА РОЛЯ ИГРАЯТ КИЛОГРАМИТЕ ОСОБЕНО НА СТАРТА
          Ти дойде ли на драг състезание вчера?Дойде!Падна ли на 400м?Падна!Кой ти е виновен,че ти е мн голямо самочувствието и не си подготвил?Проблема си е само твой братле.Върви ти колата спор няма.Но не си мисли,че си мн бърз.
          а ти видя ли , че на 400м бях отзад аз не знам каде съм бил а ти знаеш, как става това??? минах пред него с вклучването на 4та може и да съм бил отпред на 400м но не ми се спори, това е недоказуемо в случея, мен ми е достатъчно че го испреварих, и стига стеми говорили за драг състезание защо на драг състезание нямаш ПРАВО ДА СИ ОЛЕКОТЕН БЕЗ ПРЕДПАЗНИ РОЛБАРИ В КОЛАТА , понеже и ти си сигорен , че ме бил на 400 явно, сложи и ти някой лев да ви затворя устите на края клипчета ще кача по касно

Коментар

за вал ако имаш ,да го разменим , нали махо така предложи какво съм имам право и какво не незнам виждам че се оправдаваш само с което доказваш все повече че колата ти не е това което с тея части трябва да бъде давай клипа ди видят как тръгна пръв щото твойте френдове горе почнаха нещо да вадят от 100 кладенеца вода Колата ми е така както беше и на драг-дея в Сепарева баня ква е тая музиката дето била 70 кила и всичко дето ти пречи , Абе човек ще си секнеш кръста с тая музика , той блока на пунтото
            Power Under Pressure

Коментар

току ще се върнах от гаража с кантара Моето " БЕЗОБРАЗНО " олекотявяне е точно 28 килограма предната седалка 14 килограма и всички части на задните също са толкова да бях отишал до тоалетната че бях прежълтял още кило щях да смъкна
              Power Under Pressure

Коментар

бате не ми пука колко ти тежът седалките, просто беше олекотен, кажи ми ти каква е причината да ми излизаш в началото и после да те подминавам, причината е теглото, ако не го разбираш значи грам не си в час, а и тва,че съм с по добра турбина е въпрос на избор, тунинга е избор, ти защо не си купи такава, защото каза , че не искаш лагерни турбини, а разликата в цената не беше фрапираща. Немовеш да кажеш, че на 400м си ме бил без да е отмерено разтоянието я си представи, че съм те минал преди тези 400м а??? как да споря като не знам каде са и как спориш ти . Само знам, че хората които бяха на ОМВ видяха грозния разтрел с 3коли между нас, и като видя кво стана върна гаста за де не става още по грозно нагоре, и не се оправдавай че си върнал щото имало кола пред мен, защото толко бях пред теб че си минавах без проблем. Тва е много смешно като те испревари някой да върнеш гаста за да не видят други колко грозна разлика става нагоре хахахахахахахахахаа се тая. сички видяха какво стана, тези които пишат без да са присъствали не им прави чест. Много е тъпо след като сички видяха разликата на живо. Пак казвам нямам за какво да се оправдавам колата ми е по силна ти сам го каза пред всички на ОМВ и ако сега се отмяташ от думите си, ставаш смешен

Коментар

Истината...Сашо не е очаквал Орличн да върви толкова прилично...Заради това не се е разтоварвал и т.н..Самия факт, че се спори показва че разликата в класите на автомобилите НЕ Е толкова голяма....Никой няма как да ме убеди че 50-80кг. оказват толкова голямо влияние, ако и вие се замислите без да лаете и да се хапете сами ще разберете...Нямам идея как се стартира с 200коня колела на предно с 15" ...всъщност имам...едно дъъълго въртене...Според мен колата на Орлин върви по-добре до 160км-70км.. защото му е по-малка турбината и надува спрямо по-голямата на Сашо процентно идва по-добър... От там нагоре е ясно обаче... Най-добрия начин да се разбере коя кола върви най-добре е не да тръгвате заедно, от летящ старт и т.н., а единия да тръгне първи и другия да го следва...Следващата кола вижда ДАЛИ НАСТИГА или ИЗОСТАВА...после се прави обратното...Това е в случай че РЕАЛНО искате да разберете коя колко колко и в КОИ скорости върви по-добре...Иначе гонките са си за ПИШКОМЕРЕНЕ и примерно Сашо няма оправдание, че не е олекотен бил с 17ки и т.н.....Пак до повторим...гонки за пишкомерене и гонки за "добиване на реална представа" за вървежа на автомобилите...кои от двете направихте бре младежи!?! :D

Alfa Romeo 155 1.8 8v MY Sport 95'
                  Alfa Romeo 155 T.SPARK 2.0 8V 92' & Браво 1.6 98'
                  Добло 02' 1.9 D- ех
                  Добло 06' 1.3 Mjet -ех

Коментар

ако мислиш,че 50-80кг. няма разлика значи никога не си стартирал колега хахахахахахахаахааа разликата е около 5коли, направо ще се побъркам от смях кви хора пишат в тоя форум, ако орлин беше качил един човек в колата нямаше да има абсолутно никакво състезание между двете коли. По добре не пиши защото много се излагаш пред хората които са в час

Коментар

http://www.youtube.com/watch?v=-b1dJRpE2qI Тук някои хора изобщо си нямат на идея изобщо за какво става въпрос... :D

Коментар

само 1 клип ли има ?
                        Пунтак 1.1 с лека измама под капака

Коментар

sa6o_gt написа:
                          бате не ми пука колко ти тежът седалките, просто беше олекотен, кажи ми ти каква е причината да ми излизаш в началото и после да те подминавам, причината е теглото, ако не го разбираш значи грам не си в час, а и тва,че съм с по добра турбина е въпрос на избор, тунинга е избор, ти защо не си купи такава, защото каза , че не искаш лагерни турбини, а разликата в цената не беше фрапираща. Немовеш да кажеш, че на 400м си ме бил без да е отмерено разтоянието я си представи, че съм те минал преди тези 400м а??? как да споря като не знам каде са и как спориш ти . Само знам, че хората които бяха на ОМВ видяха грозния разтрел с 3коли между нас, и като видя кво стана върна гаста за де не става още по грозно нагоре, и не се оправдавай че си върнал щото имало кола пред мен, защото толко бях пред теб че си минавах без проблем. Тва е много смешно като те испревари някой да върнеш гаста за да не видят други колко грозна разлика става нагоре хахахахахахахахахаа се тая. сички видяха какво стана, тези които пишат без да са присъствали не им прави чест. Много е тъпо след като сички видяха разликата на живо. Пак казвам нямам за какво да се оправдавам колата ми е по силна ти сам го каза пред всички на ОМВ и ако сега се отмяташ от думите си, ставаш смешен
                          Саше,ама големи състезатели сте бре,Орлин е дал терминална 170-80 за 400метра на Сепарева баня,нормално да има идея колко са 402м на Бояна,а на теб искам да ти задам един въпрос става ли?След като го минаваш на 180 и продължаваш да дърпаш, ЗАЩО ТОЙ да не върне газта при положение,че смисъла да те гони над 200 е никакъв?Или може би предпочиташ да се гоните до 240 и да се пребиете някаде?Пък и на магистралата да е въпроса е в лепилото на кракът и това кой има по силни ангели!!!Орлин си е признал,че колата ти е по мощна има ли смисъл да се спори при еднакви джанти и килограми може и да си отпред,но недей да се оправдаваш сега,защото на теб НЕ ТИ ПРАВИ ЧЕСТ при положение,че искаш да си е със седалки,защото това е street кола ти да се оправдаваш,че след 180 го минаваш.180км/ч в града?? :D Сашо ОРЛИН лъже ли или си стартирал ПРЪВ????Ако е така как подяволите скочи пред теб до 180 само без две седалки??????
                          Кара на сгъстен въздух

Коментар

VFTI написа:
                            Истината...Сашо не е очаквал Орличн да върви толкова прилично...Заради това не се е разтоварвал и т.н..Самия факт, че се спори показва че разликата в класите на автомобилите НЕ Е толкова голяма....Никой няма как да ме убеди че 50-80кг. оказват толкова голямо влияние, ако и вие се замислите без да лаете и да се хапете сами ще разберете...Нямам идея как се стартира с 200коня колела на предно с 15" ...всъщност имам...едно дъъълго въртене...Според мен колата на Орлин върви по-добре до 160км-70км.. защото му е по-малка турбината и надува спрямо по-голямата на Сашо процентно идва по-добър... От там нагоре е ясно обаче... Най-добрия начин да се разбере коя кола върви най-добре е не да тръгвате заедно, от летящ старт и т.н., а единия да тръгне първи и другия да го следва...Следващата кола вижда ДАЛИ НАСТИГА или ИЗОСТАВА...после се прави обратното...Това е в случай че РЕАЛНО искате да разберете коя колко колко и в КОИ скорости върви по-добре...Иначе гонките са си за ПИШКОМЕРЕНЕ и примерно Сашо няма оправдание, че не е олекотен бил с 17ки и т.н.....Пак до повторим...гонки за пишкомерене и гонки за "добиване на реална представа" за вървежа на автомобилите...кои от двете направихте бре младежи!?! :D
                            Баткоооо, ти си истински пророк за мен, да знаиш :D Добре че ни разкри истината и ни отвори очите, тта да не живеем в заблуда коя кола как и колко върви и най-вече как трябва ’младежите’ да правят драг състезания :D Даже мисля да предложа на Бат Гого да не се мъчат да карат и разпъват техники за драг състезанията, мми да направят организация и стартовете да се правят по твойта методика и всички да добият ясна представа колко са им големи ’чурките’ и колко реално е това :D А тва за нямането на значение на некви примерно 80 кила въху времената на коли (в случая такива малко под 15 сек. на 1/4 миля) още повече ми показва ти какъв драг специалист се явяваш

Коментар

MaXo написа:
                              http://www.youtube.com/watch?v=-b1dJRpE2qI Тук някои хора изобщо си нямат на идея изобщо за какво става въпрос... :D
                              Не бе Махо ....... не някои ................ тук 99% от пишещите, изобщо си немат никаква представа

Коментар

Тъй като има много спорове, за това кой е по-бърз на 400м, аз предлагам да се сложи край на спора, като се оргранизира старт на 402м, премерени предварително със свидетели и старта да бъде със залог от 1000лв или друга сума предпочетена от Орлин в случай, че му се виждат много парите.Тогава никога повече няма да има спор.Звънях на Орлин да му го предложа лично по телефона, но той не си вдигна телефона, може би не го е чул.Напълно сериозен съм и стоя зад думите си! Чакам отговор и след това, ще се разберем как да направим старта. Причината за горе написаното от мен са безкрайните спорове и дебати във форума, както и това, че не е коректно да се казва на черното бяло.

Коментар

Working...
                                X