Ей и да качите клипчета у vboxa да ви гледаме
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Sa6o_gt vs. Withe power
Collapse
Заключена тема
X
X
-
старта беше преди малко на бояна, и протече по следния начин, тръгнахме от място и Орлин ми скочи на 2ра яко тъй като дойде олекотен до безобразие само с една седалка в колата :D нито резервна гума нито нищо, в края на 3та вече започнах да го минявам и на 4та вече си бях пред него с около 2 коли между нас, мойта кола си беше напълно обурудвана както и доста сериозна музика която си тежи още не малко. После правихме и два летящи старта на първия го бих добре, а на втория карах на малкото налягане да видя как ще сме и ме испревари на 2ра и 3та след което на 4та го настигнах и то4но да го мина настигнахме коли. Както и да е Орлин призна, че мойта кола нагоре върви повече, а аз му обесних че това е така защото беше олекотен, ако не беше олекотен нямаше да ми скочи така. Дали го е осъзнал това той сам ще каже :P на ОМВто имаше доста хора които видяха с колко съм го испреварил
Коментар
-
sa6o_gt написа:старта беше преди малко на бояна, и протече по следния начин, тръгнахме от място и Орлин ми скочи на 2ра яко тъй като дойде олекотен до безобразие само с една седалка в колата :D нито резервна гума нито нищо, в края на 3та вече започнах да го минявам и на 4та вече си бях пред него с около 2 коли между нас, мойта кола си беше напълно обурудвана както и доста сериозна музика която си тежи още не малко. После правихме и два летящи старта на първия го бих добре, а на втория карах на малкото налягане да видя как ще сме и ме испревари на 2ра и 3та след което на 4та го настигнах и то4но да го мина настигнахме коли. Както и да е Орлин призна, че мойта кола нагоре върви повече, а аз му обесних че това е така защото беше олекотен, ако не беше олекотен нямаше да ми скочи така. Дали го е осъзнал това той сам ще каже :P на ОМВто имаше доста хора които видяха с колко съм го испреварилPower Under Pressure
Коментар
-
виш сега няма за какво да се оправдавам, не съм ги мерил тези 400м. за да споря, да беше пред мен и после те испреварих. За мен беше важно коя кола върви повече, а не коя стартира по добре, толкова ти е лека колата, че дори и сзабавянето ти на старта пак ми искочи, ако знаех, че ще дриснеш така и ще искурубиш цялата кола за тоя старт, щях да си махна поне музиката която тежи 60-70кила, ама нищо живи и здрави. ДОбре да речем, че си ме испреварил на 400м. нагоре колата ми по силна ли е ?
Коментар
-
Искаш ли да направите следното ... сменете си джантите с гумите ... твоите на неговата ... неговите 17ки с ниските гуми да отидат на твоята кола ... след това ... ти си върни седалките ... а той да си свали неговите седалки и да се олекоти както ти. Знаеш ли как ще те бие ... имаш ли идея ... ще ти вземе и старта ... а нагоре ще те разтегля толкова грозно, че ще се чудиш дали пък не е сменил вече мотора и не е с 2.0 турбо с ГТ30-ка турбина хаха Ти идваш олекотен с 15ки високи гуми ... и се кефиш, че си излезнал малко отпред на кола оборудвана с музика и 17ки джанти ... която после те подминава. Е не знам как с чиста съвест може да си помислиш, че и на 400м имаш шанс ... ако Сашо реши да се състезавате на 400м и дойде във вида в който беше ти ... кажи ми ... мислиш ли, че имаш шанс?
Коментар
-
MaXo написа:Искаш ли да направите следното ... сменете си джантите с гумите ... твоите на неговата ... неговите 17ки с ниските гуми да отидат на твоята кола ... след това ... ти си върни седалките ... а той да си свали неговите седалки и да се олекоти както ти. Знаеш ли как ще те бие ... имаш ли идея ... ще ти вземе и старта ... а нагоре ще те разтегля толкова грозно, че ще се чудиш дали пък не е сменил вече мотора и не е с 2.0 турбо с ГТ30-ка турбина хаха Ти идваш олекотен с 15ки високи гуми ... и се кефиш, че си излезнал малко отпред на кола оборудвана с музика и 17ки джанти ... която после те подминава. Е не знам как с чиста съвест може да си помислиш, че и на 400м имаш шанс ... ако Сашо реши да се състезавате на 400м и дойде във вида в който беше ти ... кажи ми ... мислиш ли, че имаш шанс?Кара на сгъстен въздух
Коментар
-
WhitePower написа:biser_as написа:Ше е добре да има клипчета от тоз дълго чакан ’двубой’ :D , тамън да нема спорове кой с колко и кой пред кого е бил на финала :D
Коментар
-
MaXo написа:Искаш ли да направите следното ... сменете си джантите с гумите ... твоите на неговата ... неговите 17ки с ниските гуми да отидат на твоята кола ... след това ... ти си върни седалките ... а той да си свали неговите седалки и да се олекоти както ти. Знаеш ли как ще те бие ... имаш ли идея ... ще ти вземе и старта ... а нагоре ще те разтегля толкова грозно, че ще се чудиш дали пък не е сменил вече мотора и не е с 2.0 турбо с ГТ30-ка турбина хаха Ти идваш олекотен с 15ки високи гуми ... и се кефиш, че си излезнал малко отпред на кола оборудвана с музика и 17ки джанти ... която после те подминава. Е не знам как с чиста съвест може да си помислиш, че и на 400м имаш шанс ... ако Сашо реши да се състезавате на 400м и дойде във вида в който беше ти ... кажи ми ... мислиш ли, че имаш шанс?Power Under Pressure
Коментар
-
Браво Орлине! Така се прави отива се напълно подготвен Тези оправдания от типа "кой колко бил лек и ама ако така беше направи и той"...са леко несериозни Чакаме видеотоPunto 1.4 GT 94г.
Коментар
-
worker написа:Браво Орлине! Така се прави отива се напълно подготвен Тези оправдания от типа "кой колко бил лек и ама ако така беше направи и той"...са леко несериозни Чакаме видеото
Коментар
-
WhitePower написа:MaXo написа:Искаш ли да направите следното ... сменете си джантите с гумите ... твоите на неговата ... неговите 17ки с ниските гуми да отидат на твоята кола ... след това ... ти си върни седалките ... а той да си свали неговите седалки и да се олекоти както ти. Знаеш ли как ще те бие ... имаш ли идея ... ще ти вземе и старта ... а нагоре ще те разтегля толкова грозно, че ще се чудиш дали пък не е сменил вече мотора и не е с 2.0 турбо с ГТ30-ка турбина хаха Ти идваш олекотен с 15ки високи гуми ... и се кефиш, че си излезнал малко отпред на кола оборудвана с музика и 17ки джанти ... която после те подминава. Е не знам как с чиста съвест може да си помислиш, че и на 400м имаш шанс ... ако Сашо реши да се състезавате на 400м и дойде във вида в който беше ти ... кажи ми ... мислиш ли, че имаш шанс?
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар