Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Sa6o_gt vs. Withe power

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Ей и да качите клипчета у vboxa да ви гледаме
    Fiat fen

Коментар

старта беше преди малко на бояна, и протече по следния начин, тръгнахме от място и Орлин ми скочи на 2ра яко тъй като дойде олекотен до безобразие само с една седалка в колата :D нито резервна гума нито нищо, в края на 3та вече започнах да го минявам и на 4та вече си бях пред него с около 2 коли между нас, мойта кола си беше напълно обурудвана както и доста сериозна музика която си тежи още не малко. После правихме и два летящи старта на първия го бих добре, а на втория карах на малкото налягане да видя как ще сме и ме испревари на 2ра и 3та след което на 4та го настигнах и то4но да го мина настигнахме коли. Както и да е Орлин призна, че мойта кола нагоре върви повече, а аз му обесних че това е така защото беше олекотен, ако не беше олекотен нямаше да ми скочи така. Дали го е осъзнал това той сам ще каже :P на ОМВто имаше доста хора които видяха с колко съм го испреварил

Коментар

Punto 1.4 GT 94г.

Коментар

sa6o_gt написа:
          старта беше преди малко на бояна, и протече по следния начин, тръгнахме от място и Орлин ми скочи на 2ра яко тъй като дойде олекотен до безобразие само с една седалка в колата :D нито резервна гума нито нищо, в края на 3та вече започнах да го минявам и на 4та вече си бях пред него с около 2 коли между нас, мойта кола си беше напълно обурудвана както и доста сериозна музика която си тежи още не малко. После правихме и два летящи старта на първия го бих добре, а на втория карах на малкото налягане да видя как ще сме и ме испревари на 2ра и 3та след което на 4та го настигнах и то4но да го мина настигнахме коли. Както и да е Орлин призна, че мойта кола нагоре върви повече, а аз му обесних че това е така защото беше олекотен, ако не беше олекотен нямаше да ми скочи така. Дали го е осъзнал това той сам ще каже :P на ОМВто имаше доста хора които видяха с колко съм го испреварил
          май се оправдваш нещо ) дай клипа да видим кой е пред тебе с един капак до 170 - което е 400 метра и кой стартира пръв и на двата старта ти да не си поверва че спечели драга ??? спечели първия летящ на втория загуби хи ло блоу тука оправдания няма на 400 метра съм по бърз и ти сам го знаеш но не го признавашсъгласен съм над 180 си по бърз да не забравяме драга е 400 метра а това са 170 километра
          Power Under Pressure

Коментар

виш сега няма за какво да се оправдавам, не съм ги мерил тези 400м. за да споря, да беше пред мен и после те испреварих. За мен беше важно коя кола върви повече, а не коя стартира по добре, толкова ти е лека колата, че дори и сзабавянето ти на старта пак ми искочи, ако знаех, че ще дриснеш така и ще искурубиш цялата кола за тоя старт, щях да си махна поне музиката която тежи 60-70кила, ама нищо живи и здрави. ДОбре да речем, че си ме испреварил на 400м. нагоре колата ми по силна ли е ?

Коментар

Искаш ли да направите следното ... сменете си джантите с гумите ... твоите на неговата ... неговите 17ки с ниските гуми да отидат на твоята кола ... след това ... ти си върни седалките ... а той да си свали неговите седалки и да се олекоти както ти. Знаеш ли как ще те бие ... имаш ли идея ... ще ти вземе и старта ... а нагоре ще те разтегля толкова грозно, че ще се чудиш дали пък не е сменил вече мотора и не е с 2.0 турбо с ГТ30-ка турбина хаха Ти идваш олекотен с 15ки високи гуми ... и се кефиш, че си излезнал малко отпред на кола оборудвана с музика и 17ки джанти ... която после те подминава. Е не знам как с чиста съвест може да си помислиш, че и на 400м имаш шанс ... ако Сашо реши да се състезавате на 400м и дойде във вида в който беше ти ... кажи ми ... мислиш ли, че имаш шанс?

Коментар

MaXo написа:
                Искаш ли да направите следното ... сменете си джантите с гумите ... твоите на неговата ... неговите 17ки с ниските гуми да отидат на твоята кола ... след това ... ти си върни седалките ... а той да си свали неговите седалки и да се олекоти както ти. Знаеш ли как ще те бие ... имаш ли идея ... ще ти вземе и старта ... а нагоре ще те разтегля толкова грозно, че ще се чудиш дали пък не е сменил вече мотора и не е с 2.0 турбо с ГТ30-ка турбина хаха Ти идваш олекотен с 15ки високи гуми ... и се кефиш, че си излезнал малко отпред на кола оборудвана с музика и 17ки джанти ... която после те подминава. Е не знам как с чиста съвест може да си помислиш, че и на 400м имаш шанс ... ако Сашо реши да се състезавате на 400м и дойде във вида в който беше ти ... кажи ми ... мислиш ли, че имаш шанс?
                Колега,доколкото знам Орлин никога не е твърдял,че колата му при изравнени сили ще бие колата на Сашето.Всички знаем каква е разликата от митсубишито до GT2560R турбинката на Сандето.Сега няма смисъл да се оправдава който и да е,нещата са ясни,на Сашо колата върви повече,ако са изравнени силите,но недей да пренебрегваш факта,че имаха спор отдавна,а и знаеха и ДВАМАТА за старта Кой как дошъл и дали си е слушал музика по пътя,дали е бил на чистачки :D Все тая Важното е,че са си направили кефа и дано не задълбочът спора След като колите са почти равни на 402метра и държиш да отбележиш,че трябва да си сменят гумите,то тогава като са се пуснали,защо не са си разменили колите да видят дали е до колата?Има много фактори да,тежеста на колата и това,че е олекотена е много голям + за Орлин но и митсубишито и GT2560R като мощност се различават нали?Евала и на Орлин и на Сашо,че най-накрая се пуснаха и дадоха началото на спора сред другите фенове на модела :D :D Ставаме голфаджии направо МаХо незнам дали става въпрос за теб колега,но ти данеби да си с един оранжев нисан 200sx доста назлобен под капака?
                Кара на сгъстен въздух

Коментар

Браво Орлине! Така се прави отива се напълно подготвен Тези оправдания от типа "кой колко бил лек и ама ако така беше направи и той"...са леко несериозни Чакаме видеото
                  Аlfa Romeo 156 2.4 JTD 99'

Коментар

WhitePower написа:
                    biser_as написа:
                    Ше е добре да има клипчета от тоз дълго чакан ’двубой’ :D , тамън да нема спорове кой с колко и кой пред кого е бил на финала :D
                    Бисере никога не е и имало спорове коя кола е по бърза , но мога да кажа коя е по здрава
                    Аз за коя кола е по-здрава не разбрах, мма ми стана пределно ясно коя кола е по-силна и най-вече коя кола е по-лека :D

Коментар

MaXo написа:
                      Съгласен съм , дава ми турбината и спортния вал и спортния филтър , конито и аз му давам мойте дунджурии и няма да може да ми прочете и задния номередно само видях до 170 бях пред него след това бодна 5 та и почна да ме минава на 180 върнах гаста а и кола имаше от отпредекоя кола е по бърза моята на 400 метра неговата нагоре на летящите неще много ме можахме да се разберем но едно видях на втория като мина в моята лента разликата между двете коли през целия диапазон на гонката не се променяшеза третия там ти сам си казада не задравяме че под капака си той има доста по съпички и маркови неща и е по надута
                      Power Under Pressure

Коментар

Браво Орлине! Така се прави отива се напълно подготвен Тези оправдания от типа "кой колко бил лек и ама ако така беше направи и той"...са леко несериозни Чакаме видеото
                        И аз така мисля браво Орлине, сори че не можах да дойда ама нямах възможност щом има оправдания от сорта на джанти, музика,не можах да тръгна и не бях подготвен значи е припаднал доволно. Браво за вложеният труд и средства явно има ефект е при някой повече при други по малко :D
                        Punto 1.4 GT 94г.

Коментар

и сега къф е извода :че не всичко е конски сили важно е теглото важни са гумите и джантитеи не на последно място шофера
                          alfa 164 2.0ts .fiat tipo 2.0Т 16v

Коментар

Айде качвайте клипа от червената С3-ка дето неможеше да ви стигне.
                            4 бири и турбината да свири

Коментар

worker написа:
                              И аз така мисля браво Орлине, сори че не можах да дойда ама нямах възможност щом има оправдания от сорта на джанти, музика,не можах да тръгна и не бях подготвен значи е припаднал доволно. Браво за вложеният труд и средства явно има ефект е при някой повече при други по малко :D
                              КОЙ Е ПРИПАДНАЛ БЕ ХАХАХАХАХАХАХАХАХААААААААААААААА ТИ БЕШЕ ЛИ ТАМ БЕ КОЛЕГА??? СЛОЖИ НЯКОЙ ЛЕВ ТОГАВА НА ПУНТОТО НА ОРЛИН ИСКАШ ЛИ, ИДВАМ РАЗТОВАРЕН И ВИ ВЗИМАМ ПАРИТЕ И НА 400М И НА 1КИЛОМЕРЪР НА 5 КИЛОМЕТРА СЯКЪК, ТИ НЕ ЧЕТЕШ ЛИ, ЧЕ ДОРИ И ТАКА КОЛАТА МИ Е ПО СИЛНА ВЗИМАМ МИ ОТНАЧАЛОТО ЗАЩОТО Е ПО ЛЕК АКО ИМАШ НЯКАКВА ПРЕДСТАВА ОТ ДРАГ БИ ТРЯБВАЛО ДА СИ НАЯСНО КАКВА РОЛЯ ИГРАЯТ КИЛОГРАМИТЕ ОСОБЕНО НА СТАРТА

Коментар

WhitePower написа:
                                MaXo написа:
                                Съгласен съм , дава ми турбината и спортния вал и спортния филтър , конито и аз му давам мойте дунджурии и няма да може да ми прочете и задния номередно само видях до 170 бях пред него след това бодна 5 та и почна да ме минава на 180 върнах гаста а и кола имаше от отпредекоя кола е по бърза моята на 400 метра неговата нагоре на летящите неще много ме можахме да се разберем но едно видях на втория като мина в моята лента разликата между двете коли през целия диапазон на гонката не се променяшеза третия там ти сам си казада не задравяме че под капака си той има доста по съпички и маркови неща и е по надута
                                За какъв вал пишеш ... той вал няма!

Коментар

Working...
                                X