Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Sa6o_gt vs. Withe power

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

DogForLife написа:
    Това 202ра не е ли въпросната военна рампа до гарата?
    Мне, 202-ра е от надлез надежда в посока централни гробища, от ляво се пада ТЕЦ-а, а отдясно има Технопилис и ОМВ.

Коментар

довечера 23:00 на бояна, че по рано ще има много трафик, ако не вали там ще е старта. Ще има и много по бърза кола от наще с която ще се снима клип

Коментар

Чудесно

Коментар

biser_as написа:
          Ше е добре да има клипчета от тоз дълго чакан ’двубой’ :D , тамън да нема спорове кой с колко и кой пред кого е бил на финала :D
          Бисере никога не е и имало спорове коя кола е по бърза , но мога да кажа коя е по здрава
          Power Under Pressure

Коментар

sa6o_gt написа:
            довечера 23:00 на бояна, че по рано ще има много трафик, ако не вали там ще е старта. Ще има и много по бърза кола от наще с която ще се снима клип
            о.к
            Power Under Pressure

Коментар

еми кажи коя е по здрава де, аз мойта кола не съм я чупил никога, чупих две стари турбини. А ти колко пъти духа гарнитура на твойта кола, а. И сигорно има минати 200км. Аз карам вече близо 20 000км. ама така карам както никоя друга кола не се кара такаче не се праи много :D

Коментар

мойта кола е много по здрава със сигорност, а коя е по бърза ще разберем довечера

Коментар

sa6o_gt написа:
                  еми кажи коя е по здрава де, аз мойта кола не съм я чупил никога, чупих две стари турбини. А ти колко пъти духа гарнитура на твойта кола, а. И сигорно има минати 200км. Аз карам вече близо 20 000км. ама така карам както никоя друга кола не се кара такаче не се праи много :D
                  я кажи верно колко пъти ???кажи че ми е интересно
                  Power Under Pressure

Коментар

sa6o_gt написа:
                    мойта кола е много по здрава със сигорност, а коя е по бърза ще разберем довечера
                    охх да ти имам самочувсвието довечера си носи 200 лева че имаш да ми даваш
                    Power Under Pressure

Коментар

Аааа само не се крайте :D Иначе добре че ще е днес гонката защото събота и неделя го дават сериозно да вали И чакаме клип задължително!
                      Аlfa Romeo 156 2.4 JTD 99'

Коментар

WhitePower написа:
                        biser_as написа:
                        Ше е добре да има клипчета от тоз дълго чакан ’двубой’ :D , тамън да нема спорове кой с колко и кой пред кого е бил на финала :D
                        Бисере никога не е и имало спорове коя кола е по бърза , но мога да кажа коя е по здрава
                        Е кажи ми коя е по-здрава, молим те? :D Като и 2-те коли са пунто ГТ с фабричния си мотор като железа, а мойто лично мнение е, че туй нещо има доста недомислици още от завода и даже в стандартно състояние почти никога съжителството с тоз автомобил не е безпроблемно за повече от 5-6 месеца :D Пък при модифицирани ГТ-та, това понятие по-здрава е толко относително нещо, че най-добре думата здравина и пунто ГТ да не се слагат в едно изречение изобщо Успех и на 2-мата от мен, довечера, ще ми е интересно да видя резултата после :D

Коментар

WhitePower написа:
                          sa6o_gt написа:
                          охх да ти имам самочувсвието довечера си носи 200 лева че имаш да ми даваш
                          ще ти дам едни 200лв :D

Коментар

biser_as написа:
                            WhitePower написа:
                            biser_as написа:
                            Е кажи ми коя е по-здрава, молим те? :D Като и 2-те коли са пунто ГТ с фабричния си мотор като железа, а мойто лично мнение е, че туй нещо има доста недомислици още от завода и даже в стандартно състояние почти никога съжителството с тоз автомобил не е безпроблемно за повече от 5-6 месеца :D Пък при модифицирани ГТ-та, това понятие по-здрава е толко относително нещо, че най-добре думата здравина и пунто ГТ да не се слагат в едно изречение изобщо Успех и на 2-мата от мен, довечера, ще ми е интересно да видя резултата после :D
                            бисере когато искараш от друг мотор 1.4 още 100% с сток железа 0 НА пунтото не му е проблема в здравината , а в шоферите и недоимането на прарички да си слагат хубави консумативи , от рода на масла налкадки антифризи и .....единсвената недомослица на тази кола е смукателно изпускателния колетор и като цяло главатавсичко останало е на 6 , като откачванс пирачки , карета полуоски мога да кажа че е една от добрите италянски коли произведени някога който ще се стърсят още 10 години понеЗащо рено 5 залезе ???
                            Power Under Pressure

Коментар

bjlagypa написа:
                              Къде е това 202ра ???
                              Военна рампа,дългата 3-лентова магистралка
                              leave something of the happiness you bring

Коментар

Е мислиш ли, че точно на мене (въпреки че не се познаваме лично) има смисъл да ми обясняваш каква мания е пунто ГТ и колко гениално е измислено и направено :D Аз лично не съм изкарвал от тоз мотор 260 коня, а ти сигурен ли си, че си изкарал 100% над фабричните коне от твоя мотор или само предполагаш :D И колко смяташ, че ще изкара мотора ти ако е с фабричните железа и е около 250 коня и поне малко от малко му се дава газ като хората? Ся само да не ми кажеш, че си виждал и чел в нет-а за много такива пунтовци и си карат по 30-40 000км. без дори да им се отваря мотора :D Тия проблеми с главата дето ги описа, на мен поне ми се струват доста притеснителни имайки в предвид трудното намиране на читава глава 2-ра употреба и цената на нова необорудвана :D И друго по въпроса ти за 100% над фабричната мощност със заводските железа (дали е от 1,4 или от 1,8 или 2,0 мотор според мен нема особено значение) мога да ти кажа, че съм виждал и имал допир с доста други марки коли, които са подминали тия проценти и са били много по-рентабилни и здрави от пунто ГТ

Коментар

Working...
                                X