Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Sa6o_gt vs. Withe power

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Sa6o_gt vs. Withe power

Най после старт ще има, разбрахме се с Орлин за петък или събота стига да е хубаво времето. Старта ще е или на бояна или на 202ра

Ако старта е на бояна мога да уредя снимачен екип с по бърза кола да се снима зад нас :P

Коментар

Интересен старт с много неизвестни :D Ако е събота съм там,само кажете каде ще е да наминеме групичката
      Кара на сгъстен въздух

Коментар

Re:

CMAXHAT написа:
        Интересен старт с много неизвестни :D Ако е събота съм там,само кажете каде ще е да наминеме групичката
        сашо на лесново дръпна ли хондата
        FIAT BRAVO GAZARIQ 1,8 16V
        НЕ Е ВАЖНО КОЛКО ИМАШ ПОД КАПАКА,А КОЛКО ИМАШ В ГЛАВАТА

Коментар

резултата от сега е ясен ама искам да се видиме в очи в очи с сашко че имам един кейс за изясняване с едни трима братя и едно черно пунто където и те ще дойдат
          Power Under Pressure

Коментар

WhitePower написа:
            резултата от сега е ясен ама искам да се видиме в очи в очи с сашко че имам един кейс за изясняване с едни трима братя и едно черно пунто където и те ще дойдат
            Все пак очаквайте голяма публика от софийската секта.Няма да е лошо да напишете мястото и часа на събитието.
            Продавам Бош дебитомер,стъпков мотор и бензинова помпа оригинална за Пунто ГТ.

Коментар

Re:

bravite написа:
              CMAXHAT написа:
              дръпна я дръпна я
              Пунтак 1.1 с лека измама под капака

Коментар

Re:

uBoy написа:
                bravite написа:
                CMAXHAT написа:
                дръпна я дръпна я
                ние докато чухме рева от бегачките и то зе та сварши
                FIAT BRAVO GAZARIQ 1,8 16V
                НЕ Е ВАЖНО КОЛКО ИМАШ ПОД КАПАКА,А КОЛКО ИМАШ В ГЛАВАТА

Коментар

Re:

bravite написа:
                  uBoy написа:
                  bravite написа:
                  CMAXHAT написа:
                  дръпна я дръпна я
                  ние докато чухме рева от бегачките и то зе та сварши
                  bravite Колега защо към мен задаваш въпроса? :D Всмисъл не си съгласен,че ще има ’’неизвестни’’ ли? :D Ми и аз предполагам,че на Сашето колата ще дръпне,дори и Орлин да си понадуе неговата турбина,ама все пак купон да става :D Ще се видим(надявам се) ще разлафим и ще си изкараме яко кво Който ще да бие,за мен не е важно на кой ’’пишката’’ е по голяма :D След толкова писания е хубаво да се видят най-накрая Всеки сам за себе си от тези двама диваци знае какво прави Айде дано ме осветлят кога и къде за да дойда да се видя и с тях и с останалите така наречени от sonicempire ’’сектанти’’ Дано само времето да позволи Явно ще има PuntoNight :D
                  Кара на сгъстен въздух

Коментар

Ехее най-сетне...Задължително кажете къде ще се състои събирането и в колко часа да придойда и аз

Коментар

или днеска или утре ще е събитието ще се чуем да се разберем( само да не познаят метереолозите - ма като ги знам май няма да познаят )или на бояна или на 202 ра
                      Power Under Pressure

Коментар

Къде е това 202ра ???
                        Fiat Punto MK2 HGT 1.8 16V
                        Опитвам се да стана малко преди да си легна ....хаха
                        Аз съм животно и имам страхотен нюх- обуняние на сляп и зрение на глух !!!

Коментар

bjlagypa написа:
                          Къде е това 202ра ???
                          Булеварда при ТЕЦ-а и централни гробища-от надлез надежда към гробищата.

Коментар

Ше е добре да има клипчета от тоз дълго чакан ’двубой’ :D , тамън да нема спорове кой с колко и кой пред кого е бил на финала :D

Коментар

Това 202ра не е ли въпросната военна рампа до гарата?
                              4 бири и турбината да свири

Коментар

Working...
                              X