резултата от сега е ясен ама искам да се видиме в очи в очи с сашко че имам един кейс за изясняване с едни трима братя и едно черно пунто където и те ще дойдат
резултата от сега е ясен ама искам да се видиме в очи в очи с сашко че имам един кейс за изясняване с едни трима братя и едно черно пунто където и те ще дойдат
Все пак очаквайте голяма публика от софийската секта.Няма да е лошо да напишете мястото и часа на събитието.
Продавам Бош дебитомер,стъпков мотор и бензинова помпа оригинална за Пунто ГТ.
Интересен старт с много неизвестни :D Ако е събота съм там,само кажете каде ще е да наминеме групичката
сашо на лесново дръпна ли хондата
дръпна я дръпна я
ние докато чухме рева от бегачките и то зе та сварши
bravite Колега защо към мен задаваш въпроса? :D Всмисъл не си съгласен,че ще има ’’неизвестни’’ ли? :D Ми и аз предполагам,че на Сашето колата ще дръпне,дори и Орлин да си понадуе неговата турбина,ама все пак купон да става :D Ще се видим(надявам се) ще разлафим и ще си изкараме яко кво Който ще да бие,за мен не е важно на кой ’’пишката’’ е по голяма :D След толкова писания е хубаво да се видят най-накрая Всеки сам за себе си от тези двама диваци знае какво прави Айде дано ме осветлят кога и къде за да дойда да се видя и с тях и с останалите така наречени от sonicempire ’’сектанти’’ Дано само времето да позволи Явно ще има PuntoNight :D
или днеска или утре ще е събитието ще се чуем да се разберем( само да не познаят метереолозите - ма като ги знам май няма да познаят )или на бояна или на 202 ра
Fiat Punto MK2 HGT 1.8 16V
Опитвам се да стана малко преди да си легна ....хаха
Аз съм животно и имам страхотен нюх- обуняние на сляп и зрение на глух !!!
Коментар