А трябва да мислиш преди да говориш/пишеш/.Да няма после скрити лимонки и други извинения.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Предизвикаваме всички
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Roman написа:WhitePower написа:чакам те на следващия драгда те опитамPower Under Pressure
Коментар
-
WhitePower написа:мисля че измервателната техника не ти пречи да застанеш до мене а чесно казано съм комплексар и от фият форума или и това те плаши'99 Алфа Ромео 166 2.4 JTD 210hp, 430NM
Powered by VRPerformance
Коментар
-
Roman написа:BUMAR написа:Вярно,че не го доизгледах,но чух 180 коня,а ластика беше убийствен.Не мисля че имаш шанс и с/у стоково 20в турбо/купе или марея/,ама пробвай така за шоу.Продавам Бош дебитомер,стъпков мотор и бензинова помпа оригинална за Пунто ГТ.
Коментар
-
Roman написа:WhitePower написа:мисля че измервателната техника не ти пречи да застанеш до мене а чесно казано съм комплексар и от фият форума или и това те плашиПродавам Бош дебитомер,стъпков мотор и бензинова помпа оригинална за Пунто ГТ.
Коментар
-
sonicempire написа:Наистина ми е гадно че си на другия край на България.пускал съм се с такава алфа чипвана като твойта.Знаеш ли какъв беше резултата?На първа бяхме един до друг по обясними причини,че аз нямам системи против боксуване и така нататък.На втора 2 коли пред алфата,на трета станаха 4.Нямаше смисъл да му доказвам колко може още колата.А пък мойто пунто е само 130 коня.и то половината са избягали сигурно.Иначе евала за ентусиазма пускаш се смело.И друго да ти кажа ,тук в тоя форум няма да дадеш газ с никой.sonicempire написа:Колега Роман, Орлин като ти сложи 2 тира на 400 метра ти после излитай в космоса ако искаш с твойта реактивна печка.Сменяш темата,говорим за драг където правилата са ясни-старт от място на 402 метра отсечка.Ти после ако искаш вади крилата и отлитай.'99 Алфа Ромео 166 2.4 JTD 210hp, 430NM
Powered by VRPerformance
Коментар
-
Roman написа:sonicempire написа:Наистина ми е гадно че си на другия край на България.пускал съм се с такава алфа чипвана като твойта.Знаеш ли какъв беше резултата?На първа бяхме един до друг по обясними причини,че аз нямам системи против боксуване и така нататък.На втора 2 коли пред алфата,на трета станаха 4.Нямаше смисъл да му доказвам колко може още колата.А пък мойто пунто е само 130 коня.и то половината са избягали сигурно.Иначе евала за ентусиазма пускаш се смело.И друго да ти кажа ,тук в тоя форум няма да дадеш газ с никой.sonicempire написа:Колега Роман, Орлин като ти сложи 2 тира на 400 метра ти после излитай в космоса ако искаш с твойта реактивна печка.Сменяш темата,говорим за драг където правилата са ясни-старт от място на 402 метра отсечка.Ти после ако искаш вади крилата и отлитай.Продавам Бош дебитомер,стъпков мотор и бензинова помпа оригинална за Пунто ГТ.
Коментар
-
sonicempire написа:Изгледах ги всичките и да ти кажа ти върви колата доста,НО като гледам се пускаш повече с атмосферки които въобще не са в категорията на ГТ.Единствено хонда ВТИ и астра ГСИ могат да направят нещо.А и такива изказвания от сорта ела да се пуснем аз съм от Русе звучи малко несериозно.Все пак сме на 350км един от друг.'99 Алфа Ромео 166 2.4 JTD 210hp, 430NM
Powered by VRPerformance
Коментар
-
Roman написа:sonicempire написа:Изгледах ги всичките и да ти кажа ти върви колата доста,НО като гледам се пускаш повече с атмосферки които въобще не са в категорията на ГТ.Единствено хонда ВТИ и астра ГСИ могат да направят нещо.А и такива изказвания от сорта ела да се пуснем аз съм от Русе звучи малко несериозно.Все пак сме на 350км един от друг.Продавам Бош дебитомер,стъпков мотор и бензинова помпа оригинална за Пунто ГТ.
Коментар
-
драг на дизели никога не съм отказвал ,когато колата си имаше проблем си казах че като се оправи , ето готова е даже съм се пускал с пухения с стария сетъп , ми да ти кажа много вървеше а сега още повече погледни клиповете между мене Бобо И добри добри е 250 коня , бобо е 400 аз незнам колко съм но сам 2 коли зад 400коня на колелата със сликове ако ти се доближиш до границата на 250 коня обади се , иначе ако кажеш може и от 200-240 да се дърпаме , само ми намери път в българия за товаPower Under Pressure
Коментар
-
Колега Roman,Много ми е интересно защо като казваш че твоята кола е лимузина се занимаваш с нас малките кофти градски коли кадето не могат да си карат по магистралата с 240 и да си гледат телевизор-а като в твойта кола?А резултата на 402метра между Леко купенце с тунингован турбо бензинов двигател около 200конски сили (колата на орлин) и твоята кола, ще бъде плачевен за теб. Защото твоя дизел докато вдигне 240 за да си гледаш телевизора пистата ще е свършила 4 пъти даже и награждаването ще е свършило и ще трябва да си ходиш към вас леко натъжен че кола с 1400 кубуков двигател е победила твоята с 2400 кубикаИ все пак ти правя евала че се пускаш със сякакви коли и че не подбираш и казваш резултатите, но драг състезания и дизел не ми се връзва много като понятие
Коментар
-
A що се отнася до тази гонка - Алфа 166 2.4 срещу Хюндай С-Купе 1.5 турбо 115+ коняХюндай-я не е точно класа на пунто гт, защото е 115 конски сили и каталожните му данни казват че от 0 до 100 е за 9.5 секунду. Докато пунто гт по каталог е 7.9 секунди, колкото и неверни и относителни да бъдат тези данни разликата е достатъчно показателна.А заговорим ли за инвестиция в тунинг на пунто гт подобни на тези който ти си правил на твойта кола нещата стават съвсем по различни
Коментар
-
WhitePower написа:драг на дизели никога не съм отказвал ,когато колата си имаше проблем си казах че като се оправи , ето готова е даже съм се пускал с пухения с стария сетъп , ми да ти кажа много вървеше а сега още повече погледни клиповете между мене Бобо И добри добри е 250 коня , бобо е 400 аз незнам колко съм но сам 2 коли зад 400коня на колелата със сликове ако ти се доближиш до границата на 250 коня обади се , иначе ако кажеш може и от 200-240 да се дърпаме , само ми намери път в българия за товаsonicempire написа:,пунтото се кара на 1,6 без проблем а тоя хюндая ако го подкараш на такъв надув ще му излезнат буталата през правата генерация.Tuning Mode написа:Колега Roman,Много ми е интересно защо като казваш че твоята кола е лимузина се занимаваш с нас малките кофти градски коли кадето не могат да си карат по магистралата с 240 и да си гледат телевизор-а като в твойта кола?Прикачени файлове'99 Алфа Ромео 166 2.4 JTD 210hp, 430NM