Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Golf TDI ме би с Браво ХГТ на магистралата

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Ако е утеха - търси си FIAT S-Line Aaa чеки, няма такива.@smokie - и аз си мислех, че не може дизела повече от 200, но си отпуснах крака и си напълних километража без никакви проблеми, като естествено показание 230 е минало покрай 230км/ч , разминаването след 180 става много голямо.А3 TDI 110 сток, също прави 240 без грижи по километраж.Така, че няма нищо чудно в това, а голфа не е бил стоков, това е ясно
    F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Ето го Аудит-о от снимките , само остава колегата да каже дали ги вдига и той, и темата вече ще е ясна , че аудит-о върви повече от ланчиатам и че голф-а повече от ХГТ и да спираме че става война , само липсва колегата с королата -стрела и сме готови http://www.youtube.com/watch?v=G8PBhoQNfOo&feature=related
      Petrol Engine slogan: Because life begins at 6,000rpm

Коментар

emzo написа:
        Ако е утеха - търси си FIAT S-Line Aaa чеки, няма такива.@smokie - и аз си мислех, че не може дизела повече от 200, но си отпуснах крака и си напълних километража без никакви проблеми, като естествено показание 230 е минало покрай 230км/ч , разминаването след 180 става много голямо.А3 TDI 110 сток, също прави 240 без грижи по километраж.Така, че няма нищо чудно в това, а голфа не е бил стоков, това е ясно
        Еми и аз на Фабиата си бях отпуснал крака ама не искаше повече от 210 да направи. Доката ХГТ-то отпусна ли си крака залепва на 240 без да се замисли. Просто поради технически причини вече не развива такива скорости, за които трябва да влиза в червените обороти
        Bravo HGT

Коментар

emzo написа:
          Ганчо, предвид теглото на 166, дори моето ще те изпапка.А тия ускорения 0-100 в рсукия каталог, просто не ги гледайте.
          Да не изместваме темата. Но това също не може да се случи. Освен ако не си с чип... :D И тези данни не са само из руските сайтове. Аз, например, ползувам холандски сайт. Можеш и там да провериш ускоренията. Щото иначе излиза, че всеки производител обективно е представил реалните характеристика на продукта си, само ти си на принципа "око да види - ръка да пипне".
          Stefan Hadjov написа:
          @gantcho Ти да не би наистина да си вярваш че 166 JTD може да върви повече от 2,5 V6 и 2,5 TDI.
          Дори не съм се замислял. Моето стоково 166 JTD 140 коня не би следвало да върви повече от коли, които са по 150 и 180-90 коня. В никакъв случай. Казвам с какво впечатление е майсторът ми, който ми е приятел и има и сервиз... Смятам, че достатъчно обективно съм обяснил - при нормални обстоятелства, колата ми не би следвало да върви повече от посочените от теб коли. Нито пък аз съм състезател.Но понеже говориш така общо, има 2.4 JTD по 175 и 200 коня сток, докато "страховитите" 2,5 TDI, поне на Пасат, не се срещат с повече от 180 к.с.
          She was only a whisky maker but he loved her still.

Коментар

Ама да не забравяме 3,0 TDI
            F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Да

Има и V10 5 литра TDI... вероятно там се крие силата на VW
              Най-вече Astra H 1.9 CDTI (JTD) 120 к.с. и ако има къде Делта 3

Коментар

Абе незнам ама един Сивик какъв бинокъл даде на една Q7 4.2 Quattro оня ден не беше истина просто. Оня в Аудито не му се верваше . Как се чуваше обаче blow off-a на Сивика и какъв точно е бил е друг въпрос обаче
                Bravo HGT

Коментар

Сега се връщам от Пловдив и понеже никой не ми се върза за гонка я пробвах колко вдига Километража подмина 240км,обороти 7400/нямам изкл.на газ/.На навигацията обаче-218км И това с попътен вятър и лек наклон в моя полза.Още ме държи адреналина.
                  Не е важно какво говорят зад гърба ти,важно е когато се обърнеш всички да мълчат!

Коментар

BUMAR написа:
                    Сега се връщам от Пловдив и понеже никой не ми се върза за гонка я пробвах колко вдига Километража подмина 240км,обороти 7400/нямам изкл.на газ/.На навигацията обаче-218км И това с попътен вятър и лек наклон в моя полза.Още ме държи адреналина.
                    що не цъкна някоя снимка с 240
                    Душата в рая на Фиата оборотомера до края!

FIAT BRAVO 1.8GT
                    FIAT BRAVO 1.9TD ex

Коментар

мислех,ама ме хвана бъз,а тел беше на задната седалка
                      Не е важно какво говорят зад гърба ти,важно е когато се обърнеш всички да мълчат!

Коментар

това е сериозна скорост за глупусти
                        Душата в рая на Фиата оборотомера до края!

FIAT BRAVO 1.8GT
                        FIAT BRAVO 1.9TD ex

Коментар

а бе кви са тия ваще сток дизели дето дигат по 2000000000 км/ч ??? Тука май секи се надлъгва с другия ??? Имам един приятел прави алфа 156 2.4 ЖТД .... както и да е преди да я пооправи дигаше преко сила 205--207 км/ч след подобрения за около 700 лева започна да вдига 240км/ч. Та идеята ми е че когато е на тези скорости колата имам момент в който нафтовата помпа изключва та ми стана интересно вашите как го изгубиха този момент ???
                          Не е важно колко коня е колата важно е какво магаре я кара!
                          ex Tipo 1.6 90HP;ех Tipo 1.4 75 HP;ex Alfa 145 1.9TD 90HP;now Lancia Delta 1.6 16V 1.3HP
                          DREAMS: SEDICI !!!

Коментар

sugarboy написа:
                            Наистина, вкусове - разни. За мен Голф 4 и Стило са еталони за грозни коли, в по-малка степен и А четворката - в никакъв случай това не е "бижу" и не може да ме впечатли по никакъв начин с визия. Оттам-нататък, дори и самолет да е, щом е грозно на външен вид, не може да представлява интерес за мен, че и такъв възторг да предизвиква. Но, доста изкривихме темата, вече забравих началото какво беше, но в никакъв случай не беше реклама на немските сандъци.
                            Колега,само жените оценяват колите по външен вид и цвят.Освен това външен вид е чисто субективно възприятие.За едни добър,за други лош.Автомобила е техническо изделие и се оценява по техн.параметри,конструкция,експлоатационост,функци оналност,надежност,икономичност и много други неща и според мен в този ред външния вид като че ли отива на последно место.Колата се разглежда отвътре-навънка.За специалиста,поне е така,а за жените както казах.

Коментар

Каквото и да си говорим, според Ауто Билд, които открито защитават ВАГ, ТДИ и ней-чупещия се дизелов двигател. Сами си правете извода Скоро бяха подпукали някакъв 5 цилиндров печляк, ако не се лъжа 2.5.Разходете се до някой сервиз на Порше, за да видите какви дефекти в спирачната система имат новият Голф и Таурана. Не казвам, че Фиат са най, но в никакъв случай и ВАГ не са! И това, въпреки опитите на някои "фиатаджии" да ги изкарат като такива
                              Fiat Coupe 2.0 16V

Коментар

Stefan Hadjov написа:
                                Колега,само жените оценяват колите по външен вид и цвят.Освен това външен вид е чисто субективно възприятие.За едни добър,за други лош.Автомобила е техническо изделие и се оценява по техн.параметри,конструкция,експлоатационост,функци оналност,надежност,икономичност и много други неща и според мен в този ред външния вид като че ли отива на последно место.Колата се разглежда отвътре-навънка.За специалиста,поне е така,а за жените както казах.
                                Е, аз не бих карал кола, която да ми е грозна на външен вид, пък ако ще и совалка да е, а ти, ако искаш, по този критерий ме смятай за жена, не ти се сърдя :D
                                Fiat Marea Weekend 1,6 16V

Коментар

Working...
                                X