Колега една Шкода Суперб 1.9TDI 134к.с ще те отнесе като куцо пиле домат, даже нещо ме кара да си мисля, че ще накаже 2.4Jtd. Още повече, че макс. скорост и е много по голяма.Макар, че една фабиа RS от летящт старт от 60км и стоях на задният номер до 160км и човека разбра, че трябва да мине в средната лента и да ме пусне. А тази фабия мисля, че е същата мощност като суперба.А HGT не съм имал възможност да карам и да видя за какво става на въпрос, но един път в седмицата се засичам с едно. Отново на летящ старт точно където става с три ленти околовръстното и някак си не може да ми окаже съпротива.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Golf TDI ме би с Браво ХГТ на магистралата
Collapse
X
-
Re: Хм
D. Stanev написа:Това което искам да кажа е, че jtd е много по-добър двигател от TDI във всяко отношение...Linea .2009 .1,6 Mjet Emotion
ESP ASR CC HH MSR 6AB
Коментар
-
Stefan Hadjov написа:emzo написа:Кой, каквото иска да си приказва, TDI-то е много по-вървежно от JTD-то.A kaто гледам и с по-здрав възел - маховик-съединител.Petrol Engine slogan: Because life begins at 6,000rpm
Коментар
-
chaveto написа:Колега една Шкода Суперб 1.9TDI 134к.с ще те отнесе като куцо пиле домат, даже нещо ме кара да си мисля, че ще накаже 2.4Jtd. Още повече, че макс. скорост и е много по голяма..She was only a whisky maker but he loved her still.
Коментар
-
Дизела много залъгва, защото дърпа наистина много но в кратък диапазон от обороти, с бензин със сходни коне според мен ще му е трудно. с ТД100-то съм бил чипосано 1.4 ТДИ, поло, 100коня, което вървеше наистина като ненормално, но само от 2300 до към 3800 оборота и после умираше, но в този диапазон, направо те лепеше брутално за седалката.A big fan of 'Top Gear' and 'Foose design'
e30 forever!
Коментар
-
Re: ?
D. Stanev написа:Сигурно има някаква грешка... това Фиат форума ли е или на вагините? Пък от 2.5 TDI мотора по-калпав няма... Спирам! Пък вие си събирайте пари за голфчета
Коментар
-
На цената на Нуова Крома, година-две по-стара.2,5 ТДИ quattro 180к.с.Естествено я карах преди и след ремап, я познайте Кромата ли ще взема или това бижу ?Като в случая поддръжката им е 1:1 - т.е. скъпа p.s. абе VAG трябва да ми плащат за реклама, но как да кажа на черното бяло и обратното ?F9Q750 @ 151hp/332.2Nm
Коментар
-
Наистина, вкусове - разни. За мен Голф 4 и Стило са еталони за грозни коли, в по-малка степен и А четворката - в никакъв случай това не е "бижу" и не може да ме впечатли по никакъв начин с визия. Оттам-нататък, дори и самолет да е, щом е грозно на външен вид, не може да представлява интерес за мен, че и такъв възторг да предизвиква. Но, доста изкривихме темата, вече забравих началото какво беше, но в никакъв случай не беше реклама на немските сандъци.Fiat Marea Weekend 1,6 16V
Коментар
-
Абе колеги, вие съвсем почнахте да си правите с ХГТ-то ташак. Как ше го бие Голф със 100 или 110 коня, при положение че 2.0 ТДИ съм го правил смешен на магистралата, Фабиа РС както съм писал по горе пада с две коли и на старт и на магистрала и насякаде. За Пасатите по 2.0 ТДИ просто няма кво да коментирам-забравят на магистралата отсякаде.Айде колегите с ХГТ да кажат нещо по въпроса, че тука май само фенове на печките са се събрали :D. Просто е невъзможно кола с по-малко мощност да върви така. Казвам го именно защото имам приятели, големи фенове на ТДИ-то и съм карал точно Фабиа РС-134 коня, която повече от 200-210 не искаше да прави на магистралата, така че ми е много интересно как 100-110 коньов Голф ше прави 220-240.Просто няма кой да ме убеди, че е възможно ако не е пипан.Bravo HGT
Коментар
-
emzo написа:На цената на Нуова Крома, година-две по-стара.2,5 ТДИ quattro 180к.с.Естествено я карах преди и след ремап, я познайте Кромата ли ще взема или това бижу ?Като в случая поддръжката им е 1:1 - т.е. скъпа p.s. абе VAG трябва да ми плащат за реклама, но как да кажа на черното бяло и обратното ?Ex: Fiat Bravo 1,9TD100; Alfa Romeo 147 JTD; Audi A3 1.6, Audi A3 1,9TDI 131, Audi A6 3,0TDI, Alfa Romeo GT JTD, Audi A4 B7 1.9TDI
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар