Значи интересно ми е какъв беше тоя Голф 4. Отзад пишеше TDI с едно червено I накрая. По принцип тия с TDI-тата особено Golf 5 2.0 направо ги праа да си говорат сами, а тая 4ка вървеше пред мене. Закачихме се 3 коли аз с Бравото, едно Волво S60 и Голфа. Волвото не се даваше много ама изостана зад Фиата, а Голфа беше пред мене и не можех да го настигна. Аз бях с 210 някаде, а той пред мене.Не мога да повервам . Та ми е интересно колко коня трябва да е бил тоя Голф с едно червено I, та да бега така. По принцип тия не са ли 115 коня, а с две червени по 130. Пускал съм се с такова с две червени букви накрая и с Фабиа RS, която е същия мотор май и изостават с цифра. Мноо ми е интересно. Дайте некви мнения по въпроса
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Golf TDI ме би с Браво ХГТ на магистралата
Collapse
X
-
Пушеше чернилка яко дизеляка, ама както ви казах TDI-тата ги прави смешни ХГТ-то и то тия 2.0 специално та тва дето сигурно е 1.9 115 коня не е било чисто 100%. А и Волвото S60 незнам с къв мотор е било понеже не можа да ме изпревари , но според мен не е било слабо, а Голфа беше и пред двамата. Абе ше го преживея ма ми е интересно как стана :DBravo HGT
Коментар
-
Колега незнам, съседа ми има 4ка същия мотор с червено I и върви на самолет, буквално.... не е пипано нищо по него просто май им е сполучлива направатаPunto SX 1.7D -57hp 1996 г. Ex
Laguna RT 2.2D - 83hp 1995 г. Ex
Brava SX 1.6 16v - 103hp 1999 г. Ex
Laguna RT 1.9DTI - 98hp 1998 г. Driving
Убий скороста - Спаси дете!
Коментар
-
sonicempire написа:vsd написа:TDI-тата се бутат доста, не знам кое ви е странно че е вървял повече.Фиат Браво 1.6 16V на Метан 103 понита...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар