Нямам думи просто. Помпа дюза мотори с по-ниско налягане от това на комън рейлите, разходи по 6/100, при условие че каталожните са 7.8-8....Хора, спрете малко де
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Golf TDI ме би с Браво ХГТ на магистралата
Collapse
X
-
Trojaneca написа:Нямам думи просто. Помпа дюза мотори с по-ниско налягане от това на комън рейлите, разходи по 6/100, при условие че каталожните са 7.8-8....Хора, спрете малко де
Коментар
-
Trojaneca написа:janyboy написа:И кой ти каза че PD-та са с по-ниско налягане?
Коментар
-
majarina написа:незнам откъде ги черпите тия изводи при положение,че помпа дюзата има налягане 180-230 бара мисля а мотора на алфата 1600 бара и двата мотора са с променлива геометрия на турбото просто нямат нищо общо а да го сравнявате с тди110 това си е чиста обида!!!3.0CRD
Коментар
-
Добре признавам за това съм згрешил не е нужно да се казва дали някой е некомпетентен не съм твърдял обратното просто имам интерес прочел съм тук там някой работи не мога да цитирам всичко с точност и да знам всичко все пак за това е форума но иначе помпа дюзата си остава по тракаща и харчи повече каталожните данни некаде далече моля ви се това 8 ма никаде го нема моля ви се са карам я тая кола не сме седнали да се лъжем колата минава 1000км градско с 63 литра като ватре има около 2 3 литра са както и да го смятам и на монитора си го пише за мене това е 6 откадето и да го погледнеш и докаде стигаме по икономичен по тих а за вървежа като се пусна с такъв ще се види въпреки че карах пасата тди130 трагва савсем малко по рано но след това може и да клекне алфата се форсира много по бързо и мотора има далеч по приятен звук!!!
Коментар
-
majarina написа:Добре признавам за това съм згрешил не е нужно да се казва дали някой е некомпетентен не съм твърдял обратното просто имам интерес прочел съм тук там някой работи не мога да цитирам всичко с точност и да знам всичко все пак за това е форума но иначе помпа дюзата си остава по тракаща и харчи повече каталожните данни некаде далече моля ви се това 8 ма никаде го нема моля ви се са карам я тая кола не сме седнали да се лъжем колата минава 1000км градско с 63 литра като ватре има около 2 3 литра са както и да го смятам и на монитора си го пише за мене това е 6 откадето и да го погледнеш и докаде стигаме по икономичен по тих а за вървежа като се пусна с такъв ще се види въпреки че карах пасата тди130 трагва савсем малко по рано но след това може и да клекне алфата се форсира много по бързо и мотора има далеч по приятен звук!!!
Коментар
-
majarina написа:Добре признавам за това съм згрешил не е нужно да се казва дали някой е некомпетентен не съм твърдял обратното просто имам интерес прочел съм тук там някой работи не мога да цитирам всичко с точност и да знам всичко все пак за това е форума но иначе помпа дюзата си остава по тракаща и харчи повече каталожните данни некаде далече моля ви се това 8 ма никаде го нема моля ви се са карам я тая кола не сме седнали да се лъжем колата минава 1000км градско с 63 литра като ватре има около 2 3 литра са както и да го смятам и на монитора си го пише за мене това е 6 откадето и да го погледнеш и докаде стигаме по икономичен по тих а за вървежа като се пусна с такъв ще се види въпреки че карах пасата тди130 трагва савсем малко по рано но след това може и да клекне алфата се форсира много по бързо и мотора има далеч по приятен звук!!!Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!
Коментар
-
Олеле майко!!!И като ти го напиша със точки и запетаи ще го вързприемеш ли,или така написано ти е трудно?Българския език съм го научил отдавна,просто не пиша по форумите и при писането на компютър тези неща ги пропускам.Някакви други съвети имаш ли да ми даваш, за които не съм те молил?Изказах мнението си по темата моля ако има нещо то да е свързано с нея,а не да се подлагат под съмнение уменията ми да пиша грамотно!
Коментар
-
И защо да не го казвам?Всеки си има мнение,все едно да ти кажа не казвай че караш фиат,че ще ти се смеят..по тая логика,ако трябва да се гледам от другите трябва да карам голф наи вероятно и да се обличам като другите и да се държа като другите,че да не земе да ми се смеят.Просто за мен jtd си остава и ще си бъде по-добро от аналогично тди и това е!!!
Коментар
-
majarina написа:И защо да не го казвам?Всеки си има мнение,все едно да ти кажа не казвай че караш фиат,че ще ти се смеят..по тая логика,ако трябва да се гледам от другите трябва да карам голф наи вероятно и да се обличам като другите и да се държа като другите,че да не земе да ми се смеят.Просто за мен jtd си остава и ще си бъде по-добро от аналогично тди и това е!!!Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!
Коментар
-
Аз пък за помпа дюзата съм чувал само едно - Да не ти е в гаража.Много калпави, вървежни, но калпави и то със звездна поддръжка. Ако искам ФАГ дизел ще си взема 110 коня, хем по-евтин, хем по-безпроблемен, а пак върви доста прилично един приятел имаше малката помпа-дюза 1.4 - вентилира си блока на магистралата при 120-130км/ч (казвал съм го много пъти, дано не се повтярям в тази тема), трудно им се намират части, много вариации има, много междинки. Да не говорим, че в тези години на производство около 2000г ФВ е в някаква криза (по спомен) и това явно си личи в моделите им.A big fan of 'Top Gear' and 'Foose design'
e30 forever!
Коментар
-
BEX---GT написа:skyline написа:Аз пък знам от "баба" помпа редова на БМВ и особено на Мерцедес......ВЕЧНА ... така че да не спорим че нито на Фиат нито на VW са стока.Petrol Engine slogan: Because life begins at 6,000rpm
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар