Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Golf TDI ме би с Браво ХГТ на магистралата

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

BEX---GT написа:
    истината е в кубиците - колкото повече - толкова повече както казва Мечо Пух...За това аз бих заложил на 3.0d от БМВ, дизелов шестак, да не ме биете пак, че е бмв, ама съм говорил с много майстори и ми е препоръчван горещо, като един от най-добрите дизелови двигатели.Поддръжката му не е много евтина, но не е и скъпа, а все пак е около 200 коня и 400 нютона
    Еми колега, ти много дигна летвата с тези дизели на БМВ , а ти да не говориш за Е60 530D , ето това:2004-2007 530d - 3.0 L (2993 cc) diesel I6, 175 kW (238 PS; 235 hp) and 500 N·m (370 ft·lbf)
    Petrol Engine slogan: Because life begins at 6,000rpm

Коментар

еее, онова вече наистина е много пара.Аз съм навит на една е39-ка530д - 184к.с. или 204к.с. нютоните бяха около 400, ама не знам с точност.около 10000 се намират такива, но пак не са малко пари за кола над 10год
      A big fan of 'Top Gear' and 'Foose design'
      e30 forever!

Коментар

BEX---GT написа:
        еее, онова вече наистина е много пара.Аз съм навит на една е39-ка530д - 184к.с. или 204к.с. нютоните бяха около 400, ама не знам с точност.около 10000 се намират такива, но пак не са малко пари за кола над 10год
        Ааа , Е39 също си е зарибявка да караш , даже може да се намери от тежи между 2000 - 2003 с новия двигател, ама с такава кола вече говорим за класа и возия и за вървеж.

Коментар

Аз ви давам най-голямата зарибявка и млъкваме до тукБМВ E60 535D - 286 коня и 580Nm/1750оборота
          Аlfa Romeo 156 2.4 JTD 99'

Коментар

Jivko7777 написа:
            Аз ви давам най-голямата зарибявка и млъкваме до тукБМВ E60 535D - 286 коня и 580Nm/1750оборота
            Айде и 1 чип от нас да мине

Коментар

Ехооо БМВ/ФВ форума.....???

Коментар

Tie написа:
                Ехооо БМВ/ФВ форума.....???
                добре , спираме с швабите

Коментар

skyline написа:
                  По между другото ........... малко да се върнем към темата ..........мноооо мразим голфита ТДИ ама и вървят и цена държат
                  хехееххич ама хиич не ги мразя те ме подценяват като ме видят с Фиат .но като ги изпреваря на байира как се кефя само че ме е страх да не си счупят врата щото така си го изкривяват за да видят марката на колата която ги е изпреварила .аз с 1. 6 мотор 1.9 ТДИ то го бия на изкачване .
                  Linea .2009 .1,6 Mjet Emotion
                  ESP ASR CC HH MSR 6AB

Коментар

Колега, нищо лично, ама само 90 ТДИ можеш да биеш с тази Линея.
                    3.0CRD

Коментар

pixelbs написа:
                      1.9 ТДИ то го бия на изкачване .
                      Да ти пейстна поста в дизел клуба, да ти се смеят и те ?
                      F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

като не им достига въртящият момент няма как да се смеят
                        ESP ASR CC HH MSR 6AB

Коментар

pixelbs написа:
                          като не им достига въртящият момент няма как да се смеят
                          Какво не им достига?
                          3.0CRD

Коментар

само подчертавам че не само конете са важни а и въртящият момент на двигателя е от значение стартирал съм с хонда сивик 120 кс на наклон след 3 та предавка я скъсвам и при края на наклона гледам съм достигнал 160 км ч и то с 105 кс срещу 120 кс разликата е че аз имам 300 Нм торк а сивика 150 Нм разбирасе на равното нямам никакви шансове
                            ESP ASR CC HH MSR 6AB

Коментар

@pixelbs - ТДИ обикновено имат много повече Нм от кой да е ФИАТ или АЛФА, в съответния клас.Върт. момент е важен, но веднага се сещам за VTEC 125к.с. със само 140-150Nm, но ще те кара да си говориш сам.Важно е и в какъв диапазон от обороти ще разполагаш с въртящия момент.
                              F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

http://catalog.auto.ru/catalog/cars/...тересно, Комънрейл ли е, или не Аз доколкото знам - не.

Коментар

Working...
                                X