sa6o_gt написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Алфа драг дей "Сапарева баня 2010"
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Power Under Pressure
-
[quote="WhitePower"]MaXo написа:WhitePower написа:къде са мерени тия времена и с каква техника?alfa 164 2.0ts .fiat tipo 2.0Т 16v
Коментар
-
[quote="1912"]WhitePower написа:MaXo написа:WhitePower написа:къде са мерени тия времена и с каква техника?Power Under Pressure
Коментар
-
sonicempire написа:Оле оле оле стана интересно ,кажете кога и къде и съм там да зяпам.Това отдавна го чакам като случка.Даже и ще документирамPower Under Pressure
Коментар
-
Еми карайте на еднакъв надув.Той е с електронен контролер така че няма да е проблем да кара и на 1,4,Даже ако не се лъжа първия режим е толкова.Ако ходите ми се обади да дойда с още фенове на модела това не е за изпусканеПродавам Бош дебитомер,стъпков мотор и бензинова помпа оригинална за Пунто ГТ.
Коментар
-
WhitePower написа:sonicempire написа:Оле оле оле стана интересно ,кажете кога и къде и съм там да зяпам.Това отдавна го чакам като случка.Даже и ще документирам
Коментар
-
[quote="1912"]WhitePower написа:MaXo написа:WhitePower написа:къде са мерени тия времена и с каква техника?Кара на сгъстен въздух
Коментар
-
Re:
CMAXHAT написа:колега мойто уважение към теб,явно ги разбираш нещата,пък и до колкото разбирам си достоен представител на марката още много от преди аз да се сдобия с Фият,но защо пък +2 секунди???Гледам времената и виждам преобладаващи ниски 13-ки от пунтото,колкото и да не мери правилно да е в ниски 14-ки,иначе с всички тези наляти пари в колата на Орлин,ще е смешно да не влезе в ниските 14-ки Доколкото знам сток би трябвало да е средни 16-ки Извинявам се ако бъркам
Коментар
-
Re:
biser_as написа:CMAXHAT написа:колега мойто уважение към теб,явно ги разбираш нещата,пък и до колкото разбирам си достоен представител на марката още много от преди аз да се сдобия с Фият,но защо пък +2 секунди???Гледам времената и виждам преобладаващи ниски 13-ки от пунтото,колкото и да не мери правилно да е в ниски 14-ки,иначе с всички тези наляти пари в колата на Орлин,ще е смешно да не влезе в ниските 14-ки Доколкото знам сток би трябвало да е средни 16-ки Извинявам се ако бъркамPower Under Pressure
Коментар
-
Re:
WhitePower написа:biser_as написа:CMAXHAT написа:колега мойто уважение към теб,явно ги разбираш нещата,пък и до колкото разбирам си достоен представител на марката още много от преди аз да се сдобия с Фият,но защо пък +2 секунди???Гледам времената и виждам преобладаващи ниски 13-ки от пунтото,колкото и да не мери правилно да е в ниски 14-ки,иначе с всички тези наляти пари в колата на Орлин,ще е смешно да не влезе в ниските 14-ки Доколкото знам сток би трябвало да е средни 16-ки Извинявам се ако бъркам
Коментар
-
Re:
biser_as написа:WhitePower написа:biser_as написа:CMAXHAT написа:колега мойто уважение към теб,явно ги разбираш нещата,пък и до колкото разбирам си достоен представител на марката още много от преди аз да се сдобия с Фият,но защо пък +2 секунди???Гледам времената и виждам преобладаващи ниски 13-ки от пунтото,колкото и да не мери правилно да е в ниски 14-ки,иначе с всички тези наляти пари в колата на Орлин,ще е смешно да не влезе в ниските 14-ки Доколкото знам сток би трябвало да е средни 16-ки Извинявам се ако бъркамPower Under Pressure
Коментар
-
Re:
biser_as написа:Мми колегата дето съм цитирал има некви такива твърдения, с които си обяснява ниските 13-ки и даже 12-ки на твойта кола, аз лично не твърдя, че са наливани много пари в нея :D'99 Алфа Ромео 166 2.4 JTD 210hp, 430NM