еми като сме клавиатурни, ако имаш мен в предвид ела в петък или събота до бояна и ще видим. Тва, че немога да съм на няколко места по едно исъщо време нищо не значи, ела да се пуснеме наи накрая стига си се правил :D
еми като сме клавиатурни, ако имаш мен в предвид ела в петък или събота до бояна и ще видим. Тва, че немога да съм на няколко места по едно исъщо време нищо не значи, ела да се пуснеме наи накрая стига си се правил :D
Организираните гонки са няколко пъти в годината да си намерил време да си дошълна бояна не ходя предимно знаеш защо -заради куките който последно бяxа 5 патрулки и един джип , ако искаш на 202 може
Организираните гонки са няколко пъти в годината да си намерил време да си дошълна бояна не ходя предимно знаеш защо -заради куките който последно бяга 5 патрулки и един джип , ако искаш на 202 може
еми 202ра хубаво, въпреки, че на бояна е по безопасно няма кой да обърне пред колата докато караш. Ако искаш петък или събота ще се качим на бояна и ако има куки а то на последък почти няма, ще отидем до 202ра?
Организираните гонки са няколко пъти в годината да си намерил време да си дошълна бояна не ходя предимно знаеш защо -заради куките който последно бяга 5 патрулки и един джип , ако искаш на 202 може
еми 202ра хубаво, въпреки, че на бояна е по безопасно няма кой да обърне пред колата докато караш. Ако искаш петък или събота ще се качим на бояна и ако има куки а то на последък почти няма, ще отидем до 202ра?
На Бояна колко хора се утрепаха ??? Безопасно??? На бояна ходя само за кафе На 202 си има и светофар за стартовете на бояна кой ще дава старта или ония номер с свирканията
на бояна се истрепаха мотористи много, както и на 202ра. старта не е проблем човек да го даде, отсечката е по дълга по осветена и няма завой, както и неможе никой да обърне пред теб докато караш с 200+ от тази гледна точка предпочитам там
иначе 202ра ми е по близо но не е това въпроса, карал съм и там много пъти, има и едни неприатни канали които бая се осещат, но ако не искаш на бояна не е проблем, даже ако боксуваш много може и от летящ да се пуснем от 50
Коментар