Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Алфа драг дей "Сапарева баня 2010"

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Алфа драг дей "Сапарева баня 2010"

Клуб Алфа Ромео България кани всички фенове и притежатели на Алфа Ромео и други италиански автомобили на Първия Алфа драг дей " Сапарева баня 2010"Мероприятието ще се проведе на 22. май. 2010 година(събота) на самолетната писта край Сапарева баня от 9,00 часа.Програма:9,00-9,45- регистрация9,45-10,00- инструктаж на участниците10,00-12,30- свободни квалификационни стартове за време13,00-14,00- старт клас 114,15-15,15 - старт клас 2 15,30-16,30- свободни двубои17,00- награждаване и закриванеРегламент на ,,Алфа драг дей Сапарева баня `2010
    Прикачени файлове

Здравейте,аз искам да Ви питам,може ли да дам време без да участвам във вашите класирания.Колата ми е пежо.Искам просто да видя за мен си дали ще сваля под 15,00сек,без никакви други претенции.Благодаря предварително

Коментар

jerekarov написа:
      Здравейте,аз искам да Ви питам,може ли да дам време без да участвам във вашите класирания.Колата ми е пежо.Искам просто да видя за мен си дали ще сваля под 15,00сек,без никакви други претенции.Благодаря предварително
      Съжалявам колега, няма да е възможно, все пак това е мероприятие само за италианки автомобили.
      '85 Alfa Romeo SPRINT Green Cloveleaf
      www.clubalfaromeo.com

Коментар

15 или 22 май колеги-уточнете за последно,че ни хвърлихте в размисъл,а сме доста от далечко.
        Не е важно какво говорят зад гърба ти,важно е когато се обърнеш всички да мълчат!

Коментар

BUMAR написа:
          15 или 22 май колеги-уточнете за последно,че ни хвърлихте в размисъл,а сме доста от далечко.
          Колега, бъркаш мероприятията! 15.05.2010 - Трак Дей писта "Дракон" Калояново - мероприятие на Алфисти БГ22.05.2010 - Драг Дей писта "Сапарева Баня" - мероприятие на Клуб Алфа Ромео България
          '85 Alfa Romeo SPRINT Green Cloveleaf
          www.clubalfaromeo.com

Коментар

Дааааааааааа,сори,пак съм недочел.
            Не е важно какво говорят зад гърба ти,важно е когато се обърнеш всички да мълчат!

Коментар

Ето времената и класирането. Времена на участниците: №/ име автомобил /най добро време 33/Борислав Алексиев Христев/ AR 145 QV Turbo /12.09 1 /Орлин Гачев Гечев /Fiat Punto 1.4 Turbo /13.5 34/ Иван Димитров Калинов/AR 156 2.0 Turbo /13.8 3 /Добромир Жечкин /AR 145 17 box Turbo /14.06 30/ Мирослав Владимиров Минев /AR 145 QV /14.67 28 /Александър Kостадинов Панев/ AR 166 3.0 /14.95 10 /Радослав Иванов Райчев/AR 166 2.4 JTD /15.35 35 /Михаил Георгиев Йончев/AR 155 2.0 TS /15.48 13 /Георги Борисов Пайчев /AR 145 QV / 15.58 14 /Марин Маринов /AR GTV, 2.0TS/ 15.8 31 /Стефан Генчев/ Lancia Libra 2.4 JTD/ 15.9 37 / / / 16.32 6 /Мирослав Стефанов Велев/ AR 155 1.7 / 16.37 5 /Боян Бакърджиев /AR 159 1.9 JTDm / 16.52 32 /Венцислав Цочев/AR 155 2.0 TS LPG /16.64 2 /Явор Стефанов Стефанов /AR 166 2.4 JTD /16.95 29 /Иван Захариев Иванов/ Fiat Punto 1.2/ 17.49 9 /Живко Драгнев /AR 145 17 box / 17.59 Участниците бяха разделени на два класа: 1/стрийт 2/модифицирани Клас стрийт: Осминафинали: 1/Мирослав Минев(AR145QV)-директно на четвъртфинал 2/№37-Мирослав Велев(AR 155 1.7)- 0:1 3/Георги Пайчев(AR145QV)-Явор Стефанов(AR166, 2,4JTD)-1:0 4/ Михаил Йончев(AR 155 2.0 TS) - Иван Иванов (Fiat Punto 1.2)-1:0 5/ Радослав Райчев (AR166, 2,4JTD) - Живко Драгнев(AR 145 1.7)-1:0 6/ Марин Маринов (AR GTV, 2.0TS)- Венцислав Цочев (AR 155 2.0 TS LPG)-1:0 7/Стефан Генчев(Lancia Libra 2.4)- Боян Бакърджиев (AR159, 1,9JTDm) 8/Александър Панев(AR166, 3.0)- директно на четвъртфинал Четвъртфинали: 1/ Мирослав Минев- Мирослав Велев -1:0 2/ Георги Пайчев- Михаил Йончев -1:0 3/ Радослав Райчев- Марин Маринов -0:1 4/ Стефан Генчев- Александър Панев-0:1 Полуфинали: 1/ Мирослав Минев- Георги Пайчев-2:0 2/ Александър Панев- Марин Маринов -2:0 Финал: Мирослав Минев- Александър Панев-2:1 Финал за 3-4 то място: Георги Пайчев- Марин Маринов -2:0 В клас модифицирани попаднаха 4 автомобила. Резултати : Полуфинални гонки: 1/Борислав Христев- Иван Калинов -2:0 - 2/Орлин Генчев- Добрин Жечкин- 2:0- Финал: Борислав Христев- Орлин Генчев-2:1 Първа гонка-победител Бобо-12,5 Втора гонка- победител Орлин-12,99 Трета гонка-бобо-13,03 Финал за 3-то място- Иван Калинов-Добрин Жечкин-2:1 КЛАСИРАНЕ: Клас
              Power Under Pressure

Коментар

само едно не можах да разбера що немаше представители от фиатите а уж толкова бегачки има тука или поне хората трърдят че са такива
                Power Under Pressure

Коментар

освен твоя моя и на илиян фиатите други бързи аз незнам в тоя форум
                  alfa 164 2.0ts .fiat tipo 2.0Т 16v

Коментар

1912 написа:
                    освен твоя моя и на илиян фиатите други бързи аз незнам в тоя форум
                    не става дума само за бързи ,идеята беше че е организирано събитие и нямаше представители на маркатати имаш извинение ама другите ....
                    Power Under Pressure

Коментар

WhitePower написа:
                      ти имаш извинение ама другите ....
                      Yellow_Flash_Colorz_PDT_14 аз нямам извинение

Коментар

jorko написа:
                        WhitePower написа:
                        ти имаш извинение ама другите ....
                        Yellow_Flash_Colorz_PDT_14 аз нямам извинение
                        Ти наистина нямяш оправдание )
                        Power Under Pressure

Коментар

WhitePower написа:
                          само едно не можах да разбера що немаше представители от фиатите а уж толкова бегачки има тука или поне хората трърдят че са такива
                          Колега,а ти къде беше на Итал трак дея Не искам да се заядам,не ми е това целта,но има коли които са направени за едно и такива които са направени за друго.Та за това едни са на едни мероприятия ,а други на други
                          Peugeot Partner 1.6 HDI - служебно

Коментар

ivanko_rs написа:
                            WhitePower написа:
                            Колега,а ти къде беше на Итал трак дея Не искам да се заядам,не ми е това целта,но има коли които са направени за едно и такива които са направени за друго.Та за това едни са на едни мероприятия ,а други на други
                            На работа беше нормален работен ден иначе и аз бях на линия но по стечение на обстоятелсвата беше работен дена ти недей така щото твоята е за драг трак мрак ) като знам какво има под капака можеше и ти да отнесеш наградата
                            Power Under Pressure

Коментар

WhitePower написа:
                              .....а ти недей така щото твоята е за драг трак мрак ) като знам какво има под капака можеше и ти да отнесеш наградата
                              Ехх,тая година нещо не остават средства за спорт,даже се случва няколко пъти вече две-три седмици да стои даже без да я припаля
                              Peugeot Partner 1.6 HDI - служебно

Коментар

Working...
                              X