Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Брава 1.6 Vs много други

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Bimero написа:
    bravas написа:
    Bimero написа:
    Искам да поздравя колегата,по клипа засекох с DN Chrono(Racing)-18.036 сек(60-160км/ч)!За сравнение моята кола(320+++модове)прави същото опражнение(по G-tec) за 15.741 сек!Това е повод още един път да те поздравя за това което си постигнал с подобренията по 1.6-цата !За съжаление,нямам път към Благоевград иначе със удоволствие ще се замеря с теб!Поздрави!(Да поясня,защо съм дал за пример доускорението 60-160км/ч,все пак е важно какъв старт има дадена кола,а така съм изолирал този фактор)
    Малко е рано за по серйозни гонки но имай предвид и че веднъж не мога да вкюча 3-та и ми пада малко времето от там както и оборотите от 2 на 3-та иначе няма ядове ако имаш пат драсни едно лично и ще се пуснем дори и да не сам я завършил, има още едно нещо което трябва да направя още сам с оригиналното гърне от зад който е запознат с фиатките знае че е лабиринтно и доста спъва колата защото от тазаи страна на гарнето кадето влизат газовете тръгва и трабата за газовете навън или по просто казано от зад е затворено а има два отвора от пред
    Специялно заради теб,ще се замеря с 1.6(Фиат)и ще ти пратя клип на лично за да ти покажа,че колата ти наистина върви доста добре за 1.6,независимо дали си се забавил малко при смяна на предавките!Казвам ти евала за колата!
    Колега знам че варви за 1.6 защотото се пусках с такъв фиат напълно нстоков и направого разцепих малко след като включих втора момчето се отказа , каза че няма смисал доста съм му дърпал
    "ТЕ VW и Opel бягат бърже,защото ги гони ръждата"

Коментар

Със стоково Браво 1.6 няма смисъл да се пускаш, то аз го прибивам с много смятай ти какво трябва да го направиш.Пробвай нещо като Купе 1.8,Мареа 2.0 и т.н. за да видиш в действителност до какви коли вървиш, а не с колко коли може да биеш Браво 1.6(то при мен бяха 3+ смятай за себе си)
      fiat bravo 1.6 103+k.c. ex..
      volvo s40 1.9

Коментар

Bimero написа:
        war_hawk написа:
        Колега, да те питам ти къде ще си на 6ти май сутринта?
        Хахахахахахах,ми най-отпред на от дясно на ляво 4-ти или 5-ти в блока на гвардейците!!!Имаш нещо впредвид ли колега?
        Ахам ами здрасти Командир на взвод на блока на ВВС
        fiat bravo 1.6 103+k.c. ex..
        volvo s40 1.9

Коментар

war_hawk написа:
          Със стоково Браво 1.6 няма смисъл да се пускаш, то аз го прибивам с много смятай ти какво трябва да го направиш.Пробвай нещо като Купе 1.8,Мареа 2.0 и т.н. за да видиш в действителност до какви коли вървиш, а не с колко коли може да биеш Браво 1.6(то при мен бяха 3+ смятай за себе си)
          Според мен и с купе 1.8 няма смисал виж мареата вече е друга бира с нея мисля че ще е по успорвано :D

Коментар

chaveto написа:
            Искаш ли и аз да ти направя един клип и ти да прецениш в тъмното и само по уредите на таблото как ми върви колата. Кога ще спрете с тия 1.6 да наказвате всичко наред
            когато измислят по бърза кола с 1.6 мотор :D .евала колега .бравата наистина цепи мрака.най после да видя деиствително пипнат 1.6.чакаме още подобрения
            fiat bravo 1.6 16v gt
            fiat marea 1.9 8v jtd
            fiat punto 1.7 td
            fiat marea 1.6 16v

Коментар

superfiata написа:
              chaveto написа:
              Искаш ли и аз да ти направя един клип и ти да прецениш в тъмното и само по уредите на таблото как ми върви колата. Кога ще спрете с тия 1.6 да наказвате всичко наред
              когато измислят по бърза кола с 1.6 мотор :D .евала колега .бравата наистина цепи мрака.най после да видя деиствително пипнат 1.6.чакаме още подобрения
              Мерси колега надявам се другия месец да събера паричките и да сложа и спортните валове.

Коментар

bravas браво за проекта ....
                ex Fiat Bravo 1.6 16v 103++hp,,Fiat Coupe 1.8 16v 1??+hp 97г ,Alfa Romeo 145 2.0 QV 1!?+ 96г ,Alfa Romeo 146 1.9 JTD +
                Frord Focus 1.8TDCI+ chip 03г / BMW E46 320d
                Може да си разочарован ако не успееш, но ще си обречен ако не опиташ !!!

Коментар

Grisha_bravo написа:
                  bravas браво за проекта ....
                  Благодаря колега , тръгнах да правя тази кола защото до сега не сам виждал някой да е правил брава, само една съм виждал 1.6 брава на колега от варна обаче турбо не атмосферна

Коментар

Винаги се радвам когато някой започне АТМОСФЕРЕН проект на малолитражка... браво от мен!

Коментар

Успех колега и успешна реализация на проекта - " Brava 1.6"
                      Уважавам тези,които ме уважават!
                      Clube do Marea!

Коментар

Щом направя друга промяна ще кача инфо за нея, благодаря за хубавите думи

Коментар

Кажи цена за валовете-ако може провери колко са за ХГТ
                          Не е важно какво говорят зад гърба ти,важно е когато се обърнеш всички да мълчат!

Коментар

Мойте са около 850 само валовете след това ще трябва и настройки още около 200 в добър сервиз като проспеед примерно , за ХГТ са около 1200.

Коментар

Yellow_Flash_Colorz_PDT_27 ок,мерси-скъпичко ми идва.
                              Не е важно какво говорят зад гърба ти,важно е когато се обърнеш всички да мълчат!

Коментар

A откъде ги поръчваш валовете? Имат ли онлайн каталог да разгледаме продуктите?

Коментар

Working...
                                X