Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Брава 1.6 Vs много други

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

От 0-160 на газ ги правя за 19-20сек.,на бензин не зная,но поне с 2 по малко,а тои ги прави за 20-21сек. с лошо превклучване.Добре си набира бравата.А като и сложи и валове.................
    Не е важно какво говорят зад гърба ти,важно е когато се обърнеш всички да мълчат!

Коментар

BUMAR написа:
      От 0-160 на газ ги правя за 19-20сек.,на бензин не зная,но поне с 2 по малко,а тои ги прави за 20-21сек. с лошо превклучване.Добре си набира бравата.А като и сложи и валове.................
      Надявам се до средата на следващия месец да сабера паричкитето за валовете че са скъпички чакам от едно място парички ако ми ги дадът на време няма да е зле тогава ще стане доста интересно мисля когато ги сложа да се замеря с някое ХГТ на 400м
      "ТЕ VW и Opel бягат бърже,защото ги гони ръждата"

Коментар

е нямам думи браво колега бравата е направо самолет карай си я със здраве дано сложиш и валове да видим тогава как ще е поздрави
        live is too short to drive VW

Коментар

bravas написа:
          BUMAR написа:
          Надявам се до средата на следващия месец да сабера паричкитето за валовете че са скъпички чакам от едно място парички ако ми ги дадът на време няма да е зле тогава ще стане доста интересно мисля когато ги сложа да се замеря с някое ХГТ на 400м
          Aко ме питаш пробвай сега някое ХГТ, че тъй като гледам нещата ще са доста вързани.
          fiat bravo 1.6 103+k.c. ex..
          volvo s40 1.9

Коментар

Е моето си е доста издухано,и е на газ.Ама що да не пробва-само да подобри малко старта
            Не е важно какво говорят зад гърба ти,важно е когато се обърнеш всички да мълчат!

Коментар

Мисля че няма да ми достигнат за малко силите за хгт има предвид със варвящо такова че от тях има и доста мъртви затова не искам да се изхвърлям неподготвен, обичам първо да видя какво мога да направя а после да чакам резултати поне да знам че сам направил всичко което е зависило от мен

Коментар

BUMAR написа:
                Е моето си е доста издухано,и е на газ.Ама що да не пробва-само да подобри малко старта
                За старта е малко сложно че доста върти гуми ще трябва да потренирам още за да видя как ще е най добре тази събота чакам да се прибере френт от гърция който има Г-тек и ще я засеча с него както и ще пробвам до какви обороти да я даржа абе доста опити ще направя

Коментар

BUMAR написа:
                  Абе незнам ама то неиздухани ако мога така да се изразя сиг се броят на пръстите на ръцете ми и то това важи за цялата страна.
                  volvo s40 1.9

Коментар

Да,за съжаление

Коментар

BUMAR написа:
                      Да,за съжаление
                      много добре ти върви количката стига се оплаква
                      Душата в рая на Фиата оборотомера до края!

FIAT BRAVO 1.8GT
                      FIAT BRAVO 1.9TD ex

Коментар

Искам да поздравя колегата,по клипа засекох с DN Chrono(Racing)-18.036 сек(60-160км/ч)!За сравнение моята кола(320+++модове)прави същото опражнение(по G-tec) за 15.741 сек!Това е повод още един път да те поздравя за това което си постигнал с подобренията по 1.6-цата !За съжаление,нямам път към Благоевград иначе със удоволствие ще се замеря с теб!Поздрави!(Да поясня,защо съм дал за пример доускорението 60-160км/ч,все пак е важно какъв старт има дадена кола,а така съм изолирал този фактор)

Коментар

Bimero написа:
                          Искам да поздравя колегата,по клипа засекох с DN Chrono(Racing)-18.036 сек(60-160км/ч)!За сравнение моята кола(320+++модове)прави същото опражнение(по G-tec) за 15.741 сек!Това е повод още един път да те поздравя за това което си постигнал с подобренията по 1.6-цата !За съжаление,нямам път към Благоевград иначе със удоволствие ще се замеря с теб!Поздрави!(Да поясня,защо съм дал за пример доускорението 60-160км/ч,все пак е важно какъв старт има дадена кола,а така съм изолирал този фактор)
                          Малко е рано за по серйозни гонки но имай предвид и че веднъж не мога да вкюча 3-та и ми пада малко времето от там както и оборотите от 2 на 3-та иначе няма ядове ако имаш пат драсни едно лично и ще се пуснем дори и да не сам я завършил, има още едно нещо което трябва да направя още сам с оригиналното гърне от зад който е запознат с фиатките знае че е лабиринтно и доста спъва колата защото от тазаи страна на гарнето кадето влизат газовете тръгва и трабата за газовете навън или по просто казано от зад е затворено а има два отвора от пред

Коментар

bravas написа:
                            Bimero написа:
                            Малко е рано за по серйозни гонки но имай предвид и че веднъж не мога да вкюча 3-та и ми пада малко времето от там както и оборотите от 2 на 3-та иначе няма ядове ако имаш пат драсни едно лично и ще се пуснем дори и да не сам я завършил, има още едно нещо което трябва да направя още сам с оригиналното гърне от зад който е запознат с фиатките знае че е лабиринтно и доста спъва колата защото от тазаи страна на гарнето кадето влизат газовете тръгва и трабата за газовете навън или по просто казано от зад е затворено а има два отвора от пред
                            Специялно заради теб,ще се замеря с 1.6(Фиат)и ще ти пратя клип на лично за да ти покажа,че колата ти наистина върви доста добре за 1.6,независимо дали си се забавил малко при смяна на предавките!Казвам ти евала за колата!

Коментар

Колега, да те питам ти къде ще си на 6ти май сутринта?
                              volvo s40 1.9

Коментар

war_hawk написа:
                                Колега, да те питам ти къде ще си на 6ти май сутринта?
                                Хахахахахахах,ми най-отпред на от дясно на ляво 4-ти или 5-ти в блока на гвардейците!!!Имаш нещо впредвид ли колега?

Коментар

Working...
                                X