От 0-160 на газ ги правя за 19-20сек.,на бензин не зная,но поне с 2 по малко,а тои ги прави за 20-21сек. с лошо превклучване.Добре си набира бравата.А като и сложи и валове.................
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Брава 1.6 Vs много други
Collapse
X
-
BUMAR написа:От 0-160 на газ ги правя за 19-20сек.,на бензин не зная,но поне с 2 по малко,а тои ги прави за 20-21сек. с лошо превклучване.Добре си набира бравата.А като и сложи и валове................."ТЕ VW и Opel бягат бърже,защото ги гони ръждата"
Коментар
-
bravas написа:BUMAR написа:От 0-160 на газ ги правя за 19-20сек.,на бензин не зная,но поне с 2 по малко,а тои ги прави за 20-21сек. с лошо превклучване.Добре си набира бравата.А като и сложи и валове.................fiat bravo 1.6 103+k.c. ex..
volvo s40 1.9
Коментар
-
Мисля че няма да ми достигнат за малко силите за хгт има предвид със варвящо такова че от тях има и доста мъртви затова не искам да се изхвърлям неподготвен, обичам първо да видя какво мога да направя а после да чакам резултати поне да знам че сам направил всичко което е зависило от мен"ТЕ VW и Opel бягат бърже,защото ги гони ръждата"
Коментар
-
BUMAR написа:Е моето си е доста издухано,и е на газ.Ама що да не пробва-само да подобри малко старта"ТЕ VW и Opel бягат бърже,защото ги гони ръждата"
Коментар
-
Искам да поздравя колегата,по клипа засекох с DN Chrono(Racing)-18.036 сек(60-160км/ч)!За сравнение моята кола(320+++модове)прави същото опражнение(по G-tec) за 15.741 сек!Това е повод още един път да те поздравя за това което си постигнал с подобренията по 1.6-цата !За съжаление,нямам път към Благоевград иначе със удоволствие ще се замеря с теб!Поздрави!(Да поясня,защо съм дал за пример доускорението 60-160км/ч,все пак е важно какъв старт има дадена кола,а така съм изолирал този фактор)
Коментар
-
Bimero написа:Искам да поздравя колегата,по клипа засекох с DN Chrono(Racing)-18.036 сек(60-160км/ч)!За сравнение моята кола(320+++модове)прави същото опражнение(по G-tec) за 15.741 сек!Това е повод още един път да те поздравя за това което си постигнал с подобренията по 1.6-цата !За съжаление,нямам път към Благоевград иначе със удоволствие ще се замеря с теб!Поздрави!(Да поясня,защо съм дал за пример доускорението 60-160км/ч,все пак е важно какъв старт има дадена кола,а така съм изолирал този фактор)"ТЕ VW и Opel бягат бърже,защото ги гони ръждата"
Коментар
-
bravas написа:Bimero написа:Искам да поздравя колегата,по клипа засекох с DN Chrono(Racing)-18.036 сек(60-160км/ч)!За сравнение моята кола(320+++модове)прави същото опражнение(по G-tec) за 15.741 сек!Това е повод още един път да те поздравя за това което си постигнал с подобренията по 1.6-цата !За съжаление,нямам път към Благоевград иначе със удоволствие ще се замеря с теб!Поздрави!(Да поясня,защо съм дал за пример доускорението 60-160км/ч,все пак е важно какъв старт има дадена кола,а така съм изолирал този фактор)
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар