bravas написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Брава 1.6 Vs много други
Collapse
X
-
war_hawk написа:bravas написа:biker_81 написа:Според клипа 0-100 за 8-9 сек ,че то Hgt - 147 не може да направи такова ускорение реално."ТЕ VW и Opel бягат бърже,защото ги гони ръждата"
Коментар
-
bravas написа:war_hawk написа:bravas написа:biker_81 написа:Според клипа 0-100 за 8-9 сек ,че то Hgt - 147 не може да направи такова ускорение реално.fiat bravo 1.6 103+k.c. ex..
volvo s40 1.9
Коментар
-
Bravo 1.9 JTD написа:Е според тебе Фиат Брава кола ли е??Ама честно Не мога да разбера кво се хвалиш с Брава 1.6, разбирам да караше AMG некое или Ламборджини,ама вече ставаш смешен брато... хората ти се подиграват,то не е за хвалба моля теFiat Bravo GT 1.8 16V 113hp с малко тЮнинг (снегорин)
KONI SPORT SUSPENSHION+EIBACH SPORT SPRINGS
Изработка на всякакви изделия от стъклопласт за леки и товарни автомобили-брони,прагове,калници,капаци,маски,надстройки и други!
Коментар
-
Racer GT написа:Bravo 1.9 JTD написа:Е според тебе Фиат Брава кола ли е??Ама честно Не мога да разбера кво се хвалиш с Брава 1.6, разбирам да караше AMG некое или Ламборджини,ама вече ставаш смешен брато... хората ти се подиграват,то не е за хвалба моля те"ТЕ VW и Opel бягат бърже,защото ги гони ръждата"
Коментар
-
Колеги изчетох всичко от 1ва до последната страница , и виждам някой неща: Че тази брава върви доста, ама доста за 1,6 , аз само като и чух гласеца до 3та..... просто РЕСПЕКТ , и второ че всички се втурнахте да го плюете човека, а не да се изкефите че има такива коли , и че парите които е хвърлил по тази кола дават резултат.И последно за всички които най-остро спорехте че имате по бързи коли от неговата май не ви прави чест да ходите на гонка с него.Браво за Бравата колега , давай нагореPetrol Engine slogan: Because life begins at 6,000rpm
Коментар
-
On3Love написа:Нещо информативно какъв разход дава тази брава ? ? ? Иначе евала за 1.6-чката прилично върви и аз съм с такъв Двг Доволен съм айде със здраве"ТЕ VW и Opel бягат бърже,защото ги гони ръждата"
Коментар
-
Колега, браво за ентусиазма и за първата кола дето виждам някакъв краен резултат в тоя раздел :D Изчетох ти цялата тема и само с едно не съм съгласен.... Към последните страници вече се изясниха нещата и затова колегите започнаха да те поздравяват, но според мене не е коректно да пускаш тема и в първото мнение да пишеш само това:bravas написа:От днес почвам да слагам списак с колите които сам се пускал на 400м, От тази събота с алфа 156 2.4 JTD победа от моя страна с около 3 коли и една загуба срещу BMW 320-150к.с. много живо с малко по малко от 2 коли
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар