bravas написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Брава 1.6 Vs много други
Collapse
X
-
bravas написа:Каде се загубио се бе човек. Ванка сега колата е много по добре от когато се пускахме с теб тогава все пак беше преди година заповядай тая събота да си направим една гонка сам да устеиш разликата сега би трябвало да ти правя поне 4 коли но ще видим ако дойдеш и на мен ще ми е интересно да видя точната разлика след последните промени и да я сравня с резолтата от миналата година.FIAT BRAVO GAZARIQ 1,8 16V
НЕ Е ВАЖНО КОЛКО ИМАШ ПОД КАПАКА,А КОЛКО ИМАШ В ГЛАВАТА
Коментар
-
Клипа го качих линка е http://vbox7.com/play:16daf9c5 , не искам да се оправдавам но на килпа много добре се вижда испуснах веднъж да вкарам 3-та иначе щеше да е малко подобре, сами преценете дали колата ми варви и дали сам излагал нещо до сега спокоино може да се прецени горе доло какво ускорение има като сагледате от долу секундите на клипа трягвам от 11-стата секунда и ускорявам от 0-160 с една грешка и малко повечко въртене на гуми от колкото трябва."ТЕ VW и Opel бягат бърже,защото ги гони ръждата"
Коментар
-
chaveto написа:Искаш ли и аз да ти направя един клип и ти да прецениш в тъмното и само по уредите на таблото как ми върви колата. Кога ще спрете с тия 1.6 да наказвате всичко наред"ТЕ VW и Opel бягат бърже,защото ги гони ръждата"
Коментар
-
Bravo 1.9 JTD написа:Е според тебе Фиат Брава кола ли е??Ама честно Не мога да разбера кво се хвалиш с Брава 1.6, разбирам да караше AMG некое или Ламборджини,ама вече ставаш смешен брато... хората ти се подиграват,то не е за хвалба моля те"ТЕ VW и Opel бягат бърже,защото ги гони ръждата"
Коментар
-
BUMAR написа:Нощно или дневно -много добро ускорение за 1.6"ТЕ VW и Opel бягат бърже,защото ги гони ръждата"
Коментар
-
biker_81 написа:Според клипа 0-100 за 8-9 сек ,че то Hgt - 147 не може да направи такова ускорение реално.
Коментар
-
biker_81 написа:Според клипа 0-100 за 8-9 сек ,че то Hgt - 147 не може да направи такова ускорение реално."ТЕ VW и Opel бягат бърже,защото ги гони ръждата"
Коментар
-
bravas написа:biker_81 написа:Според клипа 0-100 за 8-9 сек ,че то Hgt - 147 не може да направи такова ускорение реално.Fiat Stilo Multi Wagon 1.9JTD 85KW/115к.с. '03 powered by emzo
Fiat Punto SX mk2 1.2 44KW/60к.с. '00
EX : Fiat Tipo 1.6 i.e DOHC 149C2.046 1585cc. 66KW/90к.с -6250об./мин. - Изповядващ религията FIAT
Коментар
-
Колега доста са , само да поясня не сам ги правил аз лично а я откарах при едни хора който си разбират доста от работата , почти всичко възможно е направено по нея за да може да се цеди така другият месец ако събера паричките ще премина и кам спортни валове и с това мисля да прикюча че доста прички отидоха по нея. Ревизия на мотора , повдигане малко на компресията, портване на главата, сегменти,лагери,датчик на хол,премахване на кателизатора, промяна по смукателната система , спортен филтър,чип-тунинг, тези дни ще си поиграем и с генерацията, нов съединител ,нови свещи , и др."ТЕ VW и Opel бягат бърже,защото ги гони ръждата"
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар