От днес почвам да слагам списак с колите които сам се пускал на 400м, От тази събота с алфа 156 2.4 JTD победа от моя страна с около 3 коли и една загуба срещу BMW 320-150к.с. много живо с малко по малко от 2 коли
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Брава 1.6 Vs много други
Collapse
X
-
Няма ядове ако имаш някой френд тук по нашия край го прати той да доиде ако трябва ще ти изпратя тел. на лично собщение за да се разберем с него макар че ако е от тук ще е запознат , само ще ти кажа да не пренебрегваш този мотор повярвай има потенциял в него ако се сетя тази събота ще направя едно клипче на оскорението от 0-150 сами да прецените колко върви като за клипа да имате в предвид че ще кача един фернд 90к.г да снима което като товар не е никак малко като се има в предвид че и аз сам малко над 100 даже ще кача клипа тук пък тогава ще гороим"ТЕ VW и Opel бягат бърже,защото ги гони ръждата"
Коментар
-
Слушаи малко дръж се малко по прилично аз не сам ти някой пикльо на 20 години като си мислиш че караш бърза кола заповядай с твоята лада ли там браво ли каквото имаш тогава изказвай мнения ако си сигорен и на парички може няма ядове от моя страна само после да не плачкаш,ако пишеш в тази тема ти предлагам да е нещо смислено от такива празни изказвания никой няма файда.Поздрави."ТЕ VW и Opel бягат бърже,защото ги гони ръждата"
Коментар
-
BUMAR написа:2.4жтд се опъва на хгт,даи клип,иначе звучи несериозно
Коментар
-
Трябва да видя гоями талон утре щр ти го кажа мисля че почваше А4000. нещоси там 103к.с. сили е сток само за оточнение на 1-ва прави почти 70 и не сам в прекасвач а на втора 120 преди някои да се изкаже пак неподготвен ще кажа че прекасвача ми е на 7900 оброта"ТЕ VW и Opel бягат бърже,защото ги гони ръждата"
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар