Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Брава 1.6 Vs много други

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Брава 1.6 Vs много други

От днес почвам да слагам списак с колите които сам се пускал на 400м, От тази събота с алфа 156 2.4 JTD победа от моя страна с около 3 коли и една загуба срещу BMW 320-150к.с. много живо с малко по малко от 2 коли
    "ТЕ VW и Opel бягат бърже,защото ги гони ръждата"

Re: Брава 1.6 Vs много други

bravas написа:
    алфа 156 2.4 JTD победа от моя страна с около 3 коли
    Я пак си помисли
    F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Няма какво да мисля колегата е от форума и се казва Светльо само че не му знам как му е ника тук във форума ако прочете темата се надявам да отговори накара ме да му показвам дали мотора ми е 1.6

Коментар

Далече си ми, с удоволствие бих се замерил, с твойто чудо на чудесата Уан Поинт Сикс
        F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Няма ядове ако имаш някой френд тук по нашия край го прати той да доиде ако трябва ще ти изпратя тел. на лично собщение за да се разберем с него макар че ако е от тук ще е запознат , само ще ти кажа да не пренебрегваш този мотор повярвай има потенциял в него ако се сетя тази събота ще направя едно клипче на оскорението от 0-150 сами да прецените колко върви като за клипа да имате в предвид че ще кача един фернд 90к.г да снима което като товар не е никак малко като се има в предвид че и аз сам малко над 100 даже ще кача клипа тук пък тогава ще гороим

Коментар

Темите за 1.6 даже вече не са смешни.
            Това, което не ни убива, ни прави още по-досадни.
            ex FIAT Bravo 1.6 - RIP

Коментар

BMW-то с ванус или без беше и с колко врати е36 предполагам ?
              '93 Tipo 1.8 16V 138hp++?
              '97 Coupe 16VT 262WHP+

Коментар

S.W.A.T. Мнение Пуснато на: Сря Апр 21, 2010 10:33 pm Заглавие:BMW-то с ванус или без беше и с колко врати е36 предполагам ?Да Е36 седан с четри врати без ванос е но варви много прилично страшно запазено е 92г. е доколкото знам

Коментар

бегай с таа Брава бре Вуте... къде се буташ с тоя клозетник при големите батковци и то Алфа 2.4 джет да биеш не ми се верва ако те фанем с Ладата ше те омъртвим направо
                  leave something of the happiness you bring

Коментар

Слушаи малко дръж се малко по прилично аз не сам ти някой пикльо на 20 години като си мислиш че караш бърза кола заповядай с твоята лада ли там браво ли каквото имаш тогава изказвай мнения ако си сигорен и на парички може няма ядове от моя страна само после да не плачкаш,ако пишеш в тази тема ти предлагам да е нещо смислено от такива празни изказвания никой няма файда.Поздрави.

Коментар

2.4жтд се опъва на хгт,даи клип,иначе звучи несериозно
                      Не е важно какво говорят зад гърба ти,важно е когато се обърнеш всички да мълчат!

Коментар

С клипа ще е малко трудно защото гонките ги правим нощно време в 22.00 а и освен с телелефо няма с какво да снимам ще гледам да направя клип тази събота на ускорението от 0-150 и ще ви оставя семи да прецените

Коментар

Аз да попитам за номера на двигателя
                          F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

BUMAR написа:
                            2.4жтд се опъва на хгт,даи клип,иначе звучи несериозно
                            Сток 2.4JTD 136к.с няма начин да седи кантар с HGT(Фията бие)!Сега с едно хубаво чипче Алфата става друга кола и се представя доста прилично!Сега 1.6 не мисля,че е двигател който в каквото и да е купе(и да е сток)да може да бие 2.4JTD!За това колко пада 1.6 от БМВ 320и сег аще покажа!Гонката се състоя защото момчето беше убедено,че като си олекоти колата(само две седалки имаше вътре),махне катализаторите,сложи спортен филтър,и сипе 100 октана ще може да бие 20-ка!На първия клип се вижда ясно,че тръгва преди мен,но на втория тръгваме заедно и се вижда какво става!БМВ-то е 1400кг+мен 107кг смятай колко..........!http://vbox7.com/play:eec21c9ahttp:/...08Имайте впредвид,че това е до около 150-160км/ч нагоре е вече адско грозно!Не искам да те убидя колега просто изявявам мнение защото е малко нереално това което казваш!

Коментар

Трябва да видя гоями талон утре щр ти го кажа мисля че почваше А4000. нещоси там 103к.с. сили е сток само за оточнение на 1-ва прави почти 70 и не сам в прекасвач а на втора 120 преди някои да се изкаже пак неподготвен ще кажа че прекасвача ми е на 7900 оброта

Коментар

Working...
                              X