Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Брава 1.6 Vs много други

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Predatorsi написа:
    getsoni_21 написа:
    getsoni_21 написа:
    getsoni_21 написа:
    BUMAR написа:
    2.4жтд се опъва на хгт,даи клип,иначе звучи несериозно
    еи и аз съм с 1.6 брава можем да се пробваме
    не подценявайте зверчето
    с тиа печки на на нафта одите да орете некъде ))
    Я по-спокойно пич!Тука има печки на нафта дето могат да накажат много бензинови коли!!! Съвременният дизел отдавна не е това ,което беше някога и ако ти все още свързваш дизела с онова къркорене дето се чуваше от някогашните Мерцедеси...си в голяма грешка...
    е да прав си... извинявай
    .... И двигателя да ръмжи като бяла мечка!!!

Коментар

bravas написа:
      Трябва да видя гоями талон утре щр ти го кажа мисля че почваше А4000. нещоси там 103к.с. сили е сток само за оточнение на 1-ва прави почти 70 и не сам в прекасвач а на втора 120 преди някои да се изкаже пак неподготвен ще кажа че прекасвача ми е на 7900 оброта
      Колега вярвам ти моята също дава тези резултати ! Прекъсвач до 7000 прави над 60 на първа. Докато BMW то включи 2 ра съм 2 коли пред него а като включа 2 ра още една минавам и на 3 та малко ме настига но пак ги дърпам вършее всичко до 115, 120 коня ... А4 мотор. Ако сложиш спортни валове става много бърза ..

Коментар

bravas написа:
        Слушаи малко дръж се малко по прилично аз не сам ти някой пикльо на 20 години като си мислиш че караш бърза кола заповядай с твоята лада ли там браво ли каквото имаш тогава изказвай мнения ако си сигорен и на парички може няма ядове от моя страна само после да не плачкаш,ако пишеш в тази тема ти предлагам да е нещо смислено от такива празни изказвания никой няма файда.Поздрави.
        колега стига глупости и аз карам със 1.6 16 само че браво и съм се пускал със алфа 166 2.4 jtd на 400 метра и алфата си полита от 3 нагоре само номера и гледам а ти 156 2.4 която варви повече малко е не серозно това кето ми казваш
        FIAT BRAVO 1.6 16 V FIAT BRAVO 2.0 20V TURBO RENO 5 1.8 1.6 139+

Коментар

Working...
        X