Roman написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
калибра 150 коня фиат браво 150кс кое 6те бие
Collapse
X
-
Tie написа:Skyline я пак си помисли добре дали нормална Астра Купе Бертоне Турбо има дори и минимален шанс да се доближи до Е36 М3, та дори и с 3.0 мотора???Roman казвал съм го и преди - в София имаше 2 типо-та 16В които нямаха загуба от чипосана Вектра/Калибра ХЕ, а специално едното не се сещам да е падало и от Астра Ф/Кадет с ХЕ и леки модове... Така че приказките ти че ще изяде всеки фиат до 150 к.с. са леко пресилени и безкрайно условни Не твърдя че няма и засилени ХЕ-та и то доста, но пък за такъв 2000 16В ФИАТ мотор не се сещам, явно всички минават на 16ВТ/20ВТPetrol Engine slogan: Because life begins at 6,000rpm
Коментар
-
Не знам за колко ги прай до 100 ама ето какво и се случи на една такава преди известно време http://www.vbox7.com/play:49d2c4e4 :DАlfaRomeo 146 1.4 16V TS.
Коментар
-
тхрхр
не че нещо колеги ама до скоро имах браво хгт 3 години го имах колата беше 99 год внесена от австрия и беше перфектна в началото поне ... та да ви кажа сега карам астра ц20хе и просто няма база за сравнение астрата варви много ама много повече и гори много по малко ... но да си призная бравото ми беше по удобно и с по добър глас ... за здравина не мога да говоря защото астрата я карам от сравнително кратко време ...Ex Bravo HGT 20.20v 150hp+
Коментар
-
Grisha_bravo написа:като не знаеш и като нне си сигурен си малчи'99 Алфа Ромео 166 2.4 JTD 210hp, 430NM
Powered by VRPerformance
Коментар
-
писнало ми е да споря с такива като тебе ! , попринцип бях малко пред калибрата след 400 м калибрата се изтегли много напреде ... ма както вече казах не ми се спориex Fiat Bravo 1.6 16v 103++hp,,Fiat Coupe 1.8 16v 1??+hp 97г ,Alfa Romeo 145 2.0 QV 1!?+ 96г ,Alfa Romeo 146 1.9 JTD +
Frord Focus 1.8TDCI+ chip 03г / BMW E46 320d
Може да си разочарован ако не успееш, но ще си обречен ако не опиташ !!!
Коментар
-
billyboy` написа:Не знам за колко ги прай до 100 ама ето какво и се случи на една такава преди известно време http://www.vbox7.com/play:49d2c4e4 :DPetrol Engine slogan: Because life begins at 6,000rpm
Коментар
-
Колегата ascari може да дойде с неговото опелче и да го видиме колко върви .... Колега не че нещо но аз съм правил този експеримент с ц20хе и резултата беше че го бих аз незнам ти как реши че този ц20хе мотор върви повече от хгт-то .... Но щом си казал ще вземем да ти повярваме истината я знаят само хора който са пробвали тука само си чешите езиците ПоздравиPeugeot 406, 2000 HDi 90
ex. Peugeot 106 1,5 D
ex. Ritmo 70 138B2.000
ex. Tempra 2.0 159A6.046
Плийз, юз кирилик алфабет! Иф ю нот булгариан, но проблем юзинг shlockаvitsa. Бест регардс!
Коментар
-
v1per написа:хахаха, още някои хора сънуват кошмари....leave something of the happiness you bring
Коментар
-
!
Roman написа:Grisha_bravo написа:като не знаеш и като нне си сигурен си малчиEX: Fiat Bravo 1.6 103++hp/ Fiat Coupe 131hp/ AR 156 2.4jtd 1??hp
Alfa Romeo 147 1.6 16v 2005г. 120hp
ВАЗ 2107 project. SUZUKI GSXR 600 SRAD
Не са важни конете в колата, а лимките в главата!!!
Коментар
-
Къде в темата е ставало въпрос за на Гришата алфата? Роман това се опитваше да ти обесни, но явно много ви мъчи още как разминавам италианските бегачки като спрели след 130-140км/ч :D А относно бързата кутия Гришата ми каза това! И това съм написал което е казал!Bravo 1.9 JTD - ти си най-големия клавиатурен рейсър в този форум и един от най-големите в БГ форумите - така, че няма да ти отговарям нищ Калибрата от 2 месеца е в Пловдив и едно друго момче и се радва и гледа! Към края на лятото ще има нова тема с повече припаднали италианки в тефтераGTV 01', GTV 99', Spider 98'
ex: 145QV 97'
Коментар
-
"Калибрата от 2 месеца е в Пловдив и едно друго момче и се радва и гледа! Към края на лятото ще има нова тема с повече припаднали италианки в тефтера" Колега,от сърце ти се моля-дай ми на ЛС телефона на пловдивския собственик на Калибрата.Ако е навит,да ги сложим една до друга с моята печка. Обещавам да кажа резултата и да направя клип.Малко трудно ще ми е да карам и да снимам назад,но ще се постарая. И да те питам нещо-карал ли си Фиат,различен от 1,6?Octavia RS
Evo 10-служебната играчка.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар