Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

калибра 150 коня фиат браво 150кс кое 6те бие

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Roman написа:
    Grisha_bravo написа:
    Roman написа:
    Читава Калибра ще изяде фиата с парцалите. Eто ви една тема за размисъл и клипове как читава Калибра яде наред: http://www.opelclub-bg.com/forum/ind...howtopic=64904
    айде само калибрата да не е сложила на алфата ми .... дръж се малко с изказванията
    Да се държа с изказванията ли? Давам клипове за сравнение и никъде не те споменавам теб, даж не знам коя от всичките алфи е твоя.
    като не знаеш и като нне си сигурен си малчи
    ex Fiat Bravo 1.6 16v 103++hp,,Fiat Coupe 1.8 16v 1??+hp 97г ,Alfa Romeo 145 2.0 QV 1!?+ 96г ,Alfa Romeo 146 1.9 JTD +
    Frord Focus 1.8TDCI+ chip 03г / BMW E46 320d
    Може да си разочарован ако не успееш, но ще си обречен ако не опиташ !!!

Коментар

Tie написа:
      Skyline я пак си помисли добре дали нормална Астра Купе Бертоне Турбо има дори и минимален шанс да се доближи до Е36 М3, та дори и с 3.0 мотора???Roman казвал съм го и преди - в София имаше 2 типо-та 16В които нямаха загуба от чипосана Вектра/Калибра ХЕ, а специално едното не се сещам да е падало и от Астра Ф/Кадет с ХЕ и леки модове... Така че приказките ти че ще изяде всеки фиат до 150 к.с. са леко пресилени и безкрайно условни Не твърдя че няма и засилени ХЕ-та и то доста, но пък за такъв 2000 16В ФИАТ мотор не се сещам, явно всички минават на 16ВТ/20ВТ
      И така , клипа е факт колега TIE , извинявам се за лошото качеството на клипа нокиа-та ми е E65 с гадна камера , вземай хронометара и засичай колко ги прави бертонето до 100 и потърси една Е36 М3 сток разбира се както и Опел-а е такъв , и после казвай каде ще ме черпиш една бира http://vbox7.com/play:1fec3fd0П.С. само да отбележа че аз празни приказки не плямпам и прекрасно знам как вървят такива коли и прекрасно знам че те са далече от черешката на сладоледа.
      Petrol Engine slogan: Because life begins at 6,000rpm

Коментар

Не знам за колко ги прай до 100 ама ето какво и се случи на една такава преди известно време http://www.vbox7.com/play:49d2c4e4 :D
        АlfaRomeo 146 1.4 16V TS.

Коментар

тхрхр

не че нещо колеги ама до скоро имах браво хгт 3 години го имах колата беше 99 год внесена от австрия и беше перфектна в началото поне ... та да ви кажа сега карам астра ц20хе и просто няма база за сравнение астрата варви много ама много повече и гори много по малко ... но да си призная бравото ми беше по удобно и с по добър глас ... за здравина не мога да говоря защото астрата я карам от сравнително кратко време ...
          Ex Bravo HGT 20.20v 150hp+

Коментар

Grisha_bravo написа:
            Това "да мълча" ще ми го кажеш ли като дойда във Варна? Съветвам те да си подбираш думите много внимателно, за да няма сконфузни ситуации като ти застана насреща, което ще е съвсем скоро. Паднал си и точка по въпроса. Ако имаш нещо относно клиповете да кажеш, кажи го.
            '99 Алфа Ромео 166 2.4 JTD 210hp, 430NM
            Powered by VRPerformance

Коментар

писнало ми е да споря с такива като тебе ! , попринцип бях малко пред калибрата след 400 м калибрата се изтегли много напреде ... ма както вече казах не ми се спори
              ex Fiat Bravo 1.6 16v 103++hp,,Fiat Coupe 1.8 16v 1??+hp 97г ,Alfa Romeo 145 2.0 QV 1!?+ 96г ,Alfa Romeo 146 1.9 JTD +
              Frord Focus 1.8TDCI+ chip 03г / BMW E46 320d
              Може да си разочарован ако не успееш, но ще си обречен ако не опиташ !!!

Коментар

billyboy` написа:
                Не знам за колко ги прай до 100 ама ето какво и се случи на една такава преди известно време http://www.vbox7.com/play:49d2c4e4 :D
                Знам че голф-а е друга работа , но примера беше опел-а и бмв , ама ще видим колегата може пак да изкара някоя вървежна М3 А пък и незнам дали голфи или пък опела бяха сток щото тея звуци не приличаха на заводски но трябва да признаете че опел-а си има много добър старт и добро ускорение в началото , за макс. скорост вече незнам
                Petrol Engine slogan: Because life begins at 6,000rpm

Коментар

Колегата ascari може да дойде с неговото опелче и да го видиме колко върви .... Колега не че нещо но аз съм правил този експеримент с ц20хе и резултата беше че го бих аз незнам ти как реши че този ц20хе мотор върви повече от хгт-то .... Но щом си казал ще вземем да ти повярваме истината я знаят само хора който са пробвали тука само си чешите езиците Поздрави
                  Peugeot 406, 2000 HDi 90
                  ex. Peugeot 106 1,5 D
                  ex. Ritmo 70 138B2.000
                  ex. Tempra 2.0 159A6.046
                  Плийз, юз кирилик алфабет! Иф ю нот булгариан, но проблем юзинг shlockаvitsa. Бест регардс!

Коментар

хахаха, още някои хора сънуват кошмари....
                    GTV 01', GTV 99', Spider 98'

ex: 145QV 97'

Коментар

v1per написа:
                      хахаха, още някои хора сънуват кошмари....
                      a искаш ли да видиш как куция ти опел ръждив умира от браво 1.9 нафта аре разкарай се с тоя кенеф смачкан ходи си у Варна и се засили срещу морето само гледай да излезеш преди колата да е паднала
                      leave something of the happiness you bring

Коментар

!

Roman написа:
                        Grisha_bravo написа:
                        Това "да мълча" ще ми го кажеш ли като дойда във Варна? Съветвам те да си подбираш думите много внимателно, за да няма сконфузни ситуации като ти застана насреща, което ще е съвсем скоро. Паднал си и точка по въпроса. Ако имаш нещо относно клиповете да кажеш, кажи го.
                        Колега, много остро скачаш. Кво се заканваш ще го биеш ли кво? Като ти застана насреща.... Тука сме фенове на италианките не биткаджий. Гришата ти обяснява че НЕ Е ПАДНАЛ.... И то се вижда.. На 400м кой бие... Освен това писаното в заглавието на клипа е пълна измислица. Тая кола никога не е имала и няма да има бърза кутия. То в стремежа си автора на клипа да си изкара колата самолет може да напише че е и турбо алфата ама незначи че е вярно... Като дойдеш може да се обадиш да пием по бира ама не и да се дървиш кой срещу кой щял да застане... Като си тук обади се да пийнем по едно няма да ти откаже никой от варненската група
                        EX: Fiat Bravo 1.6 103++hp/ Fiat Coupe 131hp/ AR 156 2.4jtd 1??hp
                        Alfa Romeo 147 1.6 16v 2005г. 120hp
                        ВАЗ 2107 project. SUZUKI GSXR 600 SRAD
                        Не са важни конете в колата, а лимките в главата!!!

Коментар

Къде в темата е ставало въпрос за на Гришата алфата? Роман това се опитваше да ти обесни, но явно много ви мъчи още как разминавам италианските бегачки като спрели след 130-140км/ч :D А относно бързата кутия Гришата ми каза това! И това съм написал което е казал!Bravo 1.9 JTD - ти си най-големия клавиатурен рейсър в този форум и един от най-големите в БГ форумите - така, че няма да ти отговарям нищ Калибрата от 2 месеца е в Пловдив и едно друго момче и се радва и гледа! Към края на лятото ще има нова тема с повече припаднали италианки в тефтера
                          GTV 01', GTV 99', Spider 98'

ex: 145QV 97'

Коментар

Ихаааа ше чакаме с интерес

Коментар

"Калибрата от 2 месеца е в Пловдив и едно друго момче и се радва и гледа! Към края на лятото ще има нова тема с повече припаднали италианки в тефтера" Колега,от сърце ти се моля-дай ми на ЛС телефона на пловдивския собственик на Калибрата.Ако е навит,да ги сложим една до друга с моята печка. Обещавам да кажа резултата и да направя клип.Малко трудно ще ми е да карам и да снимам назад,но ще се постарая. И да те питам нещо-карал ли си Фиат,различен от 1,6?
                              Octavia RS
                              Evo 10-служебната играчка.

Коментар

Ти хубаво скачаш, ама Калибрата ако е стока, бая ще трябва да я помпим печката ти.Ама то чивави C20XE викат не останали вече
                                F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Working...
                                X