да ви кажа че и опел астра 1.8 i 16V (125 Hp) 93-4 г ще прескочи бравото.виждал съм и този феномен на опел.а за астра вектра калибра 150 коня няма за какво да говориме.и аз съм фиат фен но тези найстина са бързички
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
калибра 150 коня фиат браво 150кс кое 6те бие
Collapse
X
-
xixoxaxo написа:До Bravo 19 JTD теми се затварят заради клавиатурни "рацери" като теб както каза колегата караи си дизела и не прави сравнения кое е ръждиво кое е бързо ? са тук е Браво ХГТ или Калибра ХЕ ... а не кое е ръждиво или кое е ново ! за това си мълчи и остави да видим везните до къде ще се наклонят !Fiat Bravo GT 1.8 16V 113hp с малко тЮнинг (снегорин)
KONI SPORT SUSPENSHION+EIBACH SPORT SPRINGS
Изработка на всякакви изделия от стъклопласт за леки и товарни автомобили-брони,прагове,калници,капаци,маски,надстройки и други!
Коментар
-
добре бе хубаво яко напатки срещу мене,склонен съм да се съглася и да си върна думите назад ако има убидени,извинявам се!може и да вървят Опелите,не съм карал до сега само стрийт наблюденията ми явно не са достатъчни от малък се занимавам с коли покрай баща ми съм израстнал по гаражи и масла... Може пък да са добри тия Опели,ама все пак си мисля че Браво-то ако е читаво и шофьора е някой фанатик може да бие Калибра Ква е логиката да не го бие след като е 155 коня (самия мотор ли е спънат кво)leave something of the happiness you bring
Коментар
-
Bravo 1.9 JTD написа:добре бе хубаво яко напатки срещу мене,склонен съм да се съглася и да си върна думите назад ако има убидени,извинявам се!може и да вървят Опелите,не съм карал до сега само стрийт наблюденията ми явно не са достатъчни от малък се занимавам с коли покрай баща ми съм израстнал по гаражи и масла... Може пък да са добри тия Опели,ама все пак си мисля че Браво-то ако е читаво и шофьора е някой фанатик може да бие Калибра Ква е логиката да не го бие след като е 155 коня (самия мотор ли е спънат кво)fiat bravo 1.6 16v gt
fiat marea 1.9 8v jtd
fiat punto 1.7 td
fiat marea 1.6 16v
Коментар
-
Добре....за да не спорим чак толкова. Аз лично съм се гонкал с Калибра 115 и 136 к.с. Тази дето беше 115 к.с. ама въобще нямаше никакви шансове,просто хем зад нея карах и я оставях на два пъти с автовоз растояние. Тази 136 дето беше малко по сербез го даваше,горе долу обаче равностойни бяхме. Но със 150 к.с. калибра не съм се пускал и незнам какъв ще бъде резултатът от такъв двубой. Има една калибра дето е май с чип и е 160к.с. и се познавам със собственника и........ и даже и да падна бих се пробвал с негоУважавам тези,които ме уважават!
Clube do Marea!
Коментар
-
ХГТ не съм карал,но имам впечатления относно тях(имам приятел с такова),калибрата според мен,ще го вземе,мотора на ХГТ-то е много муден някак си,докато развърти х20хе ще пие кафенце в Пловдив.В такава калибра не съм се возил,но да върви с 20% по-малко от Астра 2.0 16в хе -мотора,а тази астра е най-бързата до 150 коня.Кара на сгъстен въздух
Коментар
-
cecko_hgt написа:Работата е кантар както става ясно от тук: http://www.zeperfs.com/duel153-737.htmFiat Bravo GT 1.8 16V 113hp с малко тЮнинг (снегорин)
KONI SPORT SUSPENSHION+EIBACH SPORT SPRINGS
Изработка на всякакви изделия от стъклопласт за леки и товарни автомобили-брони,прагове,калници,капаци,маски,надстройки и други!
Коментар
-
Tie написа:Като си толкова по класовете вземи калибра или астра ф с екотек мотора 136 к.с. (х20хе или както там се водеше) и ги сложи с браво ХГТ Така за да са по изравнени като еко-норми......GTV 01', GTV 99', Spider 98'
ex: 145QV 97'
Коментар
-
v1per написа:Tie написа:Като си толкова по класовете вземи калибра или астра ф с екотек мотора 136 к.с. (х20хе или както там се водеше) и ги сложи с браво ХГТ Така за да са по изравнени като еко-норми......
Got nos?
Коментар
-
sUkI написа:v1per написа:Tie написа:Като си толкова по класовете вземи калибра или астра ф с екотек мотора 136 к.с. (х20хе или както там се водеше) и ги сложи с браво ХГТ Така за да са по изравнени като еко-норми......GTV 01', GTV 99', Spider 98'
ex: 145QV 97'
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар